• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara Sincan Koru hastanesinde doğum yapan varmı?

Canim fiyatini bilmiyorum kan ve idrarla birlikte oldugu icin farketmedim. Seker yuklemesi zatn yedigimiz 2 dilim baklavaya esitmis fazlasini bile yiyodum ben o yuzden yaptirdim :) cok sukur birsey cikmadi ama arkadasimda yaptirmakta kararsizdi yaptırdı ve seker çıktı. Allah korusun yaptirmamis olma ihtimalini düşünmek bile istemedik. Zaten gazoz gibi yapmislar artik icmesi de kolay. Dr un aksini soylemediyse yaptir bence ne olur ne olmaz

dr.um yaptırmamı istiyor ama benim kafam cok karısık bir türlü karar veremedim. aç karnına o şekerli suya dayanamazmışım gibi geliyor aç karnına dısarı bile çıkmıyorum cünkü

dr.um yaptırmamı istiyor ama benim kafam cok karısık bir türlü karar veremedim. aç karnına o şekerli suya dayanamazmışım gibi geliyor aç karnına dısarı bile çıkmıyorum cünkü
Canim eskiden toz halde suya katiyorlardi o igrenc bisey oluyodu. Ama simdi gazli icecek gibi icimi guzel bir sey yapmışlar. Yudum yudum icersin süre sinirlamasi yok kolay olur o zaman insallah

Canim eskiden toz halde suya katiyorlardi o igrenc bisey oluyodu. Ama simdi gazli icecek gibi icimi guzel bir sey yapmışlar. Yudum yudum icersin süre sinirlamasi yok kolay olur o zaman insallah

Bebeğe bi zararı olmaz değil mi ya yüklemeden sonrs fenalık geçirenler vs bi sürü şey duyuyorum eşimde etkilendi o da uzak bakıyor ne yapacağımı bilemedim o yüzden . Yardımınız için teşekkür ederim

Bebeğe bi zararı olmaz değil mi ya yüklemeden sonrs fenalık geçirenler vs bi sürü şey duyuyorum eşimde etkilendi o da uzak bakıyor ne yapacağımı bilemedim o yüzden . Yardımınız için teşekkür ederim
Canim Allah korusun seker varsa daha zararli bebek icin yine sen bilirsin tabi de. Bu endiselerini paylaş Günay hanimla

selam arkadaşlar sincan koruda doğum yapanlara sormak istiyorum bazı özel hastanelerde bebek kıyafetleri hastane veriyor korudada var mı öyle bir uygulama var mı

Canim Allah korusun seker varsa daha zararli bebek icin yine sen bilirsin tabi de. Bu endiselerini paylaş Günay hanimla

Tamam Teşekkürler . Peki doğum mesai saatleri dışında olsada kendi dr umuz geliyor mu doğuma ve ek bir ücret talep ediyorlar mi bilginiz var mi

canım meraba ben sincan koruda yaklaşık iki hafta önce şeker yüklemesi yaptırdım ve hiç bi ücret ödemedim şeker yüklemesi adı altında

Merhaba :) teşekkür ederim cevabın için peki yükleme esnasında mide bulantin fln oldu mu ??

Kizlar peki hastane dogumdan sonra hastane bezi falan veriyormuymus bilginiz var mi? Canta hazirlamaya basliyorum da merak ettim :)

Veriyorlar canım ne zaman istersen
Ama ben bazen istedim bazen çantamdakileri kullandım
Ben bir paket almıştım ama bana yetmedi
Sonradan bir paket daha aldırdım eşime
Teşekkürler canim bende bir paket alip koyayim o zaman ne olur ne olmaz. Hangisni tavsiye edersiniz?

Dogum ucretine dogumdan sonraki 5. Gun yapilan ilk muayne ve bebkgin 5. Gun muayneside dahil mi acaba

Canım bildiğin gazoz hiç öyle içilmeyecek gibi birşey değil ben hiç tatlı yeyip içemeyen biriyim ona rağmen tadı çok güzeldi bi de ben meniyer hastasıyım aç ve susuz kalmamam gerekiyor hatta aç karnına gittiğim için baya bi kötü oldum günay hoca çok kötüysen azıcık atıştır ona göre değerlendiririm ben dedi ben dayanırım biraz daha dedim hatta meniyer atağı bile geçirdim ama hiç önemli değil çünkü şeker çıksaydı bebeğim için kötü olacaktı çok şükür çıkmadı

Teşekkürler canim bende bir paket alip koyayim o zaman ne olur ne olmaz. Hangisni tavsiye edersiniz?

Ben depend almıştım
iç çamaşırı gibi giyiliyor
sonra çıkarırken kenarlarını yırtıp çıkartıyorsun

Dogum ucretine dogumdan sonraki 5. Gun yapilan ilk muayne ve bebkgin 5. Gun muayneside dahil mi acaba

Evet dahil

Kizlarr sali gunu koruda sezryen oldum drum huseyin beydi genel anlamda memnun kaldim ebeler falan cok ilgiliydi cok guler yuzluydu bir gece kaldim ertesi gun taburcu olduk yalniz gece saat 12 ye kadar tadilat vardi matkap sesinden uyuyamadik o cok sinir bozucuydu ama dr ve personel gayet iyiydi

Back