Arkadaslar yillar once Ankara`da tesadufen akapunktura gittim. Benim hic boyle seylere inancim yoktu, hep para tuzagi olarak dusunurdum.
Buyuk bir rahatsizlik geciriyordum ama tip bu konuda yillardir bana yardimci olamiyordu. Asiri derecede zayifliyordum, cok yemek yememe ragmen cok zayiflamistim.
belimden sivi bile aldilar, her turlu kontrolu yaptilar hic bir neden bulamadilar.
Artik 42 kiloya dusmustum ve yuruyemiyordum, tum organlarim agriyordu.
Tesadufen bir arkadasimin tanidigi benim saglik problemimle ilgilenebilecegini soyledi. Daha once o da hic karsilasmamis boyle bir durumla. benim hic umudum olmadigi icin reddettim, ama benden hicbir ucret talep etmedi, hastaligin sebebini bulana kadar.
Kabul ettim ve seanslara basladik, sanirim 3 ya da 4. seansda benim ekmege karsi alerjim oldugunu soylediginde cok guldum :) Aslinda ekmekte ve bir cok urunde bulunan glutene karsi alerjim varmis.
Beni bir hastaneye yonlendirip tahlil ve bir kac biyopsi testi yaptirmami istedi...
Inanamadim, gercekten ekmege karsi alerjim varmis... Colyak denilen bir alerji... O yillarda pek duyulmus bir hastalik degildi...
Sonuc olarak simdi cok saglikliyim, doktorlarin bu alerjiden kurtulamazsin dediginde bile artik guluyordum, cunku ben bu alerjiyi kontrol altina alip, yasaklanan tum besinleri de yiyebiliyorum...
Tunali Hilmideydi o zamanlar yeri, Aura Akapunktur, Dr. Yuksel bey
Umarim hala oradadir, yurt disinda oldugum icin su anda tam kesin olarak nerede olabilecegini kesin bilmiyorum,
Allah herkese acil sifalar versin...