Ankara'da arapça kursu

akropolis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2008
4
0
Arapça öğrenmek istiyorum ama bu dile dair hiç bir şey bilmiyorum.ANKARA'da oturuyorum.Bana temelden ARAPÇA öğretecek,fiyatı da makul iyi bir kurs önerebilir misiniz?

Aynı konuyu açacaktım..Sürekli araştırıyorum..En uygunu Kızılaydaki Çankaya Halk Eğitim merkezi..
Cts çalıştığım için saatleri uymuyor bana ne yazık ki
Semt olarak yakınsanız Keçiören deki Light Akademi yi öneriyorlar..
Tömer ve 1-2 tane daha var ama fiyatları çok yüksek
Ben bir taraftan Online da araştırıyorum
Başka fikri olan varsa..paylaşsın bizle arkadaşlar..

Son düzenleme:
Ben de aynı dertten muzdariptim en sonunda ücretsiz bir kurs buldum. Hamamönünde Gönüllerde Birlik Vakfı ücretsiz arapça kursu veriyor ben yaklaşık 3 aydır devam ediyorum çok memnunum. Tavsiye ederim.

Ben de aynı dertten muzdariptim en sonunda ücretsiz bir kurs buldum. Hamamönünde Gönüllerde Birlik Vakfı ücretsiz arapça kursu veriyor ben yaklaşık 3 aydır devam ediyorum çok memnunum. Tavsiye ederim.

Keçiören de Ligh Akademi var , hocalrı Arap türkçeleri de çok iyi tavsiye ederim

Yerleri sapa ne yazık ki benim için..
Libya Kültür e heveslenmiştim..onu da kapatmışlar ne yazık ki :KK43:
Nette araştırırken..Hira Dil Merkezi diye bir yere rastladım..
Fiyatı da makul gözüküyor..yeri de merkezi..
Fikri olan var mı acaba?

ben de bu vakfın kursuna gitmek istiyorum. Bugün aradım başlayacağı tarihin net olmadığını söylediler. Sen hala devam ediyor musun acaba? Ayrıntılı bilgi verebilir misin bana?

bence ankarada Liva Akademi çok iyi. bende gittim.fiyatları çok çok uygun hakikaten.eyüp hocadan ders aldım kendimi ifade edebilecek seviyeye geldim.

bence ankarada Liva Akademi çok iyi. bende gittim.fiyatları çok çok uygun hakikaten.eyüp hocadan ders aldım kendimi ifade edebilecek seviyeye geldim.

Siz 1.kurdan mı başladınız yoksa sadece konuşma kursuna mı gittiniz? Ben internet üzerinden liva akademinin sitesine baktım da bi farkı oluyo mu acaba diye :KK64:

X