Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları Ankara:ufuk ege anaokulu..

27.01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
3.730
5.503
merhabalr arkadaslar cocugunu yakınını ufuk ege anaokuluna (batıkent) yollayan duyan bılen varmı nasıldır nedır ? kurayla cocuk kabul edıyolar ama sızlerden referans almam cok onemlı oncelıkle..

bende devlete bağlı anaokulundayım yenimahallede ufuk ege güzeldir ama çok kalabalık bi okul o yüzden kura ile alıyorlar öğrencileri

1000 kışı basvuruyormus yaklasım. kızım 3 yasında baslar kısmet olursa. öğretmenmisiniz? bu yaş cocuk ııcn ıyı mı erkenmı.
bırde soyle bır durum var kızım acayıp kıskanc ele avuca geelen ortalama 1,5 yasındakı cocukları fena hırpalıyor. o 2,5 yas sendromunu tavanda yaşıyourz bıraz duzene grsın dıye yollayım dıyourm ama...

canım ben iki kez başveurdum iki kuradada çıkmadı. yarım gün ve tam günü ayrıca istersen 17.30 a kadar eğitimi var. ben iki sene önce başvurmuştum.En son yarım gün 75 tam gün yani 15.00 a kadar 160 tl 17,30 a kadar istarsen 270 tl idi.Eğitim kaliteli ama başvuru çok ve yine bir Türkiye klasiği tanıdığın varsa idari kadroda kurasız bile yazdırısın.Ya da şans deyip deneyeceksin.

o kadar basvuru olduguna gore var bı hıkmetı yanı okulun. bayagı ıyıymıs. artık torpıl bakıcam. :kedi:
ben aradımda 190 lıra dedıler tam gunune uygun gbı duruyor ama 3de bırakıyor cocugu. ayrıca sene basında 150 lıra arac gerec alıyorlar. belkı bırde artısı servısı var ayrıca o para. ee batıkentte ortalama kres fıyatlarıda 300-500 arasıda degısıyor. kreslerde 7 de bıtıyor.
acaba devlet kreslerı yazın tatıle grıyormu normal okulalr gbı ?

devletin kreşi olmazki o farklı bi kavram.devlet 36.aydan sonra kabul eder çocuğu yani kendi işini kendi görebillecek olan çocukları çünkü öbür türlüsü eğitim değil bakıma giriyor.o okulu iyi biliyorum.kayıt vakti çok sıkıntılı aygül hanım(müdire) izin alıp kaçıyo resmen :) herkes torpil var sanıyo ama noter huzunda çekilen kurada nasıl torpil olacak ki ? ha noter torpiliniz değilse.
okula gelince iyi ancak okuldan önce öğretmen önemli kimisi hiçbişey yapmaz veliyle iyi geçinir velide sanır ki herşey iyi.bide veliyle değil çocukla arası iyi olan öğretmen vardır ki bence onu bulup seçin kurada çıkarsanız tabi.iyi günler

arkadaşlar ufuk egede yaz okulu wra yazında eğitime dewam ediyor orası yaz okulu die geçio bence okul öncesinde 5 yaş ve 6 yaş mecburi eğitime ama 3 yaş 4 yaş çocuğun durumuna göre değişir eğerki çocuğunuz paylaşmayı bilmosa, kıskançsa , hırçınsa ki bu özellikler tek çocukda daha fazla olur .bu gruba giren çocukları tam gün değil yarım gün olarak kayıt yaptırabilirsiniz ki bu özelliklerinden yawaş yawaş kurtulsun ama eğer çalışan anneler iseniz tam günde olabilir ama size bi tawsiyem eğer hamile iseniz yada ikinci bebeğinz çok küçük ise 3 ve 4 yaş grubunu tam gün yaptırmayın çocuk çok etkilenio yeni bebek gelio die beni ewden gönderiolar die düşünüolar .

üç kuruş para verecem diye çocugumun geleceği ile oynayamam bulurum profesyonel bir okul veririm kamearlardanda izlerim

Bulaşmayın, özele gidin. Çocukla hastalıktan başımızı alamadık. Size de önermiyorum. Bizce tüm belgeleri iptal edilmeli.
Çocuklar wc ye girdikleri ayakkabılarla içerde geziyor söylüyoruz. Sonuç hiçççç ! sadece md. yrd. ayşe hanıma bile yetemezsiniz. hepsi avcı, uyanık. ya daha uyanık ve nüfuzlu olcaksınız veya tam süzme. çocuğu bırak ölmezse senindir yani.... ayrıca sürekli para istiyorlar. öğretmene hediye almada göreyim biyerini ! surat 10 karış. renkli dünyalara gönder daha iyi!

Noter mi? peh! bu sene kaç enayi bulcaklar merak ediyorum. çocuğum rota oldu, ölümden bile döndü. sakın sakın sakın çocuk göndermeyin pişman olursunuz!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…