Merhabalar, ben de hastane ve doktor araştırıyorum. Siz hangi doktora gittiniz? İkinci bir sorum da ne kadar ödediniz? Direkt ücret sormak itici olabiliyor ama, fiyatların bu kadar faiş olması insanı ister istemez bu duruma sokuyor. Kusura bakmayın lütfen sorduğum için.ben nisan ayında tobb da doğum yaptım. her şeyden çok memnun kaldık, tavsiye ederim herkese.
merhaba :) doğuma ne kadar ödediniz birde hastanede yatışada ayrı ücret alınıyormu bilginiz varmıben nisan ayında tobb da doğum yaptım. her şeyden çok memnun kaldık, tavsiye ederim herkese.
Merhaba, benim yengem 3 yıl önce ikizlerini Tobb da doğurdu. İkizler prematüre oldukları için yeni doğan yoğun bakımda kaldılar ama şuan kaç gün kaldıklarını hatırlamıyorum. Toplamda 13000 TL ödemişlerdi. Çok memnun kaldı. Hatta sonraki çocuk kontrollerine de orada devam etti. Ben de oğlumun kontrollerine orada devam ediyorum. İkinci çocuk için dün Simla Hanım'a spiral çıkarttırmaya gittim (spirali kendisi takmıştı zaten). Mart sonu gibi hamile kalmayı planlıyorum doğumumu da Simla Hanım'la düşünüyorum.hiç tobb da yakın zamanda doğum yapan yokmu arkadaşlar
Merhaba, benim yengem 3 yıl önce ikizlerini Tobb da doğurdu. İkizler prematüre oldukları için yeni doğan yoğun bakımda kaldılar ama şuan kaç gün kaldıklarını hatırlamıyorum. Toplamda 13000 TL ödemişlerdi. Çok memnun kaldı. Hatta sonraki çocuk kontrollerine de orada devam etti. Ben de oğlumun kontrollerine orada devam ediyorum. İkinci çocuk için dün Simla Hanım'a spiral çıkarttırmaya gittim (spirali kendisi takmıştı zaten). Mart sonu gibi hamile kalmayı planlıyorum doğumumu da Simla Hanım'la düşünüyorum.
Canim doğum sonrası lohusa şerbeti v.s. hastanenin verdiğini söylemişti bir arkadaş. böyle birşey varmi. biraz bilgi verebilir misin birde odalar nasıl çok merak ediyorumtobb da yenidoğan yoğun bakım için ekstra bir ücret almadıklarını söylemişlerdi, ikiz olsa da doğum parası aynıydı diye hatırlıyorum. çocuk dr masrafı olabilir belki uzun süre kaldılarsa. 2014 te 5500 tlye sezeryan oldum ben de. doktorlar da doğum sonrası hemşirelik hizmeti de mükemmel diyebilirim. yine doğum yapsam tobba giderim.
Merhabalar :) evet hatırlıyorum Tobb etü mezunuydunuz glb. Simla hanıma devam ediyorum hala doğum yapmadım. Bebeğim kanala inmediği için bugün sezaryenle alalım dedi simla hanım ama sonra haftaya kadar bekleme kararı aldık. Şu ana kadar memnundum inşallah doğumda da iyi olur. Doğumdan sonra da yazarım inşallah. Unutursam etiketleyebilirsiniz yineseyda2104 sizinle baska bir baslikta konusmustuk TOBB ETU Hastanesi'ni ve Simla Hanim'i. Su an gordum 40. haftaniza gelmissiniz. Halen onunla mi devam ediyorsunuz? Doğumdan sonra da tekrar dusuncelerinizi almak isterim :)
gornii siz de Simla Hanim'dan memnunsunuz anladigim kadariyla? Arada biz yeni hamile adaylarina yardimci olmak icin dusuncelerinizi, tecrubelerinizi aktarirsaniz cok memnun olurum :)
Dogumdan sonra da dinlemek isterim hikayenizi umarim kolay gecer dogumunuz, bebeginiz de saglicakla dogar :)Merhabalar :) evet hatırlıyorum Tobb etü mezunuydunuz glb. Simla hanıma devam ediyorum hala doğum yapmadım. Bebeğim kanala inmediği için bugün sezaryenle alalım dedi simla hanım ama sonra haftaya kadar bekleme kararı aldık. Şu ana kadar memnundum inşallah doğumda da iyi olur. Doğumdan sonra da yazarım inşallah. Unutursam etiketleyebilirsiniz yinebu arada dikkatimi çekti 58 yazmışsınız duruma. Ben Sivaslıyım yoksa sizde mi?
HahahaDogumdan sonra da dinlemek isterim hikayenizi umarim kolay gecer dogumunuz, bebeginiz de saglicakla dogar :)
Ben Sivasli degilim maalesef, o yazdigim 58 ulasmak istedigim kilo :)) Mayis ayinda hamilelik dusunuyorum da o zamana kadar 58 kiloya dusmek istiyorum o yuzden oyle yazmistim
Hahahaalgıda seçicilik diyelim ben direk Sivas diye düşündüm :) inşallah ulaşırsınız istediğiniz kiloya..
Canim doğum sonrası lohusa şerbeti v.s. hastanenin verdiğini söylemişti bir arkadaş. böyle birşey varmi. biraz bilgi verebilir misin birde odalar nasıl çok merak ediyorum
evet şerbet veriliyor çok güzeldi:) ilk gün bebeğin saçını yıkıyor mesela hemşire. gece gündüz saat başı hem bebek hem anne kontrol ediliyor. emzirme hemşireleri ise mükemmel. hep yardımcı oldular emme saatinde. asla mama verelim diye acele etmediler. zaten doğum öncesi ücretsiz emzirme bebek bakımı eğitimlerine de girmiştik eşimle. benim oğlum emmedi doğumdan sonra 1 hafta benimle telefonla devamlı ilgilendiler ayrıca hastaneye gidip özel odada oğlumu hemşire eşliğinde emzirdim kaç kere. kapı süsü takıyorlar odaya, giderken de size hediye ediyorlar. bebeğe küçük tobb amblemli altın takıyorlar. doğum sertifikası düzenliyorlar bebeğin resmini çekip. her şey gayet iyiydi hiç olumsuz anım yok açıkcası.
Merhaba ben de tobb da ilk hamileligimi gecirmek istiyorum.ancak dr konusunda kararsizim .simla hanimi sizden duydum ancak bir de ibrahim tamer bilensoy var orda. O da cok iyiymis .bilginiz var mi ?hangisini onerirsiniz??Benim yeğenlerime de sizin anlattıklarınızın aynıları yapılmıştı. Şerbet , kapı süsü, amblemli altın vs. Ben Simla Hanım'dan oldukça memnunum. şu an hamile olmamama rağmen aklıma takılan her konuda kolayca ulaşabiliyorum kendisine. Sağolsun çok detaylıca yardım da oluyor. Hamile kaldıktan sonra da deneyimlerime devam ederim inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?