Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canımm ben doğum yaptım bir hafta oluyo buğün sana da haber veriyim dedim hastane mevzundaa konuşmuştuk ya fikir olsunmerhaba canım,
öncelikle geçmiş olsun sağ salim bebişini kucağına almışsın darısı bize :)
lakin bişey sorucam benim bu konularda çok bilgim yok spinal ve epidural arasındaki fark ne epidural belden aşağısını uyuşturmak die biliyorum spinal ilk defa duydum ona ek bi ücret almıomu koru
canımm ben doğum yaptım bir hafta oluyo buğün sana da haber veriyim dedim hastane mevzundaa konuşmuştuk ya fikir olsun
etimedde ki mesut bayraktara gidip memnun kalmayanları duyunca bende banu uçara randevu aldım ayın ikisine muaynemi oldum son haftalarım olmasına rağmen çok iyi karşıladı baya ilgilendii derken o akşam suyum geldii koru ya mı gitsek etimede mi diye biraz kararsız kaldık ve etimede gittik hasteneden banu hanımdan ebelerden hemşirelerden hepsinden çok memnun kaldım perşembe günü hem benim hem bebişin kontrolu vardı yine gittik banu hanımla merdivende karşılaştık hemen tanıdı halimi hatrimı sorduu sezaryend 2 gün kalınıyo ya ben 1 gecede öncesinde kalmama rağmen 1100 tl ödedik banu hanımıda bi dene derimm
![]()
canım hayırlı olsun bebişin.ben de banu hanımı düşünüyorum bir dahaki randevumda ,hem hastane yeni ,hem evime de yakın olması hem de fiyatı beni çok cezbetti ,inş. ben de memnun kalırım ..
ultrason cihazları nasıl ,4 boyutlu ultrason var mı ,ayrıntılı inceliyor mu baştan savma mıvalla tatlım ben çok menun kaldım ebelerle falan sarılıp vedalaştık herkez çok ilgiliydi
Ultrason cihazları 4 boyutlu doktorun odasında 20 dk kaldigimı biliyorum en azından meltem hanım için rahatlıkla söyleyebilirim ki baştan savma bakmıyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ayy canım benm yaa çok sağol teşekkür ederim de normal doğumu nasıl acaba hemen sezeryan fln alırmı kararsız kaldım şimdicanımm ben doğum yaptım bir hafta oluyo buğün sana da haber veriyim dedim hastane mevzundaa konuşmuştuk ya fikir olsun
etimedde ki mesut bayraktara gidip memnun kalmayanları duyunca bende banu uçara randevu aldım ayın ikisine muaynemi oldum son haftalarım olmasına rağmen çok iyi karşıladı baya ilgilendii derken o akşam suyum geldii koru ya mı gitsek etimede mi diye biraz kararsız kaldık ve etimede gittik hasteneden banu hanımdan ebelerden hemşirelerden hepsinden çok memnun kaldım perşembe günü hem benim hem bebişin kontrolu vardı yine gittik banu hanımla merdivende karşılaştık hemen tanıdı halimi hatrimı sorduu sezaryend 2 gün kalınıyo ya ben 1 gecede öncesinde kalmama rağmen 1100 tl ödedik banu hanımıda bi dene derimm
![]()
ayy canım benm yaa çok sağol teşekkür ederim de normal doğumu nasıl acaba hemen sezeryan fln alırmı kararsız kaldım şimdifiyat olarakda gayet makul bu arada tebrik ederim bebişinide kucağına almışsın sağ salim :) bebiş kız mı erkek mi:) ismini ne koydunuz
sezeryancı bi doktor değil canım çünkü benim suyum geldi açılma yoktu 12 saat serumla bekletti belki açılma olur diye ama bende tık yoktu mecburen sezaryn oldu bebişim kız adıda yağmur eyşan
ultrason cihazları nasıl ,4 boyutlu ultrason var mı ,ayrıntılı inceliyor mu baştan savma mı
sezeryancı bi doktor değil canım çünkü benim suyum geldi açılma yoktu 12 saat serumla bekletti belki açılma olur diye ama bende tık yoktu mecburen sezaryn oldu bebişim kız adıda yağmur eyşan
canımm ben doğum yaptım bir hafta oluyo buğün sana da haber veriyim dedim hastane mevzundaa konuşmuştuk ya fikir olsun
![]()