Ankara Sincan Koru hastanesinde doğum yapan varmı?

yok canım 530 senin kaç gün önce yaptırdığın test ama düne kadar baya bi artmıştır
hem herkesin artışı aynı seviyede olmuyorki belki seninki hızlı artış gösterdi

dogru soyluyosun 530 cok oldu cıkali, neyse 10 gun sonra gel tekrar dedi kesenin her gün 1 mm büyümesi gerekiyomus fln bakalim dedi haftaya gidicem de, belirtilerimin hic biri kalmadi
ne bas donmesi ne kasık agrisi, hic birsey hissetmiyorum cok tuhaf

ilk önce belirtilerin kesilmeside doğal bende yaşadım
kendini dinleme sakın
merak etme yakında nur topu gibi bulantıların olacak

kızlar hepinizin bebişleri hayırlı olsun bizde bebek istiyoruz 4. denememiz ilk denemede koru hast gittim o zaman seda tamsoy hn vardı tüm testlerimi yaptı 250tl tuttu herşey iyi dedi ama 4 denemedir yok bu ay ilk defa ovulasyon tewti kullandım 12 13 ve 15 günler ilişki oldu. bat 20ağustos. hamile kalırsam ben de koru hast devam edicem ya meltem hn ya da aşkın beyle inşallah. hiç belirtimde yok

canım çok sağol inşallah sanada nasip olur
seda hanım ayrıldı o hastaneden
inşallah kendiliğinden hamile olursun ama eğer olmassa ben meltem hanıma gidiorum canım
onun yaptığı aşılama tedavisiyla hamile kaldım
tabiii Allahın taktiri ama doktorda önemli gerçekten
sanada tavsiye ederim
aşkın beye hiç gitmedim ama kendisini gittikçe görüyorum hastalarıyla iletişimi çok iyi
doktorluğu nasıldır bilemem ama çok kibar birisi
koru hastanesinin en revaşta bölümü kadın doğum bölümü zaten

Kızlar çok acil bilgiye ihtiyacım var. Ankara sıncan koru askın. Beye güden var mı?

canım koruda meltem hanıma gidiyorum ama aşkın beyide az çok tanıyorum
çok kibar birirsi
giden herkes memnun odasından herkes gülerek ayrılıyor
ben muayene olmadım ama meltem hanımın olmadığı bir anda gitmem gerekirse aşkın beyi tercih ederim

ben yeniyıl öncesi gitmeye başladığım için eski fiyattan ödeme yaptık yani 1500 tl...bri gece kalış ve refakatçi dahil.normal doğumu bilmiyorum canım ben sezeryan oldum.

teşekkürler tatlım bende bazılarının indirim yaptırttığını duydum bu konu hakkında bilgin var mı? Acaba

Kızlar sincan koru da doğum zamanımızda kendi doktorumuz yoksa, yani yıllık ııznseyse. Yanı bızım doğumumuz doktorumuzu. Yıllık ıznıne denk gelırse süreç nasıl işlıyor ? Bılen var mı? Böyle birşey yaşayan Var mı?

basıma gelmedi ama merak edip sormustum, zaten 24 saat kadın dogumcu oldugunu, ve kendisi izinde olsa dahi sürekli telefonda hastanede bulunan doktora sizin hakkinizda bilgi verecegini ve sürekli takipte olacagini soylemisti :)

basıma gelmedi ama merak edip sormustum, zaten 24 saat kadın dogumcu oldugunu, ve kendisi izinde olsa dahi sürekli telefonda hastanede bulunan doktora sizin hakkinizda bilgi verecegini ve sürekli takipte olacagini soylemisti :)
Hastanede sürekli evet kdın doğumlu var ama onlar kadrolu Dr degıller. Dıger hastanelerden part tume gelen Dr. Larmıs. Ve süreki degısıyorlar.... Dıger Dr. Lar ılgılenmıyor mu kendı Dr.umuz yoksa dıger kadrolu Dr lar gırmelı bence. Senın Dr kım canım

Nasıl canım memnunumuzun ? Kaç haftalık hamılesın? Nasıl bir adam kendisi?

ben bugun 5+4um canım askın bey cok iyi ve insani inanilmaz rahatlatan cok güler yüzlü bir insan, espriler gülücükler havada ucusuyor :) memnun kalirsin yani askin beyle kimyasi uyusmayan insan cok azdir bence ki belkide yoktur :) tek sıkıntı bazen biraz hizli konusuyor anlatacaklarini tek nefeste anlatiyor yanindan cıktıktan sonra ne dedi simdi? diye esime soruyorum her seferinde :)

canım ben Meltem hanım a gidiyorum, çok memnunum. Çok doktor ve hastane gezdim ve Meltem hanım da karar kıldım. Harika bir doktor. Çok güven veriyor , çok rahatlatıyor, ilgili güleryüzlü ve çok becerikli pratik bir hekim aynı zamanda.Gözü kapalı Meltem hanım a gidebilirsin.

Nasıl canım memnunumuzun ? Kaç haftalık hamılesın? Nasıl bir adam kendisi?

evet bak meltem hanim icin de cok iyi yorumlar var ben bayan doktor tercih etmedigim icin askin beyi sectim ama hem askin bey hem meltem hanim cok iyi yorumlar almis.
daha oncede mesela seda hanim varmis koruda o simdi hrsye transfer olmus, balgat koruda da umit hoca cok populer :)
baska hastanelere gitme bile bence :)

Kaçıncı haftanızdasınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…