Lazer Epilasyon Ankara soprano ice lazer epilasyon

Arkadaşlar, uzun bi zamandan sonra şuan ki durumumu ayrıntılı yazmak istedim. Biliyosunuz ki tüm vücut gidiyorum. Özellikle kollarım ve bacaklarımdan çok iyi sonuç aldım. Göbek ve göğüs kısmımda baya baya inceldi en azından şuan için bi rahatsızlığım yok. Pakette %80lik kısım iyi %20lik bölümü anladınız siz :KK66:) bel ve sırt kısmını çok inceleyemesemde aynadan gördüğüm kadarıyla bi sıkıntı yok... Benim için buz lazerin en iyi yanı 1.si acısız olması 2.si ince tüylerde kalınlaşma yapmaması. Dediğim gibi enseden topuğa heryerime gidiyorum ince kalın bütün kıllara lazer değiyo şükür daha 2. Seansım ama incelerde de bi kalınlaşma olmadı. İnanıyorum ya inşallah güzel sonuçlara ulaşacağım. Diğer seanslardan sonra tekrar yazarımm size kızlaar :)
Merhaba arkadaslar bende bugun onca arastirmadan sonra korka korka elpidada soprano ice ile yuz bolgesi icin lazere basladim.Yuz oldugu icin korkuyorum. Seanstan 10 15 tane kil kaldi yuzumde onlarda ins dokulur. Dokulmesede 15 gun sonra kontrolum var. Aci ne kadarda yok deselerde var. Biyik bolgesi cok acidi. Lazeri yapan bayan tedavi bittikten sonra igneliye yonlendiricem dedi. Insallah olumlu sonuc alirim. Gelismeleri yazarim sizlere..

Bende elpidaya kayit yaptirdim ilk seansa gittim koltuk altim bayagi dokuldu bakalim nasil ilerleme olacak
Sadece koltukaltına mı gidiyorsunuz ben de tüm vücuda başladım 2. Seanstayım ama işe yaramayacak diye çok korkuyorum siz şuan ne durumdasınız

Şuan ne durumdasınız acaba ben de başladım ama ince tüyler de işe yaramayacak gibi geliyo
geçenlerde kontrole gittim. durum gayet iyi görünüyor. ince tüylerde diğer kısımlar kadar olmasada azalma oldu. giderek daha da azalacağını düşünüyorum.

Merhaba arkadaslar bende bugun onca arastirmadan sonra korka korka elpidada soprano ice ile yuz bolgesi icin lazere basladim.Yuz oldugu icin korkuyorum. Seanstan 10 15 tane kil kaldi yuzumde onlarda ins dokulur. Dokulmesede 15 gun sonra kontrolum var. Aci ne kadarda yok deselerde var. Biyik bolgesi cok acidi. Lazeri yapan bayan tedavi bittikten sonra igneliye yonlendiricem dedi. Insallah olumlu sonuc alirim. Gelismeleri yazarim sizlere..

Merhaba.
Ben de sopranoyu düşünüyorum. Yalnız neden iğneliye yönlendireceğini söyledi bayan? Tam çözüm olmuyor mu soprano?

Merhaba.
Ben de sopranoyu düşünüyorum. Yalnız neden iğneliye yönlendireceğini söyledi bayan? Tam çözüm olmuyor mu soprano?
Incelenler icin demisti. Ben igneliye basladim 16 ekimde. Bence yuz bolgesi icin tamda cozum degil. Memnunum ama bitireceginede kanaatim yoktu. Cok uzun bir surec cunku. Ona dokecegim paraya igneliye veririm diye dusundum kesin sonuc cunku.

Incelenler icin demisti. Ben igneliye basladim 16 ekimde. Bence yuz bolgesi icin tamda cozum degil. Memnunum ama bitireceginede kanaatim yoktu. Cok uzun bir surec cunku. Ona dokecegim paraya igneliye veririm diye dusundum kesin sonuc cunku.

Cevapların için teşekkür ederim. :)
İğneli çok acıtıyor mu peki? :KK43: Bir de ben ağda yaptıramıyorum hiç yüzüme, sivilce yapıyor. İğnelide de sivilce olur mu?

Cevapların için teşekkür ederim. :)
İğneli çok acıtıyor mu peki? :KK43: Bir de ben ağda yaptıramıyorum hiç yüzüme, sivilce yapıyor. İğnelide de sivilce olur mu?
Ilk defa yaptirdigim icin zorlandim tabi 14 dk yapildi. Yaptirdiginiz gun bir sey olmuyor. Ertesi gun toplu igne ucu gibi minik minik kabardi. 3 gunde gecti diyebilirim. Dayanilmayacak gibide degil acisi. Bence direk igneli yaptirin sabir isi ama kesin cozum diyorlar.

Ilk defa yaptirdigim icin zorlandim tabi 14 dk yapildi. Yaptirdiginiz gun bir sey olmuyor. Ertesi gun toplu igne ucu gibi minik minik kabardi. 3 gunde gecti diyebilirim. Dayanilmayacak gibide degil acisi. Bence direk igneli yaptirin sabir isi ama kesin cozum diyorlar.

Bilgiler için teşekkür ederim. Cesaret toplayıp başlamak lâzım sanırım. :)

Merhaba kızlar, bende büyük araştırmalar sonucu sopranoya karar kılanlardanım... Hatta öyle ki bu makinayı satan yeri arayıp ice mı accord mu daha iyi diye sordum tabi aldığım cevap alıcı mısın oldu :)) neyseki büyük araştırmalar sonucu soprano ice in en iyisi olduğunu anladım ve ankarada nerede yapılır diye bakarken sopranoyu satan sitede nerelere sattığı yazıyodu sopranonun ice modeli sadece kızılayda bi güzellik salonunda varmış hemen aradım gelin görüşelim dediler kafama koydum ya iş çıkışı hemen gittim. tabelası minnacık olduğu için bulmam sıkıntılı oldu. Etrafında döndüm durdum resmen. Tabi dilim durmadı içeri girer girmez söyledim oranın sahibi Hülya hanım da biz referansla çalışıyoruuz tabela önemli değil diyince hımm iyimiş dedim :))içeriside gayet temiz güzel bi yere benziyodu nebilim o güveni alınca görüşmemi yaptım 6 seanslık anlaştım. Bugün ilk seansım yapıldı sıfır acı diyebilirim kızlaar ama 3 hafta içinde dökülme başlıyacakmış bakalım sonuç ne olucak. Bu konuyu açmamdaki amaç bende merak edip bi türlü istediğim bilgiye ulaşamadım oyüzden burdan sizi her ay gelişmelerden haberdar edicem. Tüy hepimizin başının belası inşallah kurtulurum bunlardan
Merhaba nereye gittiniz sonuçlar nasıl ?

X