ankarada acil heyet raporu ihtiyacı

suyunruyasi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2014
10
2
38
Ankara
merhaba arkadaşlar. bebeğim çok küçük işe başlamam lazım iznim bitti. kızıma ben işteyken bakacak kimse yok bir süre kendim bakıp sonra ya kreşe ya da bakıcıya teslim edeceğim :( Ankarada sorunsuz bir şekilde heyet raporu veren hastane bilen var mı. çok acil lazım

Aynı sorunu ben de yaşıyorum, öğretmenim, tatil sonunda heyet raporu almam lazım. Siz bulabildiniz mi?

arkadaşlar yardımcı olun ne olur dediğiniz hastanelerde heyet raporu almak için hangi birime yada bölüme başvurmam lazım.telefonda bilgi vermiyolar.nasıl yol izleniyor

Ankara da benim bildiğim 1 veya iki heyet veren tıp merkezi mevcut. Bunlardan en güvenilir olanı yeni orta doğu cerrahi tıp merkezi yeri ivedik metrosnun tam karşında. Telefon ile fazla bilgi alamadım fakat oraya gittiğimde bir hemşire ile ileşime geçtiğimde beni doktora yönlendirdi. Ama bazi sartları var doğum sonrası heyet raporunu veriyorlar fakat buna nazaran diğer olaylarda sizin doktoru iknanıza kalmış fiyatları bence çok makul 40 günlük heyet raporuna tüm masraflarınız dahil 550 lira ücret istiyorlar. Ben 3 ocak 2016 da aldım.

Back
X