Ya çok sevindimMerhaba 13 haftalık hamileyim çok şükür:) sağlıkla kucağıma da alırım inşallah :)
Teşekkür ederim maalesef amh düşüklüğü var direkt tüp bebeğe geçiliyor diye biliyorum bu durumda geçen ay bir merkezde test verdi belki onu kabul ederler öncesinde bir gidip konuşacağım mecburenMerhaba eşinizden de örnek isteyecekler ilk zamanlarda, 3 gün cansel perhiz yapıp öyle gidin gittiginz gün örneğini vermiş olur onun dışında diğer aşamalarda kendiniz gidebilirsiniz. Ama prosodurler de değişmiş heralde artik tüp bebek işleminden önce 2 kere aşılama yaptırılması zorunlu olmus heralde bi hastaneyle görüşün derim oncesinde
Benim de öyle yapmışlardı ama iste yeni prosedürler cikmis diye konustulardi diğer arkadaşlar söz yine de bi görüşün dediğim gibi, bide başka yerdeki sonuçları kabul etmiyorlar bütün işlemleri orda en baştan yaptırıyorlar, tüplerde kapaniklik varmı flan hep bakıyorlarTeşekkür ederim maalesef amh düşüklüğü var direkt tüp bebeğe geçiliyor diye biliyorum bu durumda geçen ay bir merkezde test verdi belki onu kabul ederler öncesinde bir gidip konuşacağım mecburen
Aaa öyle mi tamam teşekkür ediyorumBenim de öyle yapmışlardı ama iste yeni prosedürler cikmis diye konustulardi diğer arkadaşlar söz yine de bi görüşün dediğim gibi, bide başka yerdeki sonuçları kabul etmiyorlar bütün işlemleri orda en baştan yaptırıyorlar, tüplerde kapaniklik varmı flan hep bakıyorlar
Rica ederim ne demekAaa öyle mi tamam teşekkür ediyorum
Tamam bir dosya yapıp götüreyim. İnşallah direkt tüp bebeğe geçerlerRica ederim ne demeksiz yine de bu zamana kadar kullandiginz ilaçları aldığınız test sonuçlarını hepsini bi dosya yapın giderken götürün soruyorlar çünkü hani neredeler diye o da aklınızda bulunsun
İnşallah, ya ilkinde vitamin takviyeleri oneriyolar 2 ay kullanın sonra işlemlere başlanacak diyolar yumurta kalitelilestirmek için film için de randevu veriyorlar, ama o takviyelerle gebe kalan arkadaşım oldu umarım sizinde öyle olurTamam bir dosya yapıp götüreyim. İnşallah direkt tüp bebeğe geçerlerrahim filminin çekildiği ay tedaviye başlanıyor mu diğer aya mı kalıyor acaba
İnşallah 2 aydır prowomen kullanıyorum bulunduğum yerde gittiğim doktor rahmin şuan gebelik için çok uygun dedi gerek kalmadan bir sürpriz olsa ne güzel olurİnşallah, ya ilkinde vitamin takviyeleri oneriyolar 2 ay kullanın sonra işlemlere başlanacak diyolar yumurta kalitelilestirmek için film için de randevu veriyorlar, ama o takviyelerle gebe kalan arkadaşım oldu umarım sizinde öyle olur
Tabi herkesin süreci farklı oluyor doğruHadi inşallah ya nasipbende kullanmıştım onu, şehir hastanesinden impryl ve redostim onerdilerdi ama herkese aynı onermeyeblirler tabi
Rabbım kolaylık versinTabi herkesin süreci farklı oluyor doğru
Çok teşekkür ediyorum aminnRabbım kolaylık versin
Çok sevindim sizin adınıza Rabbım sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin. Peki tekrar hsg çekimi falan oldu muMerhaba onu bende çok merak etmiştim işlem öncesi ama tamamen kişiden kişiye değişen bisey tutup tutmama olayi, ama ilgililer laboratuvarnda iyi olduğunu düşünüyorum. Benim 1 adet embriyom oluşmuştu tuttu çok şükür 27.hafyamdayim
İnfertilite diye geçiyor bölüm. Doktor her gittiğimde değişiyor valla ama orda hersey kayıt altında olduğu için hangi doktor gelirse gelsin herseye hakim oluyorMerhaba aşılamayı hangi bölümde yapıyorsunuz ve doktorunuz kim?
Bende İnfertilite servisine gidiyorum Özlem Uzunlar Hocam ama asistanları bakıyorİnfertilite diye geçiyor bölüm. Doktor her gittiğimde değişiyor valla ama orda hersey kayıt altında olduğu için hangi doktor gelirse gelsin herseye hakim oluyor
Aynen genelde asistanlar var hepBende İnfertilite servisine gidiyorum Özlem Uzunlar Hocam ama asistanları bakıyor
AminÇok sevindim sizin adınıza Rabbım sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin. Peki tekrar hsg çekimi falan oldu mu
En çok korktuğumAminişlemler öncesi hsg çekilmişti evet
Korkmayın ya olup bitiyor sonucunun güzel olacağını düşünün hepEn çok korktuğum
Kızlar merhabaAynen genelde asistanlar var hep