• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası ankarada bakıcı bulmak için güvenilir bir ajans arıyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

mermaid09

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2009
120
39
98
bakıcı bulmakta zorluk cekecegımı anladıgım için bu konuda güvenilir bir ajans aramaya başladım, bildiğmiz ajansalar varsa yardım edermısınız?

öncelikle iyi günler diliyorum ben 3 senedir ankaarada çocuk bakmaktayımşu anda çalışmıyorum sitede ilanımda var ama ben çukurambar ufuk üniversitesi civarında oturuyorumreferans isterseniz verebilirim ilanımı incelerseniz daha iyi tanıyabilirsiniz.görüşmek istersniz telefonumu da verebilirim hoşçakalın

merhabalar, sitedeki ilanlarınızı okudum, cukurambarda oturuyormussunuz, bizde ümitköyün hemen girişinde oturmaktayız ulaşımın sorun olacagını düşünmesemde öncelikle sizden bu durumu degerlendırmenızı ıstıyorum, daha sonra yol ulasım vs sorunları yasamamak adına. görüşmek üzere

iletişim bilgisi derken? sadece oturdugumuz semtleri yazmıstık aslında ileride özelden görüşebilmek adına..

mrb bende çuurambarda oturmaktayım...48.cad üzerinde 2yaşındaki kızıma bakıcı aramaktayım..şartlarınz nelerdir..

merhaba ben de çukurambarda oturuyorum izmirliyim üni. mezunuyumankarada 3 tane çocuk baktım görüşmek isterseniz adresime mail atabilirsiniz çukurambarda olması benim için çok büyük avantaj olur.hoşçakalın

Back