Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Muayene ücreti icindemi peki canm.tüpün açıldımi? İnşallah en kisa zamanda hamile kalırsın nasi gecti hsg genel anestezi yapiolar sanirmAnkara Çukurambar Koru da 3 ay önce anestezili 1500 tl ye çektirdim canım .Sağ tüpüm tıkalı çıktı ve henüz gebelik olmadı.
Benim zaten takibinde olduğum doktordu canım ayrıca muayeneye gitmedim.Bu paranın içinde sadece hsg vardı, bir de yatış tabi.Tüp açılmadı çok yapışık dedi.İşlem çok kısa sürüyormuş ama öncesi ve sonrasında çok bekliyorsun.Tam 4 saatim hastanede geçti.Ama sonrasında ağrı,enfeksiyon vs olmadı.Sadece çok az kanamam oldu o kadar.İnşallah senin sorunsuz çıkar tüplerin canım.Muayene ücreti icindemi peki canm.tüpün açıldımi? İnşallah en kisa zamanda hamile kalırsın nasi gecti hsg genel anestezi yapiolar sanirm
Etimed hastanesi 750 tl ye cekiyorms.zubeyde de çekiyor ama korkuyorum yaBen cogu yere sormustum 1000den asagi pek yoktu.sonra gittim gözümü kararttim zübeyde hanimda cektirdim tabiki anestezisiz.asla gerek yokmus zaten anesteziye 5 dklik bisi cünkü.3 ay sonrada hamile kalmistim
Nasi acilcakms peki tuplernBenim zaten takibinde olduğum doktordu canım ayrıca muayeneye gitmedim.Bu paranın içinde sadece hsg vardı, bir de yatış tabi.Tüp açılmadı çok yapışık dedi.İşlem çok kısa sürüyormuş ama öncesi ve sonrasında çok bekliyorsun.Tam 4 saatim hastanede geçti.Ama sonrasında ağrı,enfeksiyon vs olmadı.Sadece çok az kanamam oldu o kadar.İnşallah senin sorunsuz çıkar tüplerin canım.
Etimed yeni adiyla A life ve sincan koruya sormadim bak oralar uygun olabilir bi tel ac sor istersen bilgi veriyolar teldede.bende cok korkarak girmistim hatta benden önceki kiz cok bagirmisti ama inanki öyle deil.Etimed hastanesi 750 tl ye cekiyorms.zubeyde de çekiyor ama korkuyorum ya
Hiç geçiş olmadı dedi.Ben de çok sorgulamadım açıkcası.Sonrasında bir aşılama yaptık olmadı.Şimdi de tüp bebek için görüşmeler yapcam inş. Zaten yumurta rezervim de az.Zorlamaya gerek yok.En iyisi bir an önce tüp bebeğe başlamak diye düşündük.Nasi acilcakms peki tuplernins cnm benm
Evet adı değişmiş. Koru fiyat vermedi cnm aradım. Şuan etimed yer etti kafama.banu hoca varms iyi die yorumlar okudum onu arastryim biraz diliyorumEtimed yeni adiyla A life ve sincan koruya sormadim bak oralar uygun olabilir bi tel ac sor istersen bilgi veriyolar teldede.bende cok korkarak girmistim hatta benden önceki kiz cok bagirmisti ama inanki öyle deil.
Hakkinra hayırlısı olsun ins cnm ya ne zor işler bunlarHiç geçiş olmadı dedi.Ben de çok sorgulamadım açıkcası.Sonrasında bir aşılama yaptık olmadı.Şimdi de tüp bebek için görüşmeler yapcam inş. Zaten yumurta rezervim de az.Zorlamaya gerek yok.En iyisi bir an önce tüp bebeğe başlamak diye düşündük.