• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası ANKARA YENİMAHALLE'de oğlumun bakımını üstlenecek bayan arıyorum..

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
ocak-subat ayında baslamak kaydıyla oglumuz ıcın bakıcı+ev yardımcısı arıyoruz...30-45 yaş arası tecrubelı bayanlar tercıhımızdır...ucret konusunda anlaşılabılır...yeterkı ıstenılen ozellıklere sahıp olun...eşim hemsıre ve bende muhendısım...calıstıgımızdan dolayı ya part-time(yarı zamanlı) yada sabah 8 aksam 5 ıcın bırlıkte calısacagımız bayanlar bıze ulasabılır...sanırıım tlf numarası yada adres veremıyoruz...

merhaba bakıcı bulmadıysanız ilgilenebilirim.44 yaşında emekli bayanım.iki çocugum var.temiz ve düzenliyimdir.Yenimahalle 6.durakta oturuyorum.çocuğunuza istediginiz bakacagımdan emin olabilirsiniz.nasıl irtibata geçebiliriz.

Meraba çiğdemon bebeğinizi ALLAHIM bütün kötülüklerden korusun sağlıklı uzun ömürler versin dilerim hala bakıcı arıyorsanız 44 yaşında temiz düzenli iki büyük çocuk annesi bir bayanım 8 senelik bakıcılık deneyimim ve referanslarım var K.ören kalabada oturuyorum diyer ilanınızada yazdığım için kısa kesiyorum ismim Ayşegül.tşkr

Merhaba Merhaba 2 yıllık Üniversite mezunuyum. Bölümüm Bilgisayar Böyle bir işte çalışmaktaki amacım 13 aylık bir kızım var onunla çalışmak istiyorum. Çünkü bırakabileceğim kimse yok ve paraya ihtiyacımız var . Eğer işiniz bakıcı annelik şeklindeyse yapabilirim. Düşünürseniz E- mail adresinize CV mi yollayabilirim. Şimdiden teşekkür ederim.İyi çalışmalar ***************

***bu mesaj iletişim bilgileri paylaşıldığı için editlenmiştir...***

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba bakıcı bulmadıysanız ilgilenebilirim.44 yaşında emekli bayanım.iki çocugum var.temiz ve düzenliyimdir.Yenimahalle 6.durakta oturuyorum.çocuğunuza istediginiz bakacagımdan emin olabilirsiniz.nasıl irtibata geçebiliriz.

Merhaba sevg673 ben de batıkentte ev işlerinde ve bebek bakımında yardımcı bn. arıyorum...ilgilenirseniz mail adresim deryacaliskanoz@gmail.com iletişime geçebiliriz...

Merhabalar Cebecide oturuyorum. 1965 dogumluyum ve 11 yıldır çocuk bakım işini yapmaktayım, şu anda baktıgım bebeklerimin ailesinin yurt dışına çıkması sebebi ile yeni bir iş aramaktayım. İsteyenlere referans verebilirim. Bakmak istediğim bebegim küçük olması tercih sebebimdir, malumm çocuk küçük olunca iletişimimin daha sağlıklı oluyor. İlgilenenler benimle irtibata geçebilir.

Back