Ankara Şehir hastanesi Tüp bebek süreci

Şehir hastanesine mi gidiyorsunuz siz

Merhaba ben de transferimi cuma günü oldum, bugün 3. gün gonapeptyl iğnemi olacağım. Sizde kullandınız mı transfer sonrası? İnşallah benim de tutar bebişim olur :)

Merhaba 1 Eylül de transferim oldu bugün sabah dayanamayıp idrar testi yaptım , ikinci çizgi silik olarak görünüyor . Transfer günü sayilmazsa 9. Gün bugün. Yorumlarınız nedir tutunabildi mı acaba bebiş ?

Arkadaşlar sehir hastanesinde tüp bebek ucretlimi ücretliyse ne kadar
Merhaba ilaçların bir kısmına destek veriyor devlet , opu ve transfer için de ilk seferde 4500 TL ödeme alıyor hastane eğer sigorta varsa yoksa 20.000tl alıyor. Tabi bir sürü test yapılıyor hiçbirinden para alınmıyor. İlaçlar yaklaşık 10-15 bin arası tutuyor.

Merhaba ben de transferimi cuma günü oldum, bugün 3. gün gonapeptyl iğnemi olacağım. Sizde kullandınız mı transfer sonrası? İnşallah benim de tutar bebişim olur :)
Aminnn, evet bende kullandım geç gördüm k.bakmayın ne durumdasınız nasılsınız

Yaa çok güzel naptnıx kan verdiniz mi acaba

Yaa çok güzel naptnıx kan verdiniz mi acaba
Perşembe günü vermemi söyledi doktorum cumartesi günü evde erken idrar testinde ikinci çizgi silik göründü . Umutlanayim mı bilemedim. Gonapeptyl in etkisi de olabiliyormuş galiba . Siz nasılsınız? Var mi mide bulantısı falan

Güzel sonuçlar alırsınız inşallah sizde
Başladı benim ya bulantı hapı verdi dün doktorum o hafiflettiği biraz şükür

Yeni görüyorum k bakmayın, evet bende o şekilde kullanmıştım sonucunuz ne acaba

Arkadaşlar sehir hastanesinde tüp bebek ucretlimi ücretliyse ne kadar
Şehir hastanesinde genelde rapor çıkıyor, sağlık durumunuza göre değerlendirme yapıyorlar tabi heyete sokuyorlar, rapor çıkarsa hastanede 4550 gibi bi ücret alıyor, ilaçlara da devlet katkısı oluyor

Arkadaşlar tüp bebek öncesi rahim filmi cektirdinizmi Bilkent şehir hastanesinde? İşlem zormu agrilimi kaç dakika sürüyor yaptıranlar bilgi verirse sevinirim.

Arkadaşlar merhaba biraz zaman geçmiş ama görünce yazmak istedim. Bende sehir hastanesinde son aşılamamı olucam tutmazsa tüp bebeğe gecicez. Tüp bebek servisi nasıl acaba laboratuvarları falan iyi mi başarı yüzdesi nasil bilen veya fikri olan var mı

Merhaba aşılamayı hangi bölümde yapıyorsunuz ve doktorunuz kim?

Merhaba bende şehir hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum ama eşim işten dolayı şehir dışından gelecek. Belgeleri tamamlasak eşim olmadanda raporu kendim çıkarabiliyor muyum en azından o aşamada izin kullanmasın diye düşünmüştük

Merhaba eşinizden de örnek isteyecekler ilk zamanlarda, 3 gün cansel perhiz yapıp öyle gidin gittiginz gün örneğini vermiş olur onun dışında diğer aşamalarda kendiniz gidebilirsiniz. Ama prosodurler de değişmiş heralde artik tüp bebek işleminden önce 2 kere aşılama yaptırılması zorunlu olmus heralde bi hastaneyle görüşün derim oncesinde

Merhaba onu bende çok merak etmiştim işlem öncesi ama tamamen kişiden kişiye değişen bisey tutup tutmama olayi, ama ilgililer laboratuvarnda iyi olduğunu düşünüyorum. Benim 1 adet embriyom oluşmuştu tuttu çok şükür 27.hafyamdayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…