Ankara Sincan Koru hastanesinde doğum yapan varmı?

Bende 202 de kaldım ))) ya kendimi zar zor normale odaklanmıştım son anda sezeryan diyip onunda sonunda normal doğum başlayıp sonradan sezeryan çok yıpratti beni
O tombik hemşire çok iyi çok tatli sadece 1 hemsiresi ve nöbetci doktoru sevmedim

Iyi bari insallah o denk gelir o zmn. Eşim hemşire odasına kurupasta ve içecek götürürüz dedi ama ayriyetten hemsireye müjde hediyesi verdiniz mi bebeği getiren?

Iyi bari insallah o denk gelir o zmn. Eşim hemşire odasına kurupasta ve içecek götürürüz dedi ama ayriyetten hemsireye müjde hediyesi verdiniz mi bebeği getiren?
Bebek çikolatası magnet ve içi lokumlu sus yapmıştık onlardanverdik bizim ailenin son bebeği 30 sene önce ben olduğum için kimse bilmiyor böyle şeyler :)

ben de sezeryanla doğurdum valal bana o bile güzel geldi noldu ki tansiyonun neden yüksek
Tabi cnm güzeldi benim doğum gece 2 de başlayıp sabaha kadar sancı çekince ameliyata koşa koşa gittim gülücükler saciyodum oh bitecek sancı diye Tuğçe evet o kız çok şekerdi birde sarisin biri vardı ama onun adını bilmiyorum birde 202 geniş odalardan biri dipteki odalar küçüktü

202 mi geniş olan canım? biz birkaç gece kalacağız da hangi oda iyiyse onda kalalim. soğuk mu oluyor oda peki?

Canım çok geçmiş olsun hayırlı evlat olsun bebeğin sezeryanı genelmi oldun spinalmi

Merhaba arkadaşlar koruda muayene ve doğum ücretleri nekadar teşekkürler
teşekkürler
Canım muayene 92 lira oldu sanırım ben öğretmen kimliğimle 80 liraya muayene oluyorum doğum yeni yıl paketini bilmiyorum geçen yıldan takipli hasta olduğum için eski ücrete tabi tutacaklar 1750 lira. Yeni soran arkadaşlar varsa onlar yardımcı olsun istersen sana.

Ya ben iki haftada bir gidiyorum iki haftada muayne ücreti ödüyorum doktoruma söylemeyede çekiniyorum napsam bilemedim

Ya ben iki haftada bir gidiyorum iki haftada muayne ücreti ödüyorum doktoruma söylemeyede çekiniyorum napsam bilemedim
Canim ben bir hafta muayeneye gidince 9 gün sonra kontrole gidiyordum başlarda sonra 3. Hafta parayla gidiyordum. 32. Haftadan sonra 1 hafta kontrol bir hafta muayene diye devam ediyoruz.

Arkadaşlar merhaba,

Bu hastane muayene ve doğum için sigorta diye bir sistem var , bence bir hastaneyi arayıp güncel fiyatı sorun, böylece toplamda ödediğinizden daha az Ödemiş olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…