Ankara'da akapunktur

Kimse burada reklam vermiyor samimi olarak tecrübelerini paylaşıyor, yararlanıp yararlanmamak bizlere kalıyor. Allah kimseye dert vermesin. Bilginin ve yardımın nereden gelececeği hiçbir zaman belli olmaz. Belki de burada yazdığımız bir mesajdan yararlanır bir dert sahibi. Kimse kimseyi reklam vermekle itham etmesin lütfen.

mrb banada ankara tavsiye edebileceğiniz stril akapunktur merkezi varmı nil akapuntura gidenler memnunmusunuz birde ankara hastanesiyle gazi üniversitesi hastanesine gidenler memnunmusunuz

arkadaşlar lütfen yardım
24 yaşındayım, 1,67 boy ve kilom 82 7 aylık evliyim...30 ekimde akupunktur yaptırdım. 2. seansım bitti. bugün çarşamba. ve cuma günü 3. seansım başlıyor. ama kendimi hiç zayıflamış hissetmiyorum..kendime iyi marka baskül ( tartı) aldım kilomu tartıyorum hep aynı.... diyetede tam uyuyorum. sabah kahvaltısında sadece bir dilim tam buğday ekmek hakkım vardı ama ben onu bile yemiyorum..ve haftaya cumartesi adet olacam..bi etkisi varmı bilmiyorum... lütfen görmüş geçirmiş arkadaşlar cevap yazın...

bu arada arkadaşlar ankarada gazi mustafa kemal hastanesine ( devlet demir yolları hast.) gidiyorum. benim arkadaşlarda oraya gidiyor ama çok iyi sonuç aldılar..bi arkadaş 3 ayda 10 kilo vermiş... seans ücreti 50 lira... o zaman diyorum bende bi sıkıntı var lütfen yardımcı olun

bende 6 kasım perşembe günü başladım akupunutura gazi üniv. hastanesinde setenay mit hanıma 1 .hafta oldu yarın iğnelerimi değiştirmek için tekrar gideceğim yanlız ben bir etki görmedim anlayamadım bu işi yarın doktorum ilede konusacagım ıste bana ılk muyanede sunları yeme falan saglıklı beslenme ıle ılgılı bıraz bılgı verdı gunluk 20 dk yuruyus dedı ama ben zaten bunların bılıncınde olan bı ınsanın yemege karsı olan ıstegım kesılmezse akupunturun bana ne etkısı olcak yada doktorun dedıklerını yapınca zaten zayıfarım bır karıstı kafam yarın gıdeceım bakalım doktorun anlatdıklarını yazarım tekrardan

birde sızlerde kı uygulamalar nasıl kıslar benım kulaklarıma 5 er adet ıgne takıldı sadece o kadar sızlere ne gıbı uygulamar yapıldı

bende raziye hanıma gidiyorum.. ben solak olduğum için sol kulağıma daha çok iğne taktı. el, ayak ve göbeğime uzun ince telden iğne batırdı 20 dk. sonra çıkardı. bantlı iğne sadece kulağımda kaldı. vücudumun başka yerinde kalmadı. . iğneleri değiştirdiğinde ağzıma bişey oluyor tam olarak bilemiyorum sanki dilim uyuşuyor. ilk 3 gün çok güzel ama sonra bi etki yok

ben bugun gittim iğnelerimi değiştirmeye tartıya cıktıgımda 1 kılo vermıs olarak gorundum cok sasırdım cunku bu hafta malum asure haftası oldugu ıcın delı gıbı asure yedım hıc dayanamam doktora bunun bana hıc etkısı olmadı dedım ama 1 kılo verdıgım ıcın oda bakalım bıraz daha takıp edelım dedı bakalım bu kılo kaybı gercekten akupunturun etkısımı bılemedım kızlar

inşallah canım...bende bugün sadece küçük bi çatal tatlı yedim.....
bizde incecik olacağız inşallah :)

İnş 19 MAYIS salı oğlumun sünneti var o zamana kadar gerçekten ıncecık olmammm lazımmm

inşllah canım...ben bugün 3. seansıma gittim 300 gr vermişim ama olsun. nasılki gr gr aldımsa kiloları...gr gram yavaş yavaş gider. ve doktoruma sordum dedi hafta adet olacaksanız onunda etkisi vardır..

inşllah canım...ben bugün 3. seansıma gittim 300 gr vermişim ama olsun. nasılki gr gr aldımsa kiloları...gr gram yavaş yavaş gider. ve doktoruma sordum dedi hafta adet olacaksanız onunda etkisi vardır..
eminem var mı bir gelişme ben hala net birşey anlamadım kilo kaybım var ama akupunturdan mı yemegı kesmemden mı bilemedim

eminem var mı bir gelişme ben hala net birşey anlamadım kilo kaybım var ama akupunturdan mı yemegı kesmemden mı bilemedim
slm gamzenn 4. seansa gittiğim de sadece 100 gr vermişim yani pek faydası olmadı... bende gitmekten vazgeçtim ama halen kendi çapımda yasakladığı gıdalardan uzak duruyorum. ekmek, şeker, pirinç yasaklı bende kahvaltıda bir dilim bile ekmek yemiyorum...sonuçta tedavinin amacıda beyne sinyal gönderip bişey yememek...bunu ben kendimde yapabiliyorum...

aynen cnm bende bıraktım dedıgın gıbı seker pılav ekmek bunları kıstım yememe dıkkat edıyorum spor yapmaya calısıyorum bu şekilde zayıflamaya devam edecegım

aynen cnm bende bıraktım dedıgın gıbı seker pılav ekmek bunları kıstım yememe dıkkat edıyorum spor yapmaya calısıyorum bu şekilde zayıflamaya devam edecegım
günaydın.. ben halen kendim diyetime devam ediyorum.. ve nefsim konusunda gayet başarılıym. birde inşallah hamilelik düşünüyorum.. bu şekilde para harcamaktan başka bişey olmayacaktı 4 seans gittim... hakkımızda hayırlısı artık... haftasonu 80,2 gr kilodaydım... ve yaşım 25, boy 1.67.. inşallah yediklerime dikkat edebilirim

sayın MANUF
akupunktur için bahsettiğiniz doktorun numarasını özelden yollar mısınız
ben de migren için görüşmek istiyorum

en ucuz yer neresiyse oranın telefonunu rica ediyorum

manufcugum bana kamuran beyın adresını yollar mısın?

bu arada ınsallah ıstanbulda degıldır öyle ise bile gitmek isterim
selamlar

Metabolizmanız henüz harekete geçmemiş olabilir. Bu durumlarda benim doktorum farklı meridyene giriyorum deyip bir başka noktadan akapunkturu uyguluyor. Doktorunuza durumu belirtin derim ben.

merhaba evri akupunktra gdebildnz mi acabaa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…