arkadaşlar merhaba,
Ankara’da çok acil iyi bir boşanma avukatına ihtiyacım var. 4 yıllık evliyim ve anlaşmalı olarak boşanacağız ama anlaşma protokolünde istediğim her şeyi almak istiyorum çünkü bana çok acı çektirdi.
arkadaşlar merhaba,
Ankara’da çok acil iyi bir boşanma avukatına ihtiyacım var. 4 yıllık evliyim ve anlaşmalı olarak boşanacağız ama anlaşma protokolünde istediğim her şeyi almak istiyorum çünkü bana çok acı çektirdi.
İstediğin her şeyi listele. adliye karşısında arzuhalciler var. 50 tl ye yazdır ve eşini ikna et imzalaması için. Avukata o kadar para vermeye gerek yok bence çünkü anlaşmalı boşanmada her halükarda eşinin protokole ikna olması gerekecek. Burada senin ikna kabiliyetin önemli. Çekişmeli olsaydı tabi ki de bir avukatla devam etmen daha sağlıklı olurdu.
Konudan çok gereksiz bir şey dicem boşanmakta parayla olmuş. Artık kenara kefen parası değilde boşanma parası atayım bari. Şaka bir yana Durumu olmayanlar için zor bir durum ama.
Konudan çok gereksiz bir şey dicem boşanmakta parayla olmuş. Artık kenara kefen parası değilde boşanma parası atayım bari. Şaka bir yana Durumu olmayanlar için zor bir durum ama.
Anlaşmalı boşanma olacaksa avukata gerek yok diye düşünüyorum. İlk etapta dava açarken 500 tl gibi bir tutar çıkar cebinizden. Mahkeme sonuçlanınca yaklaşık üçte ikisini vezneden geri alırsınız zaten. Yani taraflar her konuda anlaştıysa protokol imzalandıysa aslında hiç masraflı değil.