• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara’da acil boşanma avukatı önerisine ihtiyacım var

aereo

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2018
39
25
8
38
arkadaşlar merhaba,
Ankara’da çok acil iyi bir boşanma avukatına ihtiyacım var. 4 yıllık evliyim ve anlaşmalı olarak boşanacağız ama anlaşma protokolünde istediğim her şeyi almak istiyorum çünkü bana çok acı çektirdi.

İyi bir avukat önerisi olan var mı?

arkadaşlar merhaba,
Ankara’da çok acil iyi bir boşanma avukatına ihtiyacım var. 4 yıllık evliyim ve anlaşmalı olarak boşanacağız ama anlaşma protokolünde istediğim her şeyi almak istiyorum çünkü bana çok acı çektirdi.

İyi bir avukat önerisi olan var mı?
İstediğin her şeyi listele. adliye karşısında arzuhalciler var. 50 tl ye yazdır ve eşini ikna et imzalaması için. Avukata o kadar para vermeye gerek yok bence çünkü anlaşmalı boşanmada her halükarda eşinin protokole ikna olması gerekecek. Burada senin ikna kabiliyetin önemli. Çekişmeli olsaydı tabi ki de bir avukatla devam etmen daha sağlıklı olurdu.

Ankara Barosu tavsiye edilen anlaşmalı boşanma için ortalama 7300tl çekişmeli 11500tl. Yani bulacağınız avukata göre bunların üstünde de olabilir.

Ankara Barosu tavsiye edilen anlaşmalı boşanma için ortalama 7300tl çekişmeli 11500tl. Yani bulacağınız avukata göre bunların üstünde de olabilir.
Konudan çok gereksiz bir şey dicem boşanmakta parayla olmuş. Artık kenara kefen parası değilde boşanma parası atayım bari. Şaka bir yana Durumu olmayanlar için zor bir durum ama.

Av reşit çağatay bilgin boşanma konusunda iyi bir avukat hatta uzmanlık alanı diyebilirim. Bi araştırın isterseniz

Konudan çok gereksiz bir şey dicem boşanmakta parayla olmuş. Artık kenara kefen parası değilde boşanma parası atayım bari. Şaka bir yana Durumu olmayanlar için zor bir durum ama.
Anlaşmalı boşanma olacaksa avukata gerek yok diye düşünüyorum. İlk etapta dava açarken 500 tl gibi bir tutar çıkar cebinizden. Mahkeme sonuçlanınca yaklaşık üçte ikisini vezneden geri alırsınız zaten. Yani taraflar her konuda anlaştıysa protokol imzalandıysa aslında hiç masraflı değil.

Back