Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben de pko için meltem hanım'a gitmeye karar verdim sincan koru'da. inşallah memnun kalırım. şimdiye kadarki araştırmalarımda olumsuz bir yorum görmedim. muayene ücretleri hakkında bilgisi olan var mı?
çok sevindim ya hemen cevap verilmesine, çok teşekkür ederim :)
Ben randevuyu yarın sabah alacağım inşallah cumartesiye boşluğu vardır. Ve inşallah pko dan kurtulup ben de bebek sahibi olabilirim :)
internetten buldum numarasını. o zaman hemen arayayım ya inşallah vardır boşluğu. çok teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için :)canım şimdide alabilirsin gecede alınıyor randevu
moralini bozmak gibi olmasın ama bazen 15-20 gün soraya bile zor alınıyor
ama bakarsın vardır boşluğu
bence vakit kaybetme hemen al
numarasını biliyormusun
internetten buldum numarasını. o zaman hemen arayayım ya inşallah vardır boşluğu. çok teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için :)
biraz önce aradım ve 29 ağustosa randevu alabildimcanım şimdide alabilirsin gecede alınıyor randevu
moralini bozmak gibi olmasın ama bazen 15-20 gün soraya bile zor alınıyor
ama bakarsın vardır boşluğu
bence vakit kaybetme hemen al
numarasını biliyormusun
biraz önce aradım ve 29 ağustosa randevu alabildim![]()
bugün arayıp randevumu daha erkene aldım. 26 ağustosa verdiler :) inşallah ben de memnun kalırım senin gibi :) artık çok sıkıldım. arkadaşlarım alay ediyorlar ankaradaki bütün doktorlara gittin neredeyse diye :/yine iyi canım ya buna şükret telefonla alınca 1 ay soraya verdikleri olmuştu bana
ilk gitmeden sora dr ne zamana derse o güne sıkıştırıp veriyor sekreterlik merak etme
dikkat etmen gereken hastaneden çıkmadan gelecek randevunu alıp çıkman
bugün arayıp randevumu daha erkene aldım. 26 ağustosa verdiler :) inşallah ben de memnun kalırım senin gibi :) artık çok sıkıldım. arkadaşlarım alay ediyorlar ankaradaki bütün doktorlara gittin neredeyse diye :/
evet canım haklısın beklenti önemli. Benim istediğim üstten bakmaması hastalarına. Bir de bazı doktorlar öyle bir tavır içinde oluyorlar ki soru bile soramıyor insan. ilaç yazıp gönderiyor, açıklama falan yapmıyor, soru sorunca da offf ne çok soru sordun tavrı içinde oluyorlar. ben doktorlarımı genelde bu yüzden değiştiriyorum.canım beklenti önemli bu durumlarda bence
meltem hanım benim beklentime ciddiyetle karşılık verebilen bi doktor
son derece güler yüzlü işini bildiği her halinden belli
inan bana benim bebeğimi benden çok sahipleniyor o kadar çalışmaya yüzü nasıl asılmıyor hayret ediyorum
cidden Allah sağlık ve sabır versin ona
senin sorunun pko sanırım değilmi
peki bebek içinmi yoksa rahatsız olduğundanmı gitmek istiyorsun
evet canım haklısın beklenti önemli. Benim istediğim üstten bakmaması hastalarına. Bir de bazı doktorlar öyle bir tavır içinde oluyorlar ki soru bile soramıyor insan. ilaç yazıp gönderiyor, açıklama falan yapmıyor, soru sorunca da offf ne çok soru sordun tavrı içinde oluyorlar. ben doktorlarımı genelde bu yüzden değiştiriyorum.
evet malesef pko var bende. aralık ayından beri regl işlerim karışık. önce sincan lokman hekime gittim. orada pko olduğumu söylemedi bile doktor. tarlusol verip gönderdi. daha sonra 100. yıl hastanesinde meral hanıma gittim. o söyledi pko olduğumu. doğum kontrol hapı kullandırmak istedi ama ben çocuk düşündüğümü söylediğim için vermedi. yine tarlusol kullanıp durdum. nedense en son insülin direncime bakmak aklına geldi ve glifor verdi temmuzda. hala aynı sorunlarım devam ediyor. çocuk da düşünüyoruz ama henüz bir aydır korunmuyoruz. inşallah Rabbim nasip eder.
ayyy çok teşekkür ederim ya gerçekten içimi rahatlattın. salı günü gidince ilk izlenimi hemen yazacağım buraya. inşallah ben de hamile kalabilirim.hımmm anladım canım
şimdi bikere bu beklentler doktorunda zaten olması gereken özellikler bence
meltem hanıma çekinmeden dilediğini sorablirsin hatta benim tavsiyemide söyleyebilirsin
10 yıldan sora meltem hanımın tedavisiyle hamile kaldım ben şükür
elbette veren Allahımdır şüphem yok ama doktorda çok önemli
aşılamadan sora hamile olduğumu öğrendiğinde meltem hanım o kadar sevindiki benimde gözlerim doldu
son derece insancıl birisi şüphen olmasın
defalarca soracağın varmı diye tekrar ediyor insana
sen odasından çıkmadan işin bitti çık demiyor
bugün randevum var kendisiyle hatta rutin kontrol için
ayrıntılı bir şekilde devam ettiğin tedaviyi anlatmanı bebek istediğini söylemeni tavsiye ederim
o söylemeyi unutsada sen sor her aklına geleni hiç çekinme sakın
ayyy çok teşekkür ederim ya gerçekten içimi rahatlattın. salı günü gidince ilk izlenimi hemen yazacağım buraya. inşallah ben de hamile kalabilirim.
merhaba, 5. haftaya girdim henüz doktora gitmedim sadece labda test yaptırmıştım bir de hamile kalmadan önce geniş çaplı test yaptırmıştım devlette. Şimdi benden 1 hafta önce gebe kalan arkadaşım balgat koruda muayenesini olmuş ve ilk seferinde oldukça çok masrafı olmuş testleri 430 tl tuttmuş. Testin yarısına yakını benim devlette bedava yaptırmış olduğum testler. siz her seferinde bu kadar çok para veriyormusunuz muayene ücretine ek olarak? Sadece muayene olup testleri devlette yaptırsak olmaz mı? açıkçası bir muayene toplamda 500-600 liraya mal olucaksa bana aşırı pahalı geliyor.
eğer dışarıdan testlere bir şey demiyorsa süper ikili üçlü testler kanla mı yapılıyo nasıl, onlar devlette ücretsiz mi? bir de burada doğum sonrası yazan yok pek. Acildeki doktorlar iyi mi vs herkes memnun mu?benim doktorum disardan testlere birsey demiyor, zaten o pahali testler en basta yapilanlar onun disidna 2li3lu 4lu taramalar toplasan 300u gecmiyor sincan koruda ama bu soylediklerim balgatin durumu degisiyormu bilmiyorum
Balgat koruyla Sincan Koru arasında yarı yarıya fark olabiliyor kızlar. Bende kan pıhtılaşması için genetik testlerini istediler bazı hormon testleriyle 1000 küsür tl hesap çıktı balgat koruda sincan koruda yarıya indi. Ha üniversite hastanelerinde ücretsizdi ama o kadar çok sıra var ve cok geç sonuç veriliyordu ki mecburen ödedim sincan korudakini. Tahlil tetkikleriniz varsa sincan korudaki doktorlar üzerinden giriş yaptirmanizi tavsiye ederim.benim doktorum disardan testlere birsey demiyor, zaten o pahali testler en basta yapilanlar onun disidna 2li3lu 4lu taramalar toplasan 300u gecmiyor sincan koruda ama bu soylediklerim balgatin durumu degisiyormu bilmiyorum
merhaba, 5. haftaya girdim henüz doktora gitmedim sadece labda test yaptırmıştım bir de hamile kalmadan önce geniş çaplı test yaptırmıştım devlette. Şimdi benden 1 hafta önce gebe kalan arkadaşım balgat koruda muayenesini olmuş ve ilk seferinde oldukça çok masrafı olmuş testleri 430 tl tuttmuş. Testin yarısına yakını benim devlette bedava yaptırmış olduğum testler. siz her seferinde bu kadar çok para veriyormusunuz muayene ücretine ek olarak? Sadece muayene olup testleri devlette yaptırsak olmaz mı? açıkçası bir muayene toplamda 500-600 liraya mal olucaksa bana aşırı pahalı geliyor.
aids hiv kan idrar akla gelen her testi yaptırmış doktor, ben de devlette yaptırmıştım hamile kalmama sakınca var mı diye gittiğimde neredeyse aynı içerik ben hiç para vermedim. ikili test devlette ücretsiz ise farkı yoksa onu da orada yaptırayım ama sincan koru daha uygun bayağı demek. Sizin doktorunuz kim memnun muydunuz?canım ben 5. ayımı bitiriyorum bu kadar ücret hiç ödemedim
muayene 77 tl zaten ikili taramayada 85 lira ödedim diğer taramalara gerek duymadı doktoum
kan testleri için fark çıkıyor ama senin dediğin kadar değil canım