• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Ankara'da bakıcılık yapmak istiyorum..

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

reyhan89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2011
9
0
36
İstanbul
Merhaba, ben Reyhan. Üniversite 2. sınıf öğrencisiyim, İstanbul'da oturuyorum. 3 yıldır yarı yabancı yarı türk bir kaç ailenin çocuklarına bakıyorum. çocuklarla aram çok iyi. yaz tatilinde temmuz ve ağustos aylarında Ankara'da olacağım. bu iki ay bir çocuğa bakıcılık yapmak istiyorum. Eğer ilgilenirseniz bana ulaşın.

Merhaba,
Ben ileri seviyede İngilizce ve Fransızca biliyorum. Sizinle tanışmayı ve kızınızla ilgilenmeyi de çok isterim. AncakHaziran sonu Ankara'da olacağım. O zaman görüşüp tanışmak, konuşmak isterim. Sizin için de uygun mu?
Reyhan

Merhaba, ben Reyhan. Üniversite 2. sınıf öğrencisiyim, İstanbul'da oturuyorum. 3 yıldır yarı yabancı yarı türk bir kaç ailenin çocuklarına bakıyorum. çocuklarla aram çok iyi. yaz tatilinde temmuz ve ağustos aylarında Ankara'da olacağım. bu iki ay bir çocuğa bakıcılık yapmak istiyorum. Eğer ilgilenirseniz bana ulaşın.

merhaba, ilan hala geçerlimi? haftasonu çalışabılırmısınz?

]iyi günler benim içinde temmuz ve agustos ayı ıcın bır ablaya ihtiyacım var
28 aylık bır kızım var eğer ilgilenirseniz lütfen görüşelim.
TEL:0 532 647 22 31

Son düzenleme:
Back