• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Ankara'da bakıcı arayan aileler

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

saygun56

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2009
52
0
86
Ankara
50 yaşında emekli bir bayanım. Üniversite mezunuyum. Çukurambarda ikamet etmekteyim. Balgat veya Çukurambar civarında bakıcı arayan aileler ile görüşmek istiyorum. 2 çocuk baktım. Görüşmek isteyen aileler olurlarsa msj atarlarsa iletişime geçebiliriz.:emir_bebek:

ben de balgattayım ve çiğdemde annemle beraber bi bakıcıya ihtiyacımız var,annem yokken bebeğe annem varkende ev işlerine yardım edebilecek biriyseniz size uyarsa görüşelim..

çiğdemde oturuyoruz. 8.00-18.00 arası kızıma bakacak bakıcı arıyorum. Şu anda iki aylık yani ben bir süre daha evde olacağım. üniversitede hoca olduğum için kısa süreliğine bölüme gidip geleceğm için temmuzdan itibaen başlatmak istiyorum. . ılgileniyorsanız iletişim için telefonunuza gönderir misiniz?

Merhaba, ben de Ankara'da ev işlerine yardımcı ve 3 yaşındaki oğluma bakacak yatılı 40-55 yaş aralığında güvenilir bir yardımcı arıyorum.

Demhe Hanım, msjınızı yeni, görüyorum. Oğlunuza tabiki memnuniyetle bakarım. Zaten referanslarımda var söylediğim gibi 3 çocuk baktım bu zamana kadar. Ancak ev işleri diye belirtmişsiniz. Bu konuda telefonla görüşürsek daha iyi olur diye düşünüyorum. Bu zamana kadar ev işlerine hiç karışmadım. Ağır ev işleri de yapamam zaten. Ev işleri derken neyi kast ettiniz? ************ bu numaradan bana ulaşabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba ben siteniz kullanıcısı olan sudeem e ulaşamıyorum iş için acil olarak kendisine ulaşmam gerekiyor kendisine ulaşabilmem için lütfen bana yardımcı olabilirmisiniz teşekkür ederim

çiğdemde oturuyoruz. 8.00-18.00 arası kızıma bakacak bakıcı arıyorum. Şu anda iki aylık yani ben bir süre daha evde olacağım. üniversitede hoca olduğum için kısa süreliğine bölüme gidip geleceğm için temmuzdan itibaen başlatmak istiyorum. . ılgileniyorsanız iletişim için telefonunuza gönderir misiniz?

Merhaba mesajınızı yeni gördüm.Çankaya yüzüncüyılda oturuyorum.Bakıcı bulamadıysanız görüşmek istiyorum. 40 yaşındayım.3 çocuk annesiyim çocuklarımı büyüttüm.

Saygun hanım size ozelden mesaj atamıyorum, siz atabiliyorsanız, haftada kac un calışabilirsiniz ve yaklaşık Ne kadar ucret taleP ediyosunuz soyleyebilir misiniz? evim balgatta bebeğim henuz dogmadı.

merhaba, ben uzun süredir iş arıyorum. daha önce resmi olarak çocuk bakıcılığı yapmadım ama tanıdıkların çocuklarına çok baktım.çocukları kendimi bildim bileli çok sevdiğim için gönüllü olarak akrabalarımızn çocuklarına bakmıştım.. bu bi refarans olur mu bilmem ama gerçekten bu işi yapabileceğimi düşünüyorum. çocuklara deyim yerindeyse bayılırım.kendi çocugum gibi sevip bakacağımdan şüpheniz olmasın.. fiyata gelince, 500 civarına bile razıyımm..öyle 1000 falan isteyip de abartmaya hiç gerek yok..:34:
23 yaşındayım.yaşımı sorun etmeyen biriyseniz özelden irtibata geçin lütfen.
mamak akderede oturuyorum. 9 aylık evliyim.üniversite mezunuyum.ve bu işe gerçekten ihtiyacım var . lütfen en azından bi ön görüşme yapalım..şimdiden teşekkürler :34:

Back