Kizlarr sali gunu koruda sezryen oldum drum huseyin beydi genel anlamda memnun kaldim ebeler falan cok ilgiliydi cok guler yuzluydu bir gece kaldim ertesi gun taburcu olduk yalniz gece saat 12 ye kadar tadilat vardi matkap sesinden uyuyamadik o cok sinir bozucuydu ama dr ve personel gayet iyiydi
Hadi size gecmis olsun Allah anali babali büyütsün :) darısı bize insallah. Anestezi yöntemini hangisj sectiniz acaba?Kizlarr sali gunu koruda sezryen oldum drum huseyin beydi genel anlamda memnun kaldim ebeler falan cok ilgiliydi cok guler yuzluydu bir gece kaldim ertesi gun taburcu olduk yalniz gece saat 12 ye kadar tadilat vardi matkap sesinden uyuyamadik o cok sinir bozucuydu ama dr ve personel gayet iyiydi
Bebisininizle saglikli huzurlu ömür diliyorum..Bende hüseyin hocanin hastasiyim 31.haftamdayim ikiz gebelik.Genel anestezi mi spinial mi tercih ettiniz dikis yeriniz uzun mu??dogumdan sonra ilgi nasil oldu cocuk dr nsldi kimdi?bide hastane dogum sonrasi lohusa serbeti felan veriyo mu?cok sordum ilk gebeligim..
canım çok geçmiş olsun bebeğini sağlıkla sıhhatle büyüt İnşallah bende hüseyin beye gidiyorum sezeryan yapmasının bi nedeni var mıydı yani sağlık durumundan yoksa senin talebin miydi açıkçası ben normal doğumu desteklediği için gidiyorum da canımKizlarr sali gunu koruda sezryen oldum drum huseyin beydi genel anlamda memnun kaldim ebeler falan cok ilgiliydi cok guler yuzluydu bir gece kaldim ertesi gun taburcu olduk yalniz gece saat 12 ye kadar tadilat vardi matkap sesinden uyuyamadik o cok sinir bozucuydu ama dr ve personel gayet iyiydi
Canim bende de plesanta previa var h.sonu hafif bir kanama gecirdim ve günay hanim beni devlet hastanesine yönlendirdi. Guvenip gittim drBende plesenta previa vardi o yuzden mecburi sezeryn oldum
Serbet veriyorlar ama hic guzel diil ben evden komposto istedim verdiklerini icemedim
Dogumdan sonra ilgi alaka gayet iyidi ebeler hemsireler surekli geldiler gittiler
Cocuk dr muz sevda hanim oldu dunde bi haftalik muayneye gittik ona hos ilgili bi bayan
Sezeryn yeri bir karis kadar ama vucut kendini topladikca oda kuculuyo merak etmeyin
Canim bende de plesanta previa var h.sonu hafif bir kanama gecirdim ve günay hanim beni devlet hastanesine yönlendirdi. Guvenip gittim drbenimde moralim çok bozuldu artik devlette devam edeceğim
kesinlikle haklısın çok can sıkıcı bi durum açıkçası yani en acil zamanda devlet hastanesine yönlendirmek pek tasvip edilmeyen bişey bence o zaman neden o kadar para verip gidiyoruz ki sonunda yine devlete yönlendiriyorlarsaCanim bende de plesanta previa var h.sonu hafif bir kanama gecirdim ve günay hanim beni devlet hastanesine yönlendirdi. Guvenip gittim drbenimde moralim çok bozuldu artik devlette devam edeceğim
Yaa çok üzüldüm( neden böyle bişey yaptı ki bu saatten sonra olaxak şey mi yani daha onve gorulmedik biseu sanki . Olağan giden durumu herkes halleder biz o kadar parayi guvemdigimiz icon veriyoruz valla benim de canım çok sıkıldı benim dr umda günay hanım şu an kafam karıştı :/ :/ :/
Arkadaşlar cok teşekkür ederim. O an ki durumumu anlatamam panik ve kafa karışıklığı. Hangi hastaneye gidecegim hangi dr u bulacagim bu haftadan sonra kabul edecekler mi? Kanama korkumu unuttum bunları düşündüm. Hakkimda hayirlisi buymuş demek ki dogum zamanı yapsaydi bunu daha kötü hastane hastane gezmek. Dün zubeyde hanima basladim orada devam edecegim sanirim. Evet kalabalik bir hastane ama en azindan kendimi daha güvende hissedeceğim. Umarım siz böyle bir durum yasamazsiniz. Saglikla kucaginiza alırsınızkesinlikle haklısın çok can sıkıcı bi durum açıkçası yani en acil zamanda devlet hastanesine yönlendirmek pek tasvip edilmeyen bişey bence o zaman neden o kadar para verip gidiyoruz ki sonunda yine devlete yönlendiriyorlarsa
Arkadaşlar cok teşekkür ederim. O an ki durumumu anlatamam panik ve kafa karışıklığı. Hangi hastaneye gidecegim hangi dr u bulacagim bu haftadan sonra kabul edecekler mi? Kanama korkumu unuttum bunları düşündüm. Hakkimda hayirlisi buymuş demek ki dogum zamanı yapsaydi bunu daha kötü hastane hastane gezmek. Dün zubeyde hanima basladim orada devam edecegim sanirim. Evet kalabalik bir hastane ama en azindan kendimi daha güvende hissedeceğim. Umarım siz böyle bir durum yasamazsiniz. Saglikla kucaginiza alırsınız
Canim sanki en basindan bilmiyormus gibi senin ki riskli gebelik riskli dogum ya sen buyuk bir devlet hastanesi yada uni hastanesine git dedi artik bundan ne anlarsan... Ve bunu telefonda söyledi hastaneye bile gelmediPeki neden oraya yönlendirdiği konusunda hix açıklama yapmadı mi kendi mi yetersizmis hastane mi ne şimdi bu ya son dakika valla xok sinirlendim xok uzuldum dünyanın parasini veriyoruz yazık günah ya :/
Canim sanki en basindan bilmiyormus gibi senin ki riskli gebelik riskli dogum ya sen buyuk bir devlet hastanesi yada uni hastanesine git dedi artik bundan ne anlarsan... Ve bunu telefonda söyledi hastaneye bile gelmedi
Canim olmaz insallah ya sen moralini bozma. En ufak bir ilgisizlik hissedersen veya içine sinmeyen bir sey olursa o zamn düşünürsün. Daha gecen hafta eşim, hocam doğumu burda yapabileceğiz bir sıkıntı yok demi dedi o da evet dedi. Ama h sonu hemen bu durumu yaşadık.Yok artık yaa gerçekten inanamıyorum böyle yaptığına :/ zaten zor karar vermiştim kaç hastane değiştirdim şimdide bu mevzu. Çok kafam karıştı xok bugün sana yapan yarın bize de yapar. Gebelik bu ya hep iyi gidecek diye bişey mi var risklerden haberdar değil mi nasıl dr bunlar yaa ://
Canim olmaz insallah ya sen moralini bozma. En ufak bir ilgisizlik hissedersen veya içine sinmeyen bir sey olursa o zamn düşünürsün. Daha gecen hafta eşim, hocam doğumu burda yapabileceğiz bir sıkıntı yok demi dedi o da evet dedi. Ama h sonu hemen bu durumu yaşadık.
Canim olmaz insallah ya sen moralini bozma. En ufak bir ilgisizlik hissedersen veya içine sinmeyen bir sey olursa o zamn düşünürsün. Daha gecen hafta eşim, hocam doğumu burda yapabileceğiz bir sıkıntı yok demi dedi o da evet dedi. Ama h sonu hemen bu durumu yaşadık.
Canim orada devam edeceksen hüseyin beyi cok ovuyorlar onda devam et istersenKızlar Günaydın az önce muayeneden çıktım drum günay hanım di ve bana 1 2 hafta içerisinde istanbul a gidecegini durumun çok ani geliştiğini eşi sebebiyle gitmek zorunda olduğunu söyledi xok xok çok Üzgünüm :/ bu saatten sonra iyi bi dr nasıl bulacağım bilmiyorum istersen burda devam et dedi ama çok kararsizim Ceylan diye bi dr varmış ona giden var mı ne yapmalıyım kime gitmeliyım yardım edin :///
Canim orada devam edeceksen hüseyin beyi cok ovuyorlar onda devam et istersen
canım temmuz anneleri topiğinden bi kaç defa görmüştüm sanki seni ben hüseyin beye gidiyorum gayet memnunum ilgili biri en azından şu ana kadar hiç kafamda soru işareti bırakmadı umarım bundan sonrada bırakmazEvet canım ya onu bende duydum hastane degistirmek xok istemiyorum açıkçası . Diğer yerler aşırı pahalı paket almak içinde geç bi dönem artık bilmiyorum ya canım çok sıkıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?