• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara’da ‘barış mitingi’ öncesi patlama; DHA: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Oradan tesadufen gecenlere bassaglıgı ama o alanda barıs ıcın bulunanlara oh olsun öylemi
Oh olsun demiyorum üzülmeme hakkımı kullanıyorum.Burada kaçyüz sayfadır insanlar birbirine kendi düşüncesinin doğruluğunu kabul ettirme zorbalığında bulunuyor.Benimböyle bir derdim yok.Yalnızca his ve fikriyatımı açıkladım.İyiki ahiret var orada herşeyin hesabı sorulacak.

Oh olsun demiyorum üzülmeme hakkımı kullanıyorum.Burada kaçyüz sayfadır insanlar birbirine kendi düşüncesinin doğruluğunu kabul ettirme zorbalığında bulunuyor.Benimböyle bir derdim yok.Yalnızca his ve fikriyatımı açıkladım.İyiki ahiret var orada herşeyin hesabı sorulacak.
Olumde bile ayrim yapiyorsunuz yaa pessss

Oradan tesadüfen geçen,gerçekten ülkesini seven gerçek Atatürkçü gerçek chpli olan bütün ölenlere Allahtan rahmet diliyorum.( yaşım 40 hayatımda hiç sol partiye oy vermedim) Benim gibi düşünmeyen benim gibi giyinmeyen ama adamın dibi bir sürü sol görüşlü arkadaşım kuzenlerim var.Şucu bucu farketmez, düsturum ;kutsalıma vatanıma bayrağıma saygısı olan herkese saygım vardır.Ordaki hdplilere de kusura bakmasın hiçkimse üzülemiyorum.
Teröre lanet okunur,ölenin kimliğine bakılmaz...Büyüseydi HDP li olma ihtimali olan Veysel'e de mi üzülmedin!!
12122904_10153579705131544_5302067878053415891_n.jpg

Sinirlerim allak bullak oldu tansiyonum 15 e fırladı merakıma yenilip izledim keşke paylaşmasaydınız! Şu an çok kötüyüm.
Bu günü unutmamalıyız o yüzden paylaştım. Dünden beri bu siteden takip ediyorum olayları. Yanlız biz türk milletinin bir huyu vardır hemen unuturuz yaşananları.

Kafamıza iyice yer edecek ki unutmayacağız. İşte savaşın sonuçları bunlar. Kim ister ki savaş olsun. Ölen kürd olmuş türk olmuş farkeder mi?

İnsan olması önemli. Haka bu konuda bile ölen kürd bilmemne diye üzülmeyenler varmış. Sözde müslümanız. İnsanlara değer vermeyi bilmeyen kin, nefret dolu ölü sevici müslümanlarız.

Allah hepimize değerli bir insan olmayı bahşeder umarım. Bu videoları sansürsüz izleyecez ki unutmayacağız.

Dünyaya getirdiğimiz çocuklara barış ne demek onu öğreteceğiz bu şekilde. Savaşın ne kadar pislik bir şey olduğunu göstereceğiz.

ben izlemeye dayanamıyorum o insanlar o pankartları, bayrakları kaldırıp nasıl bakabiliyorlar yerlerde yatanlara? nasıl gözlerine bakabiliyorlar? nasıl acaba yaşıyor mu diye nabzına bakabiliyorlar? ben izlerken kaldıramıyorum bu acıyı, Hala kendileri yazdı kendileri oynadı diyebiliyorlar.Kurban edilenlerin katil damgası yediği bir ülke.. büyük bir katliam yaşanıyor ne istihbarat çalışması var ne sorumluluk alan. Her katliamdan sonra terörü lanetle, sorumluluk alma, twitteri kapat.. ambulanstan önce toma geliyor.. Hala yok yoldan geçenlere üzülüyorum , orda ne işleri vardı, niye o şarkıyı söylüyorlardı... Şu görüntüleri izleyipte içi sızlamayan hiç üzülmeyen İNSAN mıdır ya .Allah kahretsin

Ku
Sehıt edılmesın dıye alanlara gıttı ınsanlar. Bunu anlamak ıstemıyorsunuz sanırım. Bırakın HDP yı cıkarın ordan ya kalanlar ne olucak, onlarda mı vatan haını terörist. Insanları barıs olsun ınsanlar ölmesın, sıvıller askerler ölmesın dıye gıttı o alanlara .
emin ol benden çok üzülmemişsindir kalbi taş olan pkkya işide sor öfkeni ona kus diğer msjlari ma bak bariştan yana kardeşlik ten yanayım benim kürt kardeşim polisim askerim neden ölüyor yirmi yıl ŞIRNAKTA kaldim orası da hepside hepimizin toprağı kardeşiz biz benim anladığım bu üstelik msjimda mitingde olanlar terörist demedim hanı nerde yazıyor barış istiyorsak neden ölüyor her iki taraf neden yatağında polisimiz ôlüyor neden bugün aşamada kürt çocuk Minnacık acimiz var diye düğün basıp kendi ırkından olan çocuğu katlediyor barış mi bu yani PKK yı işidi destekleyeni lanetliyorum!

Teröristlere üzülen varsa buyursun üzülsün ben üzülmüyorum.
İçlerinde gerçekten vatan aşkı olan ve barış için ölenler varsa da evet üzülürüm hem de çook.
Ben terörist ayrımı yaparım kimse kusura bakmasın. Vatan haini bir insan için iyi ki de ölmüş derim çünkü o insanın içi nefretle doluysa eğer bu ülkeye her zaman zararı vardır. (Bir gün canlı bomba olup senin canına kastetmeyeceği ne malum?)
Vatanıma zarar veren insanın yaşama hakkı yoktur benim için. Hiçbir terörist de vatanını seven biri öldü diye üzülmez. Bu kadar açık ve net. Hadi beni taşlayın hümanistler. Yok teröriste neden Allah rahmet eylesin dememişim yok terörist diye ayrımcılık yapmışım. Sanki ben Rahmet dilesem Rabbim onu cennetine mi koyacak? Allah bile vatanına milletine ihanet eden birine rahmet etmezken ben neden dua edeyim?
Günlerdir hümanistçilik oynamaktan bi hal oldunuz.
Alıntılayın hadi taşlayın beni. Daha dün içlerinde terörist yoktu hepsi vatan aşkıyla gitti diyenler eee vardı içlerinde PKK sempatizanları ama onlarda insan, kimliğine bakma işte insan diye üzül diyebiliyorlar ya daha ne diyim ben size. Benim içim şehit haberleri duyunca yanıyor, vatan sevgisi olan insanlar ölünce yanıyor. Tekrar diyorum içlerinde gerçekten vatanı milleti için gitmiş olanlar varsa zaten üzülmemek elde değil. Ama bugün çıkıp da bana ama teröristler de vardı da sen kimliğine bakma üzül diyorsanız üzülmem. İçim bir gram acımaz ve zil takıp oynarım. Allah'ın bile rahmet etmeyeceği insana ben dua etmem.

Teröristlere üzülen varsa buyursun üzülsün ben üzülmüyorum.
İçlerinde gerçekten vatan aşkı olan ve barış için ölenler varsa da evet üzülürüm hem de çook.
Ben terörist ayrımı yaparım kimse kusura bakmasın. Vatan haini bir insan için iyi ki de ölmüş derim çünkü o insanın içi nefretle doluysa eğer bu ülkeye her zaman zararı vardır. (Bir gün canlı bomba olup senin canına kastetmeyeceği ne malum?)
Vatanıma zarar veren insanın yaşama hakkı yoktur benim için. Hiçbir terörist de vatanını seven biri öldü diye üzülmez. Bu kadar açık ve net. Hadi beni taşlayın hümanistler. Yok teröriste neden Allah rahmet eylesin dememişim yok terörist diye ayrımcılık yapmışım. Sanki ben Rahmet dilesem Rabbim onu cennetine mi koyacak? Allah bile vatanına milletine ihanet eden birine rahmet etmezken ben neden dua edeyim?
Günlerdir hümanistçilik oynamaktan bi hal oldunuz.
Alıntılayın hadi taşlayın beni. Daha dün içlerinde terörist yoktu hepsi vatan aşkıyla gitti diyenler eee vardı içlerinde PKK sempatizanları ama onlarda insan, kimliğine bakma işte insan diye üzül diyebiliyorlar ya daha ne diyim ben size. Benim içim şehit haberleri duyunca yanıyor, vatan sevgisi olan insanlar ölünce yanıyor. Tekrar diyorum içlerinde gerçekten vatanı milleti için gitmiş olanlar varsa zaten üzülmemek elde değil. Ama bugün çıkıp da bana ama teröristler de vardı da sen kimliğine bakma üzül diyorsanız üzülmem. İçim bir gram acımaz ve zil takıp oynarım. Allah'ın bile rahmet etmeyeceği insana ben dua etmem.

Değerli şizofren,

Umarım en kısa sürede bir doktor yardımı ile içinde bulunduğun hastalıktan ve şizofreniden kurtulursun.

Senin gibi ölü sevici bir insanın şu güzelim dünyaya bir çocuk bile getirmesi çok büyük sonuçlara yol açabilir.

Senin ve senin gibi düşünen ölü sevici, nefret dolu savaş sevici insanlarla aynı havayı bile solumaya tiksiniyorum.

Başına gelsin diyecem, allah korusun gelmesin. Sen insan olmayı öğrenememişsin ve becerememişsin. Seninde yaşamaya hakkın var.

Saygılar.

Değerli şizofren,

Umarım en kısa sürede bir doktor yardımı ile içinde bulunduğun hastalıktan ve şizofreniden kurtulursun.

Senin gibi ölü sevici bir insanın şu güzelim dünyaya bir çocuk bile getirmeyi çok büyük sonuçlara yol açabilir.

Senin ve senin gibi düşünen ölü sevici, nefret dolu savaş sevici insanlarla aynı havayı bile soğumaya tiksiniyorum.

Saygılar.

canım benim ya aynı havayı solumak istemiyorsan marsta da hayat olduğunu söylüyorlar :KK56:

ben de teröristlere üzülenlerle aynı havayı solumak istemezdim ama naparsın işte... :)

teröristlerin leşine değil de şehitlere üzülen bir çocuk yetiştirdiğim için her zaman kendimle gurur duyacağım saygılar...

canım benim ya aynı havayı solumak istemiyorsan marsta da hayat olduğunu söylüyorlar :KK56:

ben de teröristlere üzülenlerle aynı havayı solumak istemezdim ama naparsın işte... :)

Eğitim şart keşke eğitim almış olsaydınızda düzgün insan gibi sizinle konuşabiliyor olabilseydik.

Sanırsam maksimum ilkokul 5 mezunu politik olaylardan bir haber, eşinden yada tv den aptal saptal kanallardan bazı şeyleri öğrenmiş ona göre faşistçe yorumlar yapan birisiniz.

Yaşınızında açıkca 16 dan yukarı olduğunu sanmıyorum. Öyleysede beyniniz pek gelişmemiş sanırsam.

Size iyi geceler daha fazla alıntı yapmayın cevap vermeyeceğim.

Saygılar.

Eğitim şart keşke eğitim almış olsaydınızda düzgün insan gibi sizinle konuşabiliyor olabilseydik.

Sanırsam maksimum ilkokul 5 mezunu politik olaylardan bir haber, eşinden yada tv den aptal saptal kanallardan bazı şeyleri öğrenmiş ona göre faşistçe yorumlar yapan birisiniz.

Yaşınızında açıkca 16 dan yukarı olduğunu sanmıyorum. Öyleysede beyniniz pek gelişmemiş sanırsam.

Size iyi geceler daha fazla alıntı yapmayın cevap vermeyeceğim.

Saygılar.

Canım ben sana burada kendini tanıtmanı istemedim ki. :63:
Ha beni soruyorsan 2 üniversite diplomam var senin için yeter mi bilmem.?
Hadi bebeğim hadi sen git vatanına ihanet eden teröristlere üzül. Hümanist çocuğum benim. :KK25:

Sizin 2 tane universite diploması değil 1 tane ilkokul diplomanız olduğunu bile sanmıyorum.

Saygılar.

Back