Ankara'da akapunktur

bende raziye hanıma gidiyorum.. ben solak olduğum için sol kulağıma daha çok iğne taktı. el, ayak ve göbeğime uzun ince telden iğne batırdı 20 dk. sonra çıkardı. bantlı iğne sadece kulağımda kaldı. vücudumun başka yerinde kalmadı. . iğneleri değiştirdiğinde ağzıma bişey oluyor tam olarak bilemiyorum sanki dilim uyuşuyor. ilk 3 gün çok güzel ama sonra bi etki yok
eminemo2 hnm benimde geçen sene istanbulda gittigim yerde aynı sekilde yapılmıştı ve etkisini gördüm. simdi ankarada lazım yine bu tarz yapan varmı bildiğiniz yardımcı olursanız sevinirim:)

Ankara da degisik yontemle akupunktur yapan bir yer buldum sonunda dusunenler Mehmet Akgun yapiyor kizilayda herkese oneririm burda yazan yorumlara nitelik gittim ve memnun kaldim kulaga takilan ignelerden hic faayda gormemistim suan 1 klo verdim vr ilk seans oldugu icin 2. Kiloyuda verebilcegimi dusunuyorum

Ben dudak ustu ve iki kaş arasi dikey cizgi icin Mehmet Akgun e dolgu yaptirdim.Cok memnunum.Her tekrar gerektiğinde yine hocama yaptiricam.Tavsiye ederim.
Bu arada aqualyx spa shape ve akupunktur uygulatiyorum.Super gelisme var.Yagdan kayip 8kiloya ulaştı.Umarim boyle devam eder.

Bugün itibariyle ben de Ankara'da ilk akupunktur seansıma giderek akupunktur yaptıranların safına geçmiş bulunmaktayım. İlk günden belli olur mu ve değerlendirmem ne kadar isabetli olur bilmiyorum ama şimdilik memun gibiyim.

Bugün itibariyle ben de Ankara'da ilk akupunktur seansıma giderek akupunktur yaptıranların safına geçmiş bulunmaktayım. İlk günden belli olur mu ve değerlendirmem ne kadar isabetli olur bilmiyorum ama şimdilik memun gibiyim.
Merhaba
Nerede gidiyorsunuz acaba?

Merhaba
Nerede gidiyorsunuz acaba?
Canım ben bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Tunus Caddesi'nde Gökşin Balım'ın muayenehanesine gittim. İlk günkü uygulamadan sonra bir daha ağrım olmadı, şu anda da oldukça memnunum. 15 gün sonra kontrole çağırdı. Onun dışında tetkiklerime de baktı, migren ataklarına yol açabileceğini söylediği eksiklerim varmış. Onları da düzeltecekmiş. İnternet sitesi de varmış bu arada.

Arkadaşlar gittiğiniz yerlerle birlikte fiyat ve telefon bilgisi verir misiniz ? Bir de semtini... lütfennnnn :))))

Uygulamayı nasıl yapıyor doktorunuz?
Benim eski gittiğim doktor vücuduma iğne takip göbek bölgesine yaklaşık 4-5 iğne takip iki tanesine 25 dk elektrik veriyordu sonra kulagimi tohum ve igne ile dolduruyordu 12 ser tane falan hiç kilo veremedim 2 ay gittim şimdi başka bir Dr a başladım oda basımdan ayağıma kadar yaklaşık 15 iğne takıyor 25 dk bekletiyor elektrik falan yok sonrada kulağıma 4 er iğne takiyor bu çok yeni yorum yapamiyorum ama hangisi doğru nasıl oluyor bilmiyorum
Sizin doktorlariniz nasıl yapıyor lütfen yazar misiniz

Yazılanları okuyunca insanın inanısı geliyo ama ben hep soğuk bakmışımdır akapunktura sonuç alınıyorsa ne mutlu

Ben geçen sene düğünümden önce akupunktur yaptırdım ve 4 ay gibi bir sürede 46 bedenden 38 bedene indim. Fakat tedaviyi tamamlamadığım için maalesef 12 kilosunu geri aldım. Geçen hafta yine başladık :KK22: bu sefer bebek istediğim için sonuç olarak yine alacağım fakat hem hamilelik öncesi hemde hamileliğimde devam etmek istiyorum bu sefer inşaallaah aynı sonuçları alırım:anneadayı:

Kızlar ilk haftam ve sonucunu aldım böyle gierse yaza ideal kiloma kavuşcam inanmayanlar için sorular varsa cevaplayabilirim :) bende kulak yöntemine güvenmiyordum ama şuan uyguladığımız yöntem yararlı oldu :)

arkadaslar ankarada akapunktur için nereyi önerirsiniz?

HRS Hastanesinde açılmış Tunalı da . Çok İyi Dr Volkan Arpacı Hafif bir diyet programı ile birlikte 2 ayda 12 kilo zayıfladım. 12 seans yapıyor. seans ücreti 100 TL civarıydı
Sevgiler

Uygulamayı nasıl yapıyor doktorunuz?
Benim eski gittiğim doktor vücuduma iğne takip göbek bölgesine yaklaşık 4-5 iğne takip iki tanesine 25 dk elektrik veriyordu sonra kulagimi tohum ve igne ile dolduruyordu 12 ser tane falan hiç kilo veremedim 2 ay gittim şimdi başka bir Dr a başladım oda basımdan ayağıma kadar yaklaşık 15 iğne takıyor 25 dk bekletiyor elektrik falan yok sonrada kulağıma 4 er iğne takiyor bu çok yeni yorum yapamiyorum ama hangisi doğru nasıl oluyor bilmiyorum
Sizin doktorlariniz nasıl yapıyor lütfen yazar misiniz

Tunalı da HRS hastanesinde Akupunktur Polikliniği var. Çok İyi. Dr Volkan Bey , 12 seans yapıyor yaklaşık 2 - 2.5 ay. 12 kilo verdim. seansı 100 TL civarında Çok Memnunum

Ben yaklaşık 20 yıldır akapunktur ile tedavi oluyorum. Değişik doktorlardan tedavi gördüm. 20 sene evvel Kızılay'da bir Uygurlu doktora gidiyordum, oğlu ile birlikte çalışıyordu. Kendisi vefat etti oğlu da İstanbul'a yerleşti, çok üzülmüştüm tabii. Çünkü ne zaman şişmanlasam kendimi buraya atıyordum. Çok fazla kilo problemim olmuyor, 5-6 kilo arasında fazlam oluşuyor ve akapunkturla hallediyordum. Gerçi teyzem ve babam da 20-30 kilo fazlası olan kişiler ve onlar da çok ciddi kilo kaybettiler. Ayrıca migren ve boyun fıtığı için de müthiş etkili oluyor. Babamın sigara problemi vardı onu da yaklaşık 2 seansta hallettik çok şükür. 10 yıldır da ağzına sigara koymuyor. Bahsettiğim doktorlar gidince, ben de arayışa girdim, pekçok akapunktur yaptığını iddia eden doktora gittim, hatta çok iyi bir özel hastahaneye de gittim. Arayışlarım sonucu, akapunktur eğitimini Bulgaristan'da almış bir doktorla karşılaştım ve şimdi kendisine gidiyorum. Kamuran Bey, kendisi ayrıca nöroloji doktoru. Hekimliğine de çok güvenirim.
Herkese Allah şifa versin. Doğru doktor bu konuda çok önemli. Eğer iğneniz düşüyorsa vücudunuzun enerjisi ile iğneler vücuttan atılıyordur. Özellikle beden bir negatifle karşılaşınca iğnelerin ucu eğiliyor resmen. İşte bu noktada pozitif bir bakış açısı içinde olmak gerçekten çok önemli oluyor. Bir kırılma noktasında vücut doğru enerjiyi yakalayınca iğneler düşmez ve şifanızı çok hızlı görürsünüz. Sabırla devam etmek gerekiyor. Ben etrafımda pekçok kişinin problemi ne ise tedavisinden sonuç aldığını gördüm. Her vücudun direnci farklı oluyor. 62 yaş üzerindeki yada ağır ilaçlar özellikle kortizon kullanan kişilerde akapunktur pek işe yaramıyor bu arada. Bu sınırlar dışında kilo verme, sigara bırakma, migren, yumurtalık tembelliği, prostat, bağırsak tembelliği, boyun ve bel fıtıklarında müthiş sonuçlar alındığını kendim yaşadım. Şu anda gittiğim Kamuran Bey'in iletişim nosunu ancak özelden paylaşabilirim bu arada...
Selam arkadaslar sonunda ben de buraya yazacak mutluluk dolu bir hikayem var. Ben de akupunkturla selamete erenlerdenim cok şükür. Bu sayfayi cok kereler okudum cok istiyordum akupunktura gidebilmeyi benim icin son umuttu acikcasi. Yillardir kilolarima söverek yasadim.triodim yavas calisiyor. Spor yapiyorum guya ama aşırı yorulup bas agrisiyla anca yarim saat yapabiliyordum. Neyse uzatmayayim burda ismi verilen doktorlari okudum aradim fiyatlar aldim bana pahali geldi acikcasi. Ama burdaki Manuf arkadaşin yazisi beni hep cok heyecanlandirirdi ve maddi imkana kavusunca hemen gittim bu doktora. Ve 1 haftada 1.600 verdim bunu başardigima inanamiyorum. Yani arkadaslarim care var cok sukur sadece biraz maddi birikim gerekiyor. Dilerim herkes istedigi kiloya kavusur sevgiler

Selam arkadaslar sonunda ben de buraya yazacak mutluluk dolu bir hikayem var. Ben de akupunkturla selamete erenlerdenim cok şükür. Bu sayfayi cok kereler okudum cok istiyordum akupunktura gidebilmeyi benim icin son umuttu acikcasi. Yillardir kilolarima söverek yasadim.triodim yavas calisiyor. Spor yapiyorum guya ama aşırı yorulup bas agrisiyla anca yarim saat yapabiliyordum. Neyse uzatmayayim burda ismi verilen doktorlari okudum aradim fiyatlar aldim bana pahali geldi acikcasi. Ama burdaki Manuf arkadaşin yazisi beni hep cok heyecanlandirirdi ve maddi imkana kavusunca hemen gittim bu doktora. Ve 1 haftada 1.600 verdim bunu başardigima inanamiyorum. Yani arkadaslarim care var cok sukur sadece biraz maddi birikim gerekiyor. Dilerim herkes istedigi kiloya kavusur sevgiler
Fiyati nedir peki? Annen de kilo veremiyor. 8-10 kilo verse yeterli olacak. Gittiginiz surece mi veriliyor para.yani seans basina mi? Doktora nasil ulasabiliriz.bide

Merhaba evet her hafta gidiyorum ve 80 tl veriyorum.
Tam adres verirmisiniz lütfen benimde tek çarem bu kaldı kaza geçirdim hareketsizlikten kilo veremiyorum desteğinize ihtiyacım var iletişim dağlayım yeter adını adresini numarsını vs... hiç farketmez verirmisiniz. Teşekkürederim :)

X