Temmuz ayında Ankara ya taşınacağım,temmuzda 8 aylık olacak bir kızım var. Annem de yanımda olacak. Hafta içi 12-18 arası gelip bebeğimle ilgilenecek artı bebekle annem ilgilendiği zamanlarda karşılıklı uyum ve anlayış içinde evin ufak tefek işlerini yapacak bir bayan arıyorum. Bebeğimle konuşup ilgilenecek, yemek saatlerini kaçırmayacak, uyku düzenini koruyacak, bebekle annem ilgilenirken evin süpürülmesi, toz alınması, yemek(bu işler hergün olmaz çünkü evde sadece annem ben ve bebek olacağız)gibi işleri yapacak.
Ek olarak eğer ücrette anlaşabilirsek sadece hafta içi yatılı kalabilecek bir bayan da olabilir. Ev işleri 2. planda ve çok önemli değil, önemli olan bebekle ilgilenilmesi. Yatlı kalma isteyen olursa benim için daha uygun olur, çünkü ders çalışmam gerekli. Cevap bekliyorum ilgilenenlerden.
Ek olarak eğer ücrette anlaşabilirsek sadece hafta içi yatılı kalabilecek bir bayan da olabilir. Ev işleri 2. planda ve çok önemli değil, önemli olan bebekle ilgilenilmesi. Yatlı kalma isteyen olursa benim için daha uygun olur, çünkü ders çalışmam gerekli. Cevap bekliyorum ilgilenenlerden.