ankarada 4 boyutlu ultrason ve fiyatları???

tektanem

AyşegüL
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2009
305
4
arkadaşlar 29 haftalık hamişim.hatıra kalması açısından 4 boyutlu ultrasona girip bebeşimin resimlerini ve cd sini almak istiyorum.daha öncede çektiren veya bilgisi olan arkadaşlar hangi doktor nerde ve fiyatını yazabilirlermi?:enbuyukkk:

canım hamile değilim ve Eskişehir'de oturuyorum ama ben jinekolğa özel bir kliniğe gidiyorum orada 4 boyutlu 70 tl diye yazıyordu yerine göre değişir...

slm cnm hatırlarsın benı belki nasılsın ? hamilelğin hayurlı ugurlu olsun .. cnm benim dr. um 21. haftada 4 boyutlu ultrason istedi bildigim kadarıyla sadece o haftlarda çekilebiliyormuş yine sen araştırısın .. fiyatlar konusunda ben çok araştırdım zaten pek fazla bir yerde yok en uygunu balgatta akropol hastanesi ancak önce ordakı dr. a muayene olup istem kagıdı yaptrman gerek o zman 100tl. yok ben muayeneolmam özel direk istıyorum dersen 300tl ben muayene olmuştum.. bi görüş cnm.. hayırlı doğumlar..

merhaba sincanda başak tıp merkezinde 4 boyutlu ultrason varmış internet sitesinden numarasını alıp öğrenebilirsin hayırlısıyla sağlıkla kavuş bebişine inşallah

merhaba canım hatırlamammı hatırladım tabi.ben çok iyiyim sen nasılsın bebeşin nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…