- 3 Aralık 2013
- 771
- 484
- 73
- Konu Sahibi hijabiqueen
-
ben de bu soruların cevabını arıyorum ama kımse yok galibaArkadaşlar, Ankara'da hangi hastanede aşılama yaptırdınız? İşlemler ne kadar sürüyor? Ayrıntılı anlatır mısınız lütfen?
Hangi ilaçlar(iğneler) kullanılıyor?
Aşılama nasıl yapılıyor?
özeldeyse ne kdr tutuyor?
Devletteyse hangi testleri istiyorlar?
ilaç raporu nasıl çıkartılıyor?
Çok ayrıntılı bilgi almak istiyorum.
Lütfen yardımcı olun.
Var canım var da. sanırım pozitifi gören herkes, geçtiği yolları unutuyorben de bu soruların cevabını arıyorum ama kımse yok galiba
sen ateş ölçme topiğine gel kızlar yardım ederVar canım var da. sanırım pozitifi gören herkes, geçtiği yolları unutuyor
Kimse cevap yazmıyor
Merhaba bişey danışacağım size...adet in 3.günü infertilite polikliğine mi gittiniz ve hiçbir tetkik yapmadan direkt aşılama bölümüne mi gönderdi ? Ve bir de eş için sperm raporu falan istiyorlar mı ? Cevap verirseniz sevinirimIlkini murat sönmezere yaptirdim tutmadi özelide cok tavsiye etmiyorum
Ikincisini Etlik zübeyde hanimda yaptirdim kimyasal gebelik oldu ücuncuyude etlikte yaptirdim simdi sonuc bekliyorum
Asilama icin adetinin 3. Gunu dr gidip asilama istedigini soyluyorsun asilamaya yonlendiriyor ultrasona giriyorsun klmon hap veriyor 5 gun boyunca kullanip 2 gun ara verim 8. Gunu tekrar ultrasona gidiyorsun 2 gun sonra tekrar gidiyorsun ve o gece catlatma ignesi vuruluyorsun 2 gun sonrada asilama oluyorsun toplam 2 hafta suruyor
Hic dr gitmediyseniz yine adetin 3. günü (rahim filminiz yoksa hemen adetten sonra rahim filmi cekiyorlar ama bunu bi sonraki adetinizde yaparlar sanirim)gidiyorsunuz sonra 21. günü gidiyorsunuz yakin zamanda sprem tahlili yapilmadiysa sperm tahlilide istiyorlar bi sonraki adetinizde asilama tedavisi basliyorMerhaba bişey danışacağım size...adet in 3.günü infertilite polikliğine mi gittiniz ve hiçbir tetkik yapmadan direkt aşılama bölümüne mi gönderdi ? Ve bir de eş için sperm raporu falan istiyorlar mı ? Cevap verirseniz sevinirim
TeşekkürlerHic dr gitmediyseniz yine adetin 3. günü (rahim filminiz yoksa hemen adetten sonra rahim filmi cekiyorlar ama bunu bi sonraki adetinizde yaparlar sanirim)gidiyorsunuz sonra 21. günü gidiyorsunuz yakin zamanda sprem tahlili yapilmadiysa sperm tahlilide istiyorlar bi sonraki adetinizde asilama tedavisi basliyor
Özelde hic arastirmadim etlik kadin dogumda cektirdim ben hic acimiyor degil ama dayanilamayacak bi acida degil tamamen agri esiginize bagli ben cok nadir adet sancisi cekerim 5 dakika yogun bi adet sangisi gibi okadar tekrar isteseler yine orda cektirirm yani bence özele gerek yokMerhaba,bende rahim filmiyle ilgili danışmak istedim,ankaradayim,devlet hastanlerinde rahim filmi konusunda çok acılı bisi olduğunu duydum,özel hastanlerden hsgisini onersiniz ve fiyatını ogrenebilirmiyim.
Özelde hic arastirmadim etlik kadin dogumda cektirdim ben hic acimiyor degil ama dayanilamayacak bi acida degil tamamen agri esiginize bagli ben cok nadir adet sancisi cekerim 5 dakika yogun bi adet sangisi gibi okadar tekrar isteseler yine orda cektirirm yani bence özele gerek yok
Merhaba,ben de bu korku yüzünden 1 yıl boyunca çekinememiştim hsg.keşke herhangi bir bilgi sahibi olmadan girseydim o zaman kolay olurdu...nihayetinde girdim hsg ye.batıkent bilgi hastanesinde ki dr bana ERYAMAN hastanesini önerdi ve orda muayene olup girdim.anestezi altında yaptılar ve hiçbişi hissetmedim dolayısıyle.hsgden sonrada 2 3 saat oda da yatırdılar ve dr geldi bilgi verdi. SGK varsa 300 tl fark alıyorlar.bir de muayene olduğunda 50 küsür lira muayene farkı o kadar.tavsiye ederim ameliyathane kullanılan teknoloji gösterilen ilgi şahaneydiMerhaba,bende rahim filmiyle ilgili danışmak istedim,ankaradayim,devlet hastanlerinde rahim filmi konusunda çok acılı bisi olduğunu duydum,özel hastanlerden hsgisini onersiniz ve fiyatını ogrenebilirmiyim.
Ovvv orası bize çok uzak,aklım çok karışıyor yorumları okudukça,devlet hastaneleri hakkında ne düşünüyorsunuz,gerçekten anlattiklsri gibi korkunç bi acisi mi var.Merhaba,ben de bu korku yüzünden 1 yıl boyunca çekinememiştim hsg.keşke herhangi bir bilgi sahibi olmadan girseydim o zaman kolay olurdu...nihayetinde girdim hsg ye.batıkent bilgi hastanesinde ki dr bana ERYAMAN hastanesini önerdi ve orda muayene olup girdim.anestezi altında yaptılar ve hiçbişi hissetmedim dolayısıyle.hsgden sonrada 2 3 saat oda da yatırdılar ve dr geldi bilgi verdi. SGK varsa 300 tl fark alıyorlar.bir de muayene olduğunda 50 küsür lira muayene farkı o kadar.tavsiye ederim ameliyathane kullanılan teknoloji gösterilen ilgi şahaneydi
Beni çok korkuttular canım bir türlü cesaret edemedim ama giripte hiç acı duymadığını söyleyen de var bayıldığını söyleyende...bilemiyorum Canım ben cesaret edemedim...nerde oturuyorsun ki ? Eryaman ın girişinde hemen bu hastaneOvvv orası bize çok uzak,aklım çok karışıyor yorumları okudukça,devlet hastaneleri hakkında ne düşünüyorsunuz,gerçekten anlattiklsri gibi korkunç bi acisi mi var.
Ben keçiören tarafundayim,bu taraflarda bulmam lazım hastahane,bu arada çok teşekkür ederim,kolay kolay kimse cvp vermiyor ☺☺Beni çok korkuttular canım bir türlü cesaret edemedim ama giripte hiç acı duymadığını söyleyen de var bayıldığını söyleyende...bilemiyorum Canım ben cesaret edemedim...nerde oturuyorsun ki ? Eryaman ın girişinde hemen bu hastane
İmkanın varsa git eryaman a canım.muayeneden sonra yatıracaklardı beni çünkü 6 saat aç kalmak gerekiyor ama ben yatmadım.sabah muayeneden sonra yatar uyursun 6 saat.şehirdışından bile gelsen rahat edersin.mağdur olmuyorsun kesinlikleOvvv orası bize çok uzak,aklım çok karışıyor yorumları okudukça,devlet hastaneleri hakkında ne düşünüyorsunuz,gerçekten anlattiklsri gibi korkunç bi acisi mi var.
Rica ederim keşke orda bildiğim bi yer olsaydı...inşallah gönlüne göre olur herşeyBen keçiören tarafundayim,bu taraflarda bulmam lazım hastahane,bu arada çok teşekkür ederim,kolay kolay kimse cvp vermiyor ☺☺
Ozaman hic vakit kaybetmeden gidip cektirin derim gercekten abartilacak hicbirsey yokBen her ay 6 7 saat adet sancısı çekerim,ve genellikle acillik olurum,tansiyonun düşer kusarim,herkes doğum sancısı cekiyosyn resmen der,bilmiyorum rahim filmi çok kotkutuyor beni,çok kararsızım,ben zekai tahir buraga gittim hiç memnun kalmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?