• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Ankara'da 0-2 yaş kreş yada bakıcı tavsiyesi

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

FCY

Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2017
16
4
16
Merhaba arkadaşlar. Ankara'da 0-2 yaş ruhsatlı güvenilir tavsiye edebileceğiniz kreş var mı?

Çalışan anneler olarak aileden bakacak kimsesi olmayanlar sizler bu süreçte ne gibi çözümler buldunuz? Tercihiniz bakıcı mı kreş mi yönünde oldu?

Tecrubelerinizi paylaşırsanız birbirimize destek olmuş oluruz🙏

Çocuğumun Bütün gün elin kadınıyla evde başbaşa kalmasını ve onun huyunu suyunu kapmasını istemem açıkçası .. ben de bebeğimi maalesef çalışmak zorunda olduğum için 2 yaşında yuvaya vereceğim . Hem sosyalleşme açısından iyi bir seçenek, hem de daha güvenli olduğunu düşünüyorum . En azından bir sürü çocuk var , kalabalık ortam hani itti mi kaktı mı çocuğumu düşünmek istemiyorum sürekli .
Ama allah korusun kreşte birşey olsa illaki bir şekilde birileri görür , söyler .
Elbette benim şahsi fikrim bunlar , umarım sizin ve bebeğiniz için en doğru kararı verirsiniz ❤️

Back