Merhaba kızlar, bende büyük araştırmalar sonucu sopranoya karar kılanlardanım... Hatta öyle ki bu makinayı satan yeri arayıp ice mı accord mu daha iyi diye sordum tabi aldığım cevap alıcı mısın oldu :)) neyseki büyük araştırmalar sonucu soprano ice in en iyisi olduğunu anladım ve ankarada nerede yapılır diye bakarken sopranoyu satan sitede nerelere sattığı yazıyodu sopranonun ice modeli sadece kızılayda bi güzellik salonunda varmış hemen aradım gelin görüşelim dediler kafama koydum ya iş çıkışı hemen gittim. tabelası minnacık olduğu için bulmam sıkıntılı oldu. Etrafında döndüm durdum resmen. Tabi dilim durmadı içeri girer girmez söyledim oranın sahibi Hülya hanım da biz referansla çalışıyoruuz tabela önemli değil diyince hımm iyimiş dedim :))içeriside gayet temiz güzel bi yere benziyodu nebilim o güveni alınca görüşmemi yaptım 6 seanslık anlaştım. Bugün ilk seansım yapıldı sıfır acı diyebilirim kızlaar ama 3 hafta içinde dökülme başlıyacakmış bakalım sonuç ne olucak. Bu konuyu açmamdaki amaç bende merak edip bi türlü istediğim bilgiye ulaşamadım oyüzden burdan sizi her ay gelişmelerden haberdar edicem. Tüy hepimizin başının belası inşallah kurtulurum bunlardan