Ankara silikon göğüs ameliyatım

eren0603

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2017
9
2
30
Herkese merhabalar. Ameliyat olmadan önce buradaki konulardan çok faydalandım. Bende tecrübelerimi yazmak istedim. Ankara Onkoloji hastanesinde Çağrı Can Altuntaş bey ameliyatımı yaptı. Kendisinden çok memnun kaldım. Tam istediğim bir boyutta göğüslerim oldu ne büyük ne küçük tam orta boy. İki göğsüm arasında asimetri vardı. Birine 330 diğerine 360 cc koyarak eşitledi. Kendisine çok minnettarım. Ameliyat sonrasında odama aldılar. Yemek gelmişti fakat çok erken geldiği için soğumuştu. Ameliyattan 4 saat sonra yavaş yavaş yiyip içmeye başladı . Kahve su 2 tabak mercimek çorbası yedim yürüyüş yaptım. Ameliyattan 5 saat sonrada taburcu oldum. Öyle bahsettikler gibi ağrı sancı aşırı olmadı. Antibiyotik ve ağrı kesicimi kullanıyorum. Kendi yemeğimi yiyip lavaboya gidebiliyorum. Sadece yataktan kalkarken kardeşimden yardım alıyorum. Yatarken yatabiliyorum iki tane yastık üzerine sırt üstü rahat yatabildim. İyi kide olmuşum diyorum. Düşünen varsa mutlaka olsun derim. Ücrette silikonlar 44 bin tuttu. Hastane masrafı ise 18 bin. Sorusu olan varsa seve seve cevaplarım.

Herkese merhabalar. Ameliyat olmadan önce buradaki konulardan çok faydalandım. Bende tecrübelerimi yazmak istedim. Ankara Onkoloji hastanesinde Çağrı Can Altuntaş bey ameliyatımı yaptı. Kendisinden çok memnun kaldım. Tam istediğim bir boyutta göğüslerim oldu ne büyük ne küçük tam orta boy. İki göğsüm arasında asimetri vardı. Birine 330 diğerine 360 cc koyarak eşitledi. Kendisine çok minnettarım. Ameliyat sonrasında odama aldılar. Yemek gelmişti fakat çok erken geldiği için soğumuştu. Ameliyattan 4 saat sonra yavaş yavaş yiyip içmeye başladı . Kahve su 2 tabak mercimek çorbası yedim yürüyüş yaptım. Ameliyattan 5 saat sonrada taburcu oldum. Öyle bahsettikler gibi ağrı sancı aşırı olmadı. Antibiyotik ve ağrı kesicimi kullanıyorum. Kendi yemeğimi yiyip lavaboya gidebiliyorum. Sadece yataktan kalkarken kardeşimden yardım alıyorum. Yatarken yatabiliyorum iki tane yastık üzerine sırt üstü rahat yatabildim. İyi kide olmuşum diyorum. Düşünen varsa mutlaka olsun derim. Ücrette silikonlar 44 bin tuttu. Hastane masrafı ise 18 bin. Sorusu olan varsa seve seve cevaplarım.
Ucret cok iyiymis. Devlette oldunuz sanirim. İyi bir dr a denk gelmenize de cok sevindim. Ben devlete guvenemedim ozelde oldum. Ben de cok memnunum 5 ay oldu nerdeyse. Gelmis gecmis olsun. Doktorunz uyarmstr zaten ama agir kaldirmamaya cok ozen gosterin 6 ay boyunca. Ben de sizin gb hafif atlattim ciddi sikintilarim olmadi ameliyat sonrasi. Odem gecip protezler oturunca cok daha rahat edersiniz ☺️

Evet devlet hastanesinde oldum. Daha önce özelde güvendiğim doktorlarda başka ameliyat olmuştum ama bu ameliyatta özelde güvenilir bir doktor bulamadım. Yorumunuz için teşekkürler ☺️ tam anlamıyla silikonların oturması 6 ayı mı buluyor ?

Evet devlet hastanesinde oldum. Daha önce özelde güvendiğim doktorlarda başka ameliyat olmuştum ama bu ameliyatta özelde güvenilir bir doktor bulamadım. Yorumunuz için teşekkürler ☺️ tam anlamıyla silikonların oturması 6 ayı mı buluyor ?
Ben 3.ayda odemden tamamen kurtuldum ve goguslerimin asil boyutunu seklini gorebildim. 3 aydan sonra minimal degisimler farkettim sadece. İyilesme sureci 6 ay diyor doktorlar. Hatta 1 yilda tam anlamiyla iyilesiyormus.

Merhabalar , 2016 yılında özel hastanede ameliyat oldum , ama maalesef başarılı olmadı, çok asimetri var, ve silikon alttaki topluyor ,hissediliyor… uzun süre araştırıyorum , ama özel iyi bir doktor bulamadım.Sizin yorum görünce heyecanlandım , ama dr.Can Altuntaşla iyiletişim bulamadım. Siz Can Altuntaştan nasıl randevu aldınız ?

Ben 3.ayda odemden tamamen kurtuldum ve goguslerimin asil boyutunu seklini gorebildim. 3 aydan sonra minimal degisimler farkettim sadece. İyilesme sureci 6 ay diyor doktorlar. Hatta 1 yilda tam anlamiyla iyilesiyormus.
Cevap için çok teşekkürler ☺️

Bantlarınız kaçıncı gün çıkmıştı hatırlıyor musunuz?

Bantlarınız kaçıncı gün çıkmıştı hatırlıyor musunuz?
4 gun sonra soldaki dren cikti ve sargi acildi yanlis hatrlamiosam. Sagdaki uc gun daha kaldi daha fazla kanama oldugu icin. Dreni alirsam sarmam gerekicek, yada sarmiycam sagdaki dren biraz daha kalicak diye tercihi bana birakmisti dr. Ben de sarmasini istemedim uc gun kadar daha sag dren kaldi sonra o da cikti. Yani yanls hatrlamiosam 4.gun sargidan kurtulmustum. Eger dikis uzerindeki bantlardan bahsediyorsaniz iki hafta bantli kaldi ve dr herhangi bir pansuman yapmami istemedi. İki hafta sonunda bantlar acildi ve krem surmeye ve medikal bant kullanmaya basladim.

Bana dren takılmadı. Dikiş üzerindeki bantları sormuştum. 2 hafta sonra ya randevu vermişti o zaman çıkartılacak demekki. Çok teşekkürler 🌸

7. Günde yazıyorum. Hiç ağrım kalmadı yinede ağır işler yapmamaya çalışıyorum. Hafif ev işlerimi yapıyorum. 3. Gün hafif morarma olmuştu şuna hiç bir şey yok çok şükür☺️

Merhabalar geçmiş olsun hastanesinde neden hastane masrafı çıktı acaba bende etlik şehir hastanesinde olucam doktor sadece protezleri siz alacaksınız dedi protezler 44.000 mı tuttu acaba markası neydi paylaşır mısınız

Merhabalar geçmiş olsun hastanesinde neden hastane masrafı çıktı acaba bende etlik şehir hastanesinde olucam doktor sadece protezleri siz alacaksınız dedi protezler 44.000 mı tuttu acaba markası neydi paylaşır mısınız
Mutlaka ameliyattan önce hastaneye para yatırmanızı isterler. Ben daha önce çok araştırdım Hacettepe hastanesinde de hastane masrafı çıktı. Devlet hastanesi de olsa ameliyat masrafı var ve estetik sonuçta

Mentor marka 44.bin ödedim silikon için

X