- 3 Aralık 2013
- 501
- 119
- 63
yok canım 530 senin kaç gün önce yaptırdığın test ama düne kadar baya bi artmıştır
hem herkesin artışı aynı seviyede olmuyorki belki seninki hızlı artış gösterdi
ya henüz göremediğimiz için sevinemiyorum bile :18: hamileyim kesin diyemiyorum ne bileyim bir garip oldum
dogru soyluyosun 530 cok oldu cıkali, neyse 10 gun sonra gel tekrar dedi kesenin her gün 1 mm büyümesi gerekiyomus fln bakalim dedi haftaya gidicem de, belirtilerimin hic biri kalmadi
ne bas donmesi ne kasık agrisi, hic birsey hissetmiyorum cok tuhaf
canım artışın güzel bu kimyasal filan olmadığını gösterir
endişeenme hamilesin bence
normal yollamı oldu
evet cnm tamamen doğal yollarla oldu
kızlar hepinizin bebişleri hayırlı olsun bizde bebek istiyoruz 4. denememiz ilk denemede koru hast gittim o zaman seda tamsoy hn vardı tüm testlerimi yaptı 250tl tuttu herşey iyi dedi ama 4 denemedir yokbu ay ilk defa ovulasyon tewti kullandım 12 13 ve 15 günler ilişki oldu. bat 20ağustos. hamile kalırsam ben de koru hast devam edicem ya meltem hn ya da aşkın beyle inşallah. hiç belirtimde yok Eki Görüntüle 1213571
Kızlar çok acil bilgiye ihtiyacım var. Ankara sıncan koru askın. Beye güden var mı?
ben yeniyıl öncesi gitmeye başladığım için eski fiyattan ödeme yaptık yani 1500 tl...bri gece kalış ve refakatçi dahil.normal doğumu bilmiyorum canım ben sezeryan oldum.
Kızlar sincan koru da doğum zamanımızda kendi doktorumuz yoksa, yani yıllık ııznseyse. Yanı bızım doğumumuz doktorumuzu. Yıllık ıznıne denk gelırse süreç nasıl işlıyor ? Bılen var mı? Böyle birşey yaşayan Var mı?
ben gidiyorum canımKızlar çok acil bilgiye ihtiyacım var. Ankara sıncan koru askın. Beye güden var mı?
Hastanede sürekli evet kdın doğumlu var ama onlar kadrolu Dr degıller. Dıger hastanelerden part tume gelen Dr. Larmıs. Ve süreki degısıyorlar.... Dıger Dr. Lar ılgılenmıyor mu kendı Dr.umuz yoksa dıger kadrolu Dr lar gırmelı bence. Senın Dr kım canımbasıma gelmedi ama merak edip sormustum, zaten 24 saat kadın dogumcu oldugunu, ve kendisi izinde olsa dahi sürekli telefonda hastanede bulunan doktora sizin hakkinizda bilgi verecegini ve sürekli takipte olacagini soylemisti :)
Nasıl canım memnunumuzun ? Kaç haftalık hamılesın? Nasıl bir adam kendisi?ben gidiyorum canım
Nasıl canım memnunumuzun ? Kaç haftalık hamılesın? Nasıl bir adam kendisi?
Nasıl canım memnunumuzun ? Kaç haftalık hamılesın? Nasıl bir adam kendisi?
canım ben Meltem hanım a gidiyorum, çok memnunum. Çok doktor ve hastane gezdim ve Meltem hanım da karar kıldım. Harika bir doktor. Çok güven veriyor , çok rahatlatıyor, ilgili güleryüzlü ve çok becerikli pratik bir hekim aynı zamanda.Gözü kapalı Meltem hanım a gidebilirsin.
Kaçıncı haftanızdasınız?evet bak meltem hanim icin de cok iyi yorumlar var ben bayan doktor tercih etmedigim icin askin beyi sectim ama hem askin bey hem meltem hanim cok iyi yorumlar almis.
daha oncede mesela seda hanim varmis koruda o simdi hrsye transfer olmus, balgat koruda da umit hoca cok populer
baska hastanelere gitme bile bence
Kaçıncı haftanızdasınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?