• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara ?

kelebekmkelebek

Evli , Mutlu , ikiz annesi ❤️
Pro Üye
Anneler Kulübü
14 Mart 2008
6.050
5.180
723
Merhaba bayanlar ;
biliyorum bu bir dert değil ama burada en çok cevap yazılacağını düşünüyorum diğer tarafta konular havada kalıyor :KK51:

Pazar günü için Ankaraya eşim ben ve bir evli çift daha gezmek için gidicez ancak bizim amacımız daha çok mağazaların outletlerini gezmek sonrasında Anıtkabir' e uğrayıp evimize dönmek.
Şimdi defacto outlet mağazası daha öncesinde fabrika satış mağazası ya da depo gibi çok büyük bir yermiş hala öyle bir yer var mı ? Hemen yan tarafında yine LCW'nin outlet mağazası varmış doğru mu ?
Kısacası nerelere gidebiliriz bilgi edinmek istiyorum,
Vaktinizi aldım kusura bakmayın şimdiden teşekkür ederim.:KK16:

Merhaba bayanlar ;
biliyorum bu bir dert değil ama burada en çok cevap yazılacağını düşünüyorum diğer tarafta konular havada kalıyor :KK51:

Pazar günü için Ankaraya eşim ben ve bir evli çift daha gezmek için gidicez ancak bizim amacımız daha çok mağazaların outletlerini gezmek sonrasında Anıtkabir' e uğrayıp evimize dönmek.
Şimdi defacto outlet mağazası daha öncesinde fabrika satış mağazası ya da depo gibi çok büyük bir yermiş hala öyle bir yer var mı ? Hemen yan tarafında yine LCW'nin outlet mağazası varmış doğru mu ?
havaalanı yolundalar ikiside duruyor

Biz eşimle mavinin outletine çok takılırız. Bazen baya uyguna, bazen de maviye göre uyguna buluruz kot tişört vs. Ha bir de nike'ın fabrika satış magazaları var, orada da baya güzel şeyler oluyor haftasonları. Acity nindi sanırım altında defactonun outleti var orası iyi baya, pursaklardaki bence pek de uygun değil, piyasa düzeyinde fiyatlar.

Biz eşimle mavinin outletine çok takılırız. Bazen baya uyguna, bazen de maviye göre uyguna buluruz kot tişört vs. Ha bir de nike'ın fabrika satış magazaları var, orada da baya güzel şeyler oluyor haftasonları. Acity nindi sanırım altında defactonun outleti var orası iyi baya, pursaklardaki bence pek de uygun değil, piyasa düzeyinde fiyatlar.
Teşekkür ederim.A city de mi bulunuyor nike ve mavi outletleri ?

Teşekkür ederim. peki şurayı da görmeden gitmeyin dediğiniz bir yer var mı ?

Kale tabi ki
Ankara Kalesi'ni ve içerisini görmeden, gezmeden Ankara'dan ayrılınmaz..
Vakit bulabilirseniz Tunalı Hilmi caddesi ve Kuğulu Parkı da tavsiye ederim.
Anıtkabir'e gidecekseniz yakınında Bahçelievler var 7. caddede de baya hesaplı mağazalar ve butikler de var ve de çok canlı ve keyifli bir caddedir güzel yemekler de yersiniz.

Teşekkür ederim.A city de mi bulunuyor nike ve mavi outletleri ?

siz kaç gün ankarada olacaksınız?

acity'nin yeri ters biraz. ayrıca öyle çok outlet değildir yani ben kaç kere gititm öyle aman aman ucuz bişey yok. adı outlet bence sadece.

Merhaba bayanlar ;

En güzel derdiniz bu olsun güzel çift.

Çok teşekkür ederim cevabınız için , ben müşteri hizmetlerini aradığımda kapatıldı denildi emin olamamıştım doğru söyleyip söylemediğine..
Defacto duruyor kapandi lcw.
Outlet olarak
Optimuma
Acitiye gidin
Ben bugun gidecegim :)
Armada,cepa,kentpark,ankamall pahali bilginiz olsun

Back
X