• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu ankara siteler

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
kizlar ankara sitelerden mobilya alaniniz varmi?

bizde ordan almayi düsünüyoruzda.

memnunmusunuz?

ankara siteler mobilyanın en ala olduğu yerler ben ve çevremdekiler ordan aldık kalitesine göre fiyatı değişiyo kesinlikle tavsiye ederim çok modern modeller var karacakaya cd. git orası süper hayırlı olsun hoşçakal..

model bakımından çok farklı ve kullanışlı modeller var fakat çok uzun ömürlü değil özellikle kiracı iseniz monteli parçaları çok çabuk dağılıyor.

ankara siteler mobilyanın en ala olduğu yerler ben ve çevremdekiler ordan aldık kalitesine göre fiyatı değişiyo kesinlikle tavsiye ederim çok modern modeller var karacakaya cd. git orası süper hayırlı olsun hoşçakal..

cok tesk ederim tatlim..evet modellere internetten baktim cok modern agir modeller var cok begendim. iste kullanisi nasil onu merak ettim canim
tamam karacakaya cd. bakarim sagolasin..

model bakımından çok farklı ve kullanışlı modeller var fakat çok uzun ömürlü değil özellikle kiracı iseniz monteli parçaları çok çabuk dağılıyor.

canim kendi evimizde oturucaz ins.
yinede yorumun icin tesk

siteler çok pahalı ben istanbul yolundaki mağazaları öneririm hem çok çeşit var hem kaliteli hemde uygun fiyatlar

Biz Sitelerden yatak odası,oturma grubu ve yemek odası aldık memnunuz.Sitelerde çeşit çok fiyat aralığı çok bayağ bi dolaşmak gerekiyor; insan yoruluyor dolayısıylamirmirmirmir
Oturma grubumuzu Doğtaşdan almıştık;yemek odasını Merinos'dan.Bi kere alınıyor.Uzun zaman kullanılan eşyalar 1-2 senede değişmiyor onun için kaliteli olması gerekiyor diye düşünüyorum.Ayrıca sehpa,zigon,ayakkabılık,mutfak masa ve sandalyelerinide Siteler'den aldık.Valla evimize gelen herkes eşyalarımızı beğendiklerini dile getirdiler.:kedi:
Biz Siteler'den memnunuz kısacası.İnsanlar mobilya bakmak için ülkenin dört bi yanından Siteler'e geliyor bi bildikleri var demekki:1rolleyes:

uzun ömürlü değil mi? ilk defa sizden duydum bunu....bilakis sitelerden alınan mobilyalar yıllarca kullanılır....

Biz Sitelerden yatak odası,oturma grubu ve yemek odası aldık memnunuz.Sitelerde çeşit çok fiyat aralığı çok bayağ bi dolaşmak gerekiyor; insan yoruluyor dolayısıylamirmirmirmir
Oturma grubumuzu Doğtaşdan almıştık;yemek odasını Merinos'dan.Bi kere alınıyor.Uzun zaman kullanılan eşyalar 1-2 senede değişmiyor onun için kaliteli olması gerekiyor diye düşünüyorum.Ayrıca sehpa,zigon,ayakkabılık,mutfak masa ve sandalyelerinide Siteler'den aldık.Valla evimize gelen herkes eşyalarımızı beğendiklerini dile getirdiler.:kedi:
Biz Siteler'den memnunuz kısacası.İnsanlar mobilya bakmak için ülkenin dört bi yanından Siteler'e geliyor bi bildikleri var demekki:1rolleyes:

kesinlikle katılıyorum...

bende bu konuyla ilgili bir başlık açmıştım ama kimse rağbet etmemişti,kk da kimse ordan almıyor galiba...

bizde ordan alıcaz inşallah....

konuyu açalı baya olmuş sitelerden mobilyanı al ama sakın seher mobilyadan alma..ben evimin modern tarzda döşemek istiyodum ve uygun fiyata..bir gün boyuncavgezdim siteleri hem sıkıldım hemde bulamadım istediğim bişsey...sonra bir tanıdık vasitasıyla bu mobilyacaya gittik..

işte orda beğendim..çok güzel modeller var ama kalite ve hizmet sıfır..hiç birşeyim mağazada gördüğüm gibi gelmedi evime...modeelri beğenip renklerini söylemiştim..modellerde vproblem yok ama renkler hiç içime sinmedi..ayrıca 8 aylık evliyim ve kırlmalar dökülmeler başladı...çok cnm sıkılıyo..siteler esnefı sahteker derler ya aynen katılıyorum..iyi araştır cnm biraz ucuz olsun die sakın benim yaptığım hatayı yapma derim...

sitelerde iyi mal yapanda var kötü yapanda var. sonuçta esnaflar kazanacakları paraya bakıyorlar. kaliteli birşey istiyorsan ister siteler ister başka biryer mdf mi suntalam mı onu sor. mdf daha kaliteli ve dayanıklı, suntalam o kadar iyi değil ama şöyle birşey varki istikbal olsun bellona olsun bunların sattığı takımlar suntalam 3-4 bin liraya satıyorlar. o kalitede bir malı sitelerde daha uygun fiyatlara bulabilirsin.
son olarak nacizane bir tavsiye eşyan evine eksiksiz gelip montajı yapılmadan paranın hepsini verme.

Back
X