Pek sevgili ve muhterem arkadaşlarım bugün tatlıcadıarzuyla buluştuk.Benim işyerime kayınvalidesi ile birlikte geldiler,sohbet ettik,çok mutlu oldum,çok sevindim,sanki arzuyu yıllardır tanıyormuşum gibiydim,Arzuyla KK de hiç muhabbetim olmamıştı ilk defa düğününde görmüştüm,bide bugün gördüm.
Arzuyu çoooooookkkkkkkk seveceğinizden eminim.
SEN ANKARADA OLMASANDA HER BULUŞMADA HEP YANIMIZDASIN İNAN :1hug:a.s.
BİR AN ÖNCE İYİLEŞMENİ BEKLİYORUZ CANIM, YAMAYI İYİ DİKEMEDİLERSE GEL BEN DİKEM ECCÜK DİKİŞTEN ANLARIM :lepi:
EVET İYİLİK MELEĞİM BENDE FAZLAMI NAZLANDIM AMA NE :ecrin_bebek:Nihayet geldin seni özledim bu aralar kontör yok arayamadım seni,kocaman öptüm,sen hep bizimlesin ben seni kalbimde götürüyorum,ama bir an önce aramıza dön gayrı ,tatlısımmmmmmmmmmmma.sŞeniza.s.
kızlar pazar günğ havalar nasıl olucak acep
eline sağlik süper olmuş ablacim:lepi:
havalar nasil olursa olsun sizin havaniz iyi olsun-tatlicadiarzu-
hava yağmur çamur yildiramaz ankarali hatunlari:icecream:
havayi taşi topraği bahane edip gelmemezlik etme yolarim valla seni
getirtme beni tee oralara:mymeka:
BAK SEEENNN DAHA TANIŞIR TANIZMAZ KORSAN BULUŞMALAR YAPTINIZ HEEE :mymeka: SİZDN KORKULUR BACIIM, SİZ YAKINDA KEÇİÖRENDEKİ KK LILAR DİYE BULUŞMADA YAPARSINIZ GARİİ :dilcikar::dilcikar:Pek sevgili ve muhterem arkadaşlarım bugün tatlıcadıarzuyla buluştuk.Benim işyerime kayınvalidesi ile birlikte geldiler,sohbet ettik,çok mutlu oldum,çok sevindim,sanki arzuyu yıllardır tanıyormuşum gibiydim,Arzuyla KK de hiç muhabbetim olmamıştı ilk defa düğününde görmüştüm,bide bugün gördüm.
merhabalar herkese günaydın
hihoyyytlülülülülülü:lepi:kaydirigubbakcemile2:teytey:
ben bana doğum günü yapcaz diye seviniyom kendi kendime ama benim yaş 27 oluyo
yaşlandım galiba ben kalimerayı beklerken kurudum :a015:
GÜNAYDIIIN ŞEKERPARELERİİİİMMMM ŞenizŞenizŞeniz
SMHCİİM CANIM BENİİİM,
SEN DAHA GELMEEN BAHANE BULMAYA BAŞLADIN BACIIM OLMUYO AMA BÖYLEEE
BİZE YAĞMUR, ÇAMUR, KAR, FIRTINA, TİPİ HİÇ BİRŞEY ENGEL OLMAZ, 19 NİSANDA BAŞKENT ÖĞRETMEN EVİNDEYİZ DEDİKSE ORDAYIZ DEMEKTİR :mymeka:
EVİNE BASKIN DÜZENLENMESİNİ İSTEMİYORSAN GEL BACIM, YOKSA OKADAR HATUNLA EVİ BASARIZ BİLESİN :teytey::dance::sm_cool:
BAK SEEENNN DAHA TANIŞIR TANIZMAZ KORSAN BULUŞMALAR YAPTINIZ HEEE :mymeka: SİZDN KORKULUR BACIIM, SİZ YAKINDA KEÇİÖRENDEKİ KK LILAR DİYE BULUŞMADA YAPARSINIZ GARİİ :dilcikar::dilcikar:
GÜNAYDIIIIN KAYMAKIIIMMMM:1hug:a.s.
KIZ SEN NE SABIRSIZ ŞEYSİN YAA :mymeka: ÇALIŞIYOS İŞTE HER AKŞAM DAHA NE İSTİYON BACIMKENDİM İÇİN YAPIYORSAM NAMERDİM, FALLA SIRF SENİN GÜZEL HATIRIN İÇİN
HEM BENDE 27 YAŞIMDA EVLENDİM MERAK ETME, ÇOK BİŞEY KAÇIRMIŞ OLMUYOSUN YANİİİ :roflol: :roflol::roflol:
ÖPTÜM SENİ EN KOCAMANINDAN CANEYY Şeniz
EVET TATLIM BENİMLEDE KK DA HİÇ MUHABBETİN OLMADI, HATTA BULUŞMALARDA BİLE(ÇÜNKÜ HANIMEFENDİ HEP GEÇ GELİYOR)Pek sevgili ve muhterem arkadaşlarım bugün tatlıcadıarzuyla buluştuk.Benim işyerime kayınvalidesi ile birlikte geldiler,sohbet ettik,çok mutlu oldum,çok sevindim,sanki arzuyu yıllardır tanıyormuşum gibiydim,Arzuyla KK de hiç muhabbetim olmamıştı ilk defa düğününde görmüştüm,bide bugün gördüm.
CANIM TATLIM KIYMATLIM NASILSINa.smerhabalar herkese günaydın
--------------------:ecrin_bebek:AZCIK ACIR AMA DİKİŞİMİM:1no2:YIRTILIRSA DOKTORA GİTMEM SANA GELECEM AMAsengözlerimebaksanab İLAHI ABLAM GÜLDÜM YİNE BEN SABAH SABAH OPT SENİ MUHTARIMMMMMa.s.:1hug:
EVET TATLIM BENİMLEDE KK DA HİÇ MUHABBETİN OLMADI, HATTA BULUŞMALARDA BİLE(ÇÜNKÜ HANIMEFENDİ HEP GEÇ GELİYOR)
AMA ARZU'NUN NİKAHINDAN SONRA TANIDIN BENİ DİMİ:dilcikar:
CANIM TATLIM KIYMATLIM NASILSINa.s
GEÇMİŞ OLSUN ESMERİM DUALARIMIZ SENİNLE:Saruboceq:
ÖZLEDİK SENİN O GÜLEN YÜZÜNÜŞeniz
sağol iyi yürekli dostumŞenizPek sevgili ve muhterem arkadaşlarım bugün tatlıcadıarzuyla buluştuk.Benim işyerime kayınvalidesi ile birlikte geldiler,sohbet ettik,çok mutlu oldum,çok sevindim,sanki arzuyu yıllardır tanıyormuşum gibiydim,Arzuyla KK de hiç muhabbetim olmamıştı ilk defa düğününde görmüştüm,bide bugün gördüm.
Asena cım gözek itibari ile tahminen nerde oturduğunu biliyorum eğitim araştırma hastanesinin o taraftaymış sanırsam
iş yerindemi keçiörende
demek Arzu hanım kaynanasını koluna takıp geziyoo helal valla:dilcikar:
tahmin ediyorum aslında çok sevilecek bi insan olduğunu
zaten bunun için gelebelmek adına elimden ne gelirse yapacağımsositososito
GÜNAYDIIIN ŞEKERPARELERııııMMMM ŞenizŞenizŞeniz
SMHCııM CANIM BENıııM,
SEN DAHA GELMEEN BAHANE BULMAYA BAŞLADIN BACIIM OLMUYO AMA BÖYLEEE
BıZE YAĞMUR, ÇAMUR, KAR, FIRTINA, TıPı HıÇ BıRŞEY ENGEL OLMAZ, 19 NıSANDA BAŞKENT ÖĞRETMEN EVıNDEYıZ DEDıKSE ORDAYIZ DEMEKTıR :mymeka:
EVıNE BASKIN DÜZENLENMESıNı ıSTEMıYORSAN GEL BACIM, YOKSA OKADAR HATUNLA EVı BASARIZ BıLESıN :teytey::dance::sm_cool:
BAK SEEENNN DAHA TANIŞIR TANIZMAZ KORSAN BULUŞMALAR YAPTINIZ HEEE :mymeka: SıZDN KORKULUR BACIIM, SıZ YAKINDA KEÇıÖRENDEKı KK LILAR DıYE BULUŞMADA YAPARSINIZ GARıı :dilcikar::dilcikar:
GÜNAYDIIIIN KAYMAKIIIMMMM:1hug:a.s.
KIZ SEN NE SABIRSIZ ŞEYSıN YAA :mymeka: ÇALIŞIYOS ıŞTE HER AKŞAM DAHA NE ıSTıYON BACIMKENDıM ıÇıN YAPIYORSAM NAMERDıM, FALLA SIRF SENıN GÜZEL HATIRIN ıÇıN
HEM BENDE 27 YAŞIMDA EVLENDıM MERAK ETME, ÇOK BıŞEY KAÇIRMIŞ OLMUYOSUN YANııı :roflol: :roflol::roflol:
ÖPTÜM SENı EN KOCAMANINDAN CANEYY Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?