- 18 Ağustos 2023
- 231
- 80
Şehir hastanesine mi gidiyorsunuz sizTeşekkür ederimlekem kana dönüşmüştü çünkü 5 gün de devam edince doktorum tedbir amaçlı gün gün kan takibimi yaptı en son da keseyi görelim öyle çıkarayım seni dedi Rabbim bekleyen herkese bu mucizeyi yaşatsın
Ben bartından gidip gelmiştim şehir hastanesine, bartında devam ediyorum yani kontrolümeŞehir hastanesine mi gidiyorsunuz siz
AnladımBen bartından gidip gelmiştim şehir hastanesine, bartında devam ediyorum yani kontrolüme
Merhaba ilaçların bir kısmına destek veriyor devlet , opu ve transfer için de ilk seferde 4500 TL ödeme alıyor hastane eğer sigorta varsa yoksa 20.000tl alıyor. Tabi bir sürü test yapılıyor hiçbirinden para alınmıyor. İlaçlar yaklaşık 10-15 bin arası tutuyor.Arkadaşlar sehir hastanesinde tüp bebek ucretlimi ücretliyse ne kadar
Aminnn, evet bende kullandım geç gördüm k.bakmayın ne durumdasınız nasılsınızMerhaba ben de transferimi cuma günü oldum, bugün 3. gün gonapeptyl iğnemi olacağım. Sizde kullandınız mı transfer sonrası? İnşallah benim de tutar bebişim olur :)
Yaa çok güzel naptnıx kan verdiniz mi acabaMerhaba 1 Eylül de transferim oldu bugün sabah dayanamayıp idrar testi yaptım , ikinci çizgi silik olarak görünüyor . Transfer günü sayilmazsa 9. Gün bugün. Yorumlarınız nedir tutunabildi mı acaba bebiş ?
Perşembe günü vermemi söyledi doktorum cumartesi günü evde erken idrar testinde ikinci çizgi silik göründü . Umutlanayim mı bilemedim. Gonapeptyl in etkisi de olabiliyormuş galiba . Siz nasılsınız? Var mi mide bulantısı falanYaa çok güzel naptnıx kan verdiniz mi acaba
Güzel sonuçlar alırsınız inşallah sizdePerşembe günü vermemi söyledi doktorum cumartesi günü evde erken idrar testinde ikinci çizgi silik göründü . Umutlanayim mı bilemedim. Gonapeptyl in etkisi de olabiliyormuş galiba . Siz nasılsınız? Var mi mide bulantısı falan
Yeni görüyorum k bakmayın, evet bende o şekilde kullanmıştımMerhaba ben de transferimi cuma günü oldum, bugün 3. gün gonapeptyl iğnemi olacağım. Sizde kullandınız mı transfer sonrası? İnşallah benim de tutar bebişim olur :)
Şehir hastanesinde genelde rapor çıkıyor, sağlık durumunuza göre değerlendirme yapıyorlar tabi heyete sokuyorlar, rapor çıkarsa hastanede 4550 gibi bi ücret alıyor, ilaçlara da devlet katkısı oluyorArkadaşlar sehir hastanesinde tüp bebek ucretlimi ücretliyse ne kadar
Merhaba 13 haftalık hamileyim çok şükür:) sağlıkla kucağıma da alırım inşallah :)Yeni görüyorum k bakmayın, evet bende o şekilde kullanmıştımsonucunuz ne acaba
Merhaba aşılamayı hangi bölümde yapıyorsunuz ve doktorunuz kim?Arkadaşlar merhaba biraz zaman geçmiş ama görünce yazmak istedim. Bende sehir hastanesinde son aşılamamı olucam tutmazsa tüp bebeğe gecicez. Tüp bebek servisi nasıl acaba laboratuvarları falan iyi mi başarı yüzdesi nasil bilen veya fikri olan var mı
Merhaba bende şehir hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum ama eşim işten dolayı şehir dışından gelecek. Belgeleri tamamlasak eşim olmadanda raporu kendim çıkarabiliyor muyum en azından o aşamada izin kullanmasın diye düşünmüştükBilgi almak isteyen olursa diye yazayım dedim, hem bana anı kalsınrapor uygulandı bana rapor işleme başladıkdan sonra belli oldu ama ilaçlarımı önceden eczaneden ödünç olarak aldım. adetimin 2. Gnü geldim iğnelere o gün başladım.
Ay başı yani 01.08.2023 den 08.08 güne kadar her akşam 75 ml gonalf ve 150 ml meriofert kullandım, son gün saatini öne çekmişlerdi .
5-6-7-8 yani 4 gün sabah 10 da cetrotide iğne kullandım, aynı zamanda 8'nde akşam 9 buçukta 1 tane ovitrella ve 2 tane Gonaprptil kullandım çatlaması için, dün yatışa aldılar hastaneye bugün yani 10nnda saat 9 bucuk gibi yumurta toplama işlemim gerçekleşti 4 adet toplanabilmiş. Aynı gün eşim de örnek verdi.
Embryolarım birleşip tutunabilceklermi bekleyip göreceğim artık.
Rabbim umutlamızı hayırla huzurla sonuçlandırsın inşallah amin..
Merhaba eşinizden de örnek isteyecekler ilk zamanlarda, 3 gün cansel perhiz yapıp öyle gidin gittiginz gün örneğini vermiş olur onun dışında diğer aşamalarda kendiniz gidebilirsiniz. Ama prosodurler de değişmiş heralde artik tüp bebek işleminden önce 2 kere aşılama yaptırılması zorunlu olmus heralde bi hastaneyle görüşün derim oncesindeMerhaba bende şehir hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum ama eşim işten dolayı şehir dışından gelecek. Belgeleri tamamlasak eşim olmadanda raporu kendim çıkarabiliyor muyum en azından o aşamada izin kullanmasın diye düşünmüştük
Merhaba onu bende çok merak etmiştim işlem öncesi ama tamamen kişiden kişiye değişen bisey tutup tutmama olayi, ama ilgililer laboratuvarnda iyi olduğunu düşünüyorum. Benim 1 adet embriyom oluşmuştu tuttu çok şükür 27.hafyamdayimArkadaşlar merhaba biraz zaman geçmiş ama görünce yazmak istedim. Bende sehir hastanesinde son aşılamamı olucam tutmazsa tüp bebeğe gecicez. Tüp bebek servisi nasıl acaba laboratuvarları falan iyi mi başarı yüzdesi nasil bilen veya fikri olan var mı