Temmuz ayında Ankara ya taşınacağım,temmuzda 8 aylık olacak bir kızım var. Annem de yanımda olacak. Hafta içi 12-18 arası gelip bebeğimle ilgilenecek artı bebekle annem ilgilendiği zamanlarda karşılıklı uyum ve anlayış içinde evin ufak tefek işlerini yapacak bir bayan arıyorum. Bebeğimle konuşup ilgilenecek, yemek saatlerini kaçırmayacak, uyku düzenini koruyacak, bebekle annem ilgilenirken evin süpürülmesi, toz alınması, yemek(bu işler hergün olmaz çünkü evde sadece annem ben ve bebek olacağız)gibi işleri yapacak.
Ek olarak eğer ücrette anlaşabilirsek sadece hafta içi yatılı kalabilecek bir bayan da olabilir. Ev işleri 2. planda ve çok önemli değil, önemli olan bebekle ilgilenilmesi. Yatlı kalma isteyen olursa benim için daha uygun olur, çünkü ders çalışmam gerekli. Cevap bekliyorum ilgilenenlerden.
JUSTİNG merhaba, ben ankarayı pek iyi bilmiyorum ama oturacağım yer açısından 2 ihtimal var. birincisi gazi mahallesi fizik tedavi hastanesi civarı, tren yoluna çok yakın. ikincisi etimesgut ta hava lojistik k.lığına yakın bir yerler düşünüyorum. ben özelden msj atmayı bilmiyorum. sadece gündüz gelmeyi mi düşünürsünüz, tecrübeniz var mı, yaşınız vs? uygunsa evimin yeri cevap verirseniz sevinirim.
JUSTİNG merhaba, ben ankarayı pek iyi bilmiyorum ama oturacağım yer açısından 2 ihtimal var. birincisi gazi mahallesi fizik tedavi hastanesi civarı, tren yoluna çok yakın. ikincisi etimesgut ta hava lojistik k.lığına yakın bir yerler düşünüyorum. ben özelden msj atmayı bilmiyorum. sadece gündüz gelmeyi mi düşünürsünüz, tecrübeniz var mı, yaşınız vs? uygunsa evimin yeri cevap verirseniz sevinirim.
merhaba bahsettiğiniz yer benim oturduğum yere çok uzak olmaz sanırım çünkü 2 vasıta çok ters ben gündüz gelmeyi düşünüyordum evliyim 46 yaşındayım sigara kullanmıyorum daha önce ikiz bebeklere baktım onlar 2. sınıfta şimdi
Merhaba ben de Gazi Üniversitesinde okuyorum taşınacağınız yere yakın.ingilizce öğretmenliği ikinci sınıf öğrencisiyim.çalışma saatleriniz bana uygun.çocuk gelişimi okumadım ancak iki yeğenim var haftanın dört günü annem bakar yani cocuklarla aram iyidir
ankara'da , ben bebekle ilgilenirken ev işlerini yapıcak(günlük temizlik+ütü+yemek) ,ben yokken bebekle ilgilinecek, sigara kullanmayan,titiz ve sorumluluk sahibi, referans gösterebilcek bayan arıyoruz.