Merhaba ben de tobb da ilk hamileligimi gecirmek istiyorum.ancak dr konusunda kararsizim .simla hanimi sizden duydum ancak bir de ibrahim tamer bilensoy var orda. O da cok iyiymis .bilginiz var mi ?hangisini onerirsiniz??
Merhaba ben oğlumun cinsiyetini Tamer Bey'den öğrenmiştim. Sadece o şekilde tanıma fırsatım oldu. Ama gayet nazik pozitif bir insandı. Hatta bana 'Hadi telefonunu çıkar da ultrason görüntüsünü kaydet' demişti. O anki şaşkınlıkla benim aklıma dahi gelmezdi, sağolsun güzel bir anı olarak kaldı bize. Kendisi de zaten ultraason görüntüsünü bir cd ye çekip vermişti. Ben kadın doktor tercih ettiğim için ikinci hamileliğimi Simla Hanım'la planlıyorum.
Merhaba ben oğlumun cinsiyetini Tamer Bey'den öğrenmiştim. Sadece o şekilde tanıma fırsatım oldu. Ama gayet nazik pozitif bir insandı. Hatta bana 'Hadi telefonunu çıkar da ultrason görüntüsünü kaydet' demişti. O anki şaşkınlıkla benim aklıma dahi gelmezdi, sağolsun güzel bir anı olarak kaldı bize. Kendisi de zaten ultraason görüntüsünü bir cd ye çekip vermişti. Ben kadın doktor tercih ettiğim için ikinci hamileliğimi Simla Hanım'la planlıyorum.
Benim ivin erkek dr olsa da olur . Ilk gebeligim olacak , cok mu titiz davraniyorum bilemiyorum .korkuyorum da .o yuzden yaşanmış anlar cok onemli benim icin . Tobb etu Hastanesi bu konuda iyi gibi duruyor. Hayal kirikligina ugramak istemiyorum. Tesekkurler yorumunuz için
Merhaba, benim yengem 3 yıl önce ikizlerini Tobb da doğurdu. İkizler prematüre oldukları için yeni doğan yoğun bakımda kaldılar ama şuan kaç gün kaldıklarını hatırlamıyorum. Toplamda 13000 TL ödemişlerdi. Çok memnun kaldı. Hatta sonraki çocuk kontrollerine de orada devam etti. Ben de oğlumun kontrollerine orada devam ediyorum. İkinci çocuk için dün Simla Hanım'a spiral çıkarttırmaya gittim (spirali kendisi takmıştı zaten). Mart sonu gibi hamile kalmayı planlıyorum doğumumu da Simla Hanım'la düşünüyorum.
Tobb Etü'de doğum paketi var mı acaba doğum,muayene ve testleri kapsayan? 2016 için ücretleri bilen var mı? Halk sigorta kapsamıyor sanırım Tobb hastanesini?