Ben yaklaşık 20 yıldır akapunktur ile tedavi oluyorum. Değişik doktorlardan tedavi gördüm. 20 sene evvel Kızılay'da bir Uygurlu doktora gidiyordum, oğlu ile birlikte çalışıyordu. Kendisi vefat etti oğlu da İstanbul'a yerleşti, çok üzülmüştüm tabii. Çünkü ne zaman şişmanlasam kendimi buraya atıyordum. Çok fazla kilo problemim olmuyor, 5-6 kilo arasında fazlam oluşuyor ve akapunkturla hallediyordum. Gerçi teyzem ve babam da 20-30 kilo fazlası olan kişiler ve onlar da çok ciddi kilo kaybettiler. Ayrıca migren ve boyun fıtığı için de müthiş etkili oluyor. Babamın sigara problemi vardı onu da yaklaşık 2 seansta hallettik çok şükür. 10 yıldır da ağzına sigara koymuyor. Bahsettiğim doktorlar gidince, ben de arayışa girdim, pekçok akapunktur yaptığını iddia eden doktora gittim, hatta çok iyi bir özel hastahaneye de gittim. Arayışlarım sonucu, akapunktur eğitimini Bulgaristan'da almış bir doktorla karşılaştım ve şimdi kendisine gidiyorum. Kamuran Bey, kendisi ayrıca nöroloji doktoru. Hekimliğine de çok güvenirim.
Herkese Allah şifa versin. Doğru doktor bu konuda çok önemli. Eğer iğneniz düşüyorsa vücudunuzun enerjisi ile iğneler vücuttan atılıyordur. Özellikle beden bir negatifle karşılaşınca iğnelerin ucu eğiliyor resmen. İşte bu noktada pozitif bir bakış açısı içinde olmak gerçekten çok önemli oluyor. Bir kırılma noktasında vücut doğru enerjiyi yakalayınca iğneler düşmez ve şifanızı çok hızlı görürsünüz. Sabırla devam etmek gerekiyor. Ben etrafımda pekçok kişinin problemi ne ise tedavisinden sonuç aldığını gördüm. Her vücudun direnci farklı oluyor. 62 yaş üzerindeki yada ağır ilaçlar özellikle kortizon kullanan kişilerde akapunktur pek işe yaramıyor bu arada. Bu sınırlar dışında kilo verme, sigara bırakma, migren, yumurtalık tembelliği, prostat, bağırsak tembelliği, boyun ve bel fıtıklarında müthiş sonuçlar alındığını kendim yaşadım. Şu anda gittiğim Kamuran Bey'in iletişim nosunu ancak özelden paylaşabilirim bu arada...