• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da Aşılama yaptıranlar, Lütfen Bilgi Verir misiniz?

Selam kızlar ankaradayim bende keciorende. Bu ay regli in 3.gunu gittim hormon ve alttan rahime baktı Dr. 21.gunu smear ve progesteron hormonu bakılacak oda ayın 16 Sina işte. Regli sonundada rahim filmi çekilecek.cok korkuyorum. Hep korktuğum içinde aylardır erteledim .. ama korkunun ecele faydası yok. Mutlaka bu ay cektirecegim. Zekai Tahire gdyrm bu arada .

Kızlar hsg icin yazmak istedim 13 Aralikta korka korka gitmistim Gata da çektirdim girene kadar stres stres ettim ama bosaymis cok korkuttular ozelede gidip 5 dk bir agri icin 500 600 fazla geldi neyse Gatada cektirdim girmeden yarim saat once Aprol fort agri kesici içtim inanin abartılacak birsey yok normal dogum yaptiysan bu onun yaninda soldan 0 kalir dedi dedigi gibide oldu bu muymus dedim ustelik agri esigim yüksek cok hassasimdir ama inanin zor degil rahat olun kasmayin

Selam kızlar ankaradayim bende keciorende. Bu ay regli in 3.gunu gittim hormon ve alttan rahime baktı Dr. 21.gunu smear ve progesteron hormonu bakılacak oda ayın 16 Sina işte. Regli sonundada rahim filmi çekilecek.cok korkuyorum. Hep korktuğum içinde aylardır erteledim .. ama korkunun ecele faydası yok. Mutlaka bu ay cektirecegim. Zekai Tahire gdyrm bu arada .
Canım hamile misin? hayırlı olsuun. aşılama yaptırmadan oldu değil mi?

Canim merhaba keciorendeysen neden Etlik zübeyde hanima gitmiyorsun zekai tahirde surekli gittiğin bir doktor var mi peki???

Canim merhaba keciorendeysen neden Etlik zübeyde hanima gitmiyorsun zekai tahirde surekli gittiğin bir doktor var mi peki???
Zekai Tahir daha iyi geliyor canım birde daha ilgililer gbi . Zübeyde hanım robota bağlamış işi.birde akrabada vardı Z.tahirde oda vesile oldu . Zekai Tahir de hep Dr değişiyor . Aslında hiçbir yerde tam istediğin ilgiyi goremiyrsun şans

Evet aşılama yaptirmadim canım . Kısmet gerek kalmadı. Darısı başına inşallah
amin canım ben gecikmeli regl oldum şubatı es geçip martın başında Bat bekliyorum. Martta aşılama yaptırıcam kısmetse bakalım. Hayırla sağlıkla kucağına al inşAllah canım

amin canım ben gecikmeli regl oldum şubatı es geçip martın başında Bat bekliyorum. Martta aşılama yaptırıcam kısmetse bakalım. Hayırla sağlıkla kucağına al inşAllah canım
Amin teşekkürler inşallah sende mart ayında gzl haberini ver bize bebeğin sımsıkı tutunsun

arkadaşlar, ben de rahim filmi çektirdim etlikte. yanımda çektiren diğer arkadaşlar çok rahatlardı. ve çok hissetmediler. o kadar para verip maddi olarak sıkıntıya girmeye ve narkoz almaya hiç gerek yok bence. 5 dk lık bir işlem. ağrı elbette oluyor ama dayanılamayacak bir ağrı değil. rahim filminde bir dolma efekti görüldü. yani bir kısmına ilaç dolmamış o yüzden sulu ultrason istediler. korkum yüzünden 2 ay erteledim. doktorum derya hanım, acı veren bir işlem değil bana güven dedi. öyle deyince gittim o gün çektirdim. daha öncesinde yine forumda okuyup o kadar çok korkmuştum ki. öncesinde araştırıp boşu boşuna beklemişim. sulu ultrason çok basit bir işlem ve normal muayene gibi, çok hafif bir ağrı oluyor sadece. rahim filmi ve sulu ultrasondan korkmayın. gerçekten aman aman bir acı değil. rahat olun. Rabbim bizleri yormasın inşallah.

Merhaba, ben 2 ay önce AMH seviyem çok düşük olduğu aşılama yaptırdım. Doktorum Onur Karabacak. Öncesinde bazı iğneler ve ilaçlar kullandım. Hiç acılı bir işlem değil. Sonrasında bir beş on dakika yattım ve hayatıma devam ettim. İki hafta hiç hamilelik belirtisi olmadı ama tutmuş meğer. Ben hiç stres vs yapmadım, stres tutma ihtimalini etkileyebilir belki. İyi şanslar dilerim.

Sanatoryum hastanesinde Cafer kaymaz var. Acaba orda aşılama yapılıyor mu ki biliniyor musunuz. Yada meslek hastalıkları hastanesinde

Back