Ankara sosyallesme icin yardim lütfen.

Burcu2614

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2019
2.177
2.128
Arkadaşlar 1 yildir ankaradayım evlendim geldim. Çocuğum yok henüz nasip olmadı. Çalışmıyorum da is arıyorum saglik personeliyim . Uzun zaman calisan insandim simdi evdeyim ve evde olmaktan cok sıkıldım. Burada hic arkadaşım yok. Ankarada sosyalleşmek istiyorum onerileriniz var mi ? Yada üyesi oldugunuz grup, sosyal etkinlikler nelerdir?. 28 yaşındayim neler yapabilirim bilmiyorum önerilerinize açığım. Yardimci olabilecek herkese teşekkürler.

Arkadaşlar 1 yildir ankaradayım evlendim geldim. Çocuğum yok henüz nasip olmadı. Çalışmıyorum da is arıyorum saglik personeliyim . Uzun zaman calisan insandim simdi evdeyim ve evde olmaktan cok sıkıldım. Burada hic arkadaşım yok. Ankarada sosyalleşmek istiyorum onerileriniz var mi ? Yada üyesi oldugunuz grup, sosyal etkinlikler nelerdir?. 28 yaşındayim neler yapabilirim bilmiyorum önerilerinize açığım. Yardimci olabilecek herkese teşekkürler.
Uzun yıllar Ankara'da yaşayıp izmire gelin geldim bende geçen yıl, aynılarını düşündüm hissettim bu nedenle yazıyorum size. Nerde oturursan otur Kızılay hep ortak noktadir kizilayda cankaya belediyesinde kurslar var onlara yazıl, illa ki birşey başlar yakin zamanda. Yada bulundugun ilcede halk egitim merkezi vardir muhakkak oraya git kurslar için. 6 nokta körler derneği ne ucretsiz kitap okumaya yada sincanda çocuk yetiştirme kurumuna, yaşlı bakım evine ziyarete gidebilirsin cevrende olur hem. 🙏🍀

Bu sizin hayat beklentiniz göre değişkenlik gösterir.
Mesela spor seviyorsanız spor kulübü olur, oradan arkadaşlar edinirsiniz. ben mesela konferansa gitmeyi çok severim ona göre bir çok yer bulabilirsiniz. Kendi ilginizle ilgili biraz sosyal ortam. Bir mesleğiniz varsa onunla ilgili insanlarla tanışabilirsiniz.

Kovidle nasil olur bilmiyorum. Ben ankaradayken yoga kursuna gittim, bi ara seramik kursuna gittim, belediyenin kadin merkezindeki havuza gittim, facebooktan buldugum doga yuruyusu kluplerine katildim, spor salonuna gittim, vaktim olsaydi tiyatro klubune de katilacaktim ama olmadi. Bunlarin hepsini internetten bulmustum. Siz de ilgi alaniniza gore boyle seyler bulabilirsiniz. Kisisel gozlemim ankarada insanlar bu tur kurs ve gruplarda cabuk kaynasiyor.

Kovidle nasil olur bilmiyorum. Ben ankaradayken yoga kursuna gittim, bi ara seramik kursuna gittim, belediyenin kadin merkezindeki havuza gittim, facebooktan buldugum doga yuruyusu kluplerine katildim, spor salonuna gittim, vaktim olsaydi tiyatro klubune de katilacaktim ama olmadi. Bunlarin hepsini internetten bulmustum. Siz de ilgi alaniniza gore boyle seyler bulabilirsiniz. Kisisel gozlemim ankarada insanlar bu tur kurs ve gruplarda cabuk kaynasiyor.
Yaaa cok isterim baktim ama oyle kayda deger bisey bulamadim. Pasif bi insan değilim ama evde durdukca ozguvenimi kaybetmeue basladim bi an once biseyler yapmam lazim. Esimde saglik memuru cok yogun calisiyorlar malum

Ankara'da belediyelere ait bi sürü halk eğitim kurumları var. Halk eğitim deyince biraz insalar ön yargılı yaklaşıyo. Basit bir yermiş gibi ama çok güzel kurslar var. Hem ortamlar güzel hem de sosyalleşirken fazladan kendine bisiler katmış olursun.

Şu ara pek sosyallesmesek mi acaba? Saglikciymissiniz bir de. Ankarali degilim, o yuzden ilerisi icin de fikir veremeyecegim ama umarim onerileri ilerisi icin saklarsiniz demeye geldim.
Haklisiniz marttan beri pek dışarı cikmiyoruz . Sosyal mesafeyi koruyarak biseyler yapılabilir diye düşünüyorum.

bende ankaradayım bu siteden bir kaç arkadaşım oldu devamlı görüştüğüm bir arkadaşım var onun dışında ankarada sosyalesecek biyer yok zira 2 yıldır sosyallesemedim😂

Siz daha tecrübelisiniz. 😁 bu kurslara falan katıldınız mi peki.
halk eğitime gittim asla tavsiye etmem hic tarzım olmayan insanlar vardı aşırı bunaldım kimseyle arkadaşlık edemedim yaşca benden büyük ve tek muhabbetleri çocukları olan insanlar bana uygun degildi çocuksuz biri olduğumdan bu ortamlar beni hep sıkar bu tür muhabbetler seviyorsaniz gidebilirsiniz ingilizce kursuna gittim oradaki arkadasliklarim orayla sınırlı kaldı.Buradan edingigim arkadaşımla görüşüyoruz ancak corona sayesinde eve hapsolduk

X