Ankara Şehir hastanesi Tüp bebek süreci

Günaydın ❤️
Allah izin verirse devamına bende gebeyim🥰
Dün erken gebelik testi yaptım, bugün de kan vereceğim 🤗
Rabbim sizlere de bu duyguyu yaşamayı nasip etsin, ben 7 seneden beri ilk defa o testi pozitif gördüm 🥲

Günaydın ❤️
Rabbim sizlere de bu duyguyu yaşamayı nasip etsin, ben 7 seneden beri ilk defa o testi pozitif gördüm 🥲
Allahım devamınıda sağlıkla ve en kolayından geçirmenizi nasip etsin inşallah
o testi çift çizgi görmek hepimize nasip olsun
sizin adınıza çok sevindim bende şehir has kararsız kalmıştım başkent üni has başladım ne kadar ödeme yaptınız acaba
ilaçlar vs bizde sürece yeni başlıyoruz bizede dua edin ve süreç hakkında bilgilendirme yapabilirmisiniz
histeroskobi çekildinizmi ?

sizin adınıza çok sevindim bende şehir has kararsız kalmıştım başkent üni has başladım ne kadar ödeme yaptınız acaba
ilaçlar vs bizde sürece yeni başlıyoruz bizede dua edin ve süreç hakkında bilgilendirme yapabilirmisiniz
Güzel duaların için Allah razı olsun 🫠 Rabbim sanada, sizlere de göstersin inşallah.❤️
Benim amh değerim düşük olduğu için rapor çıktı devlet 3 kere ye kadar tüp bebek de rapor uyguluyormuş, bana histeroskobi 1 sene öncesinde yapılmıştı, işlemlere başlamadan önce ofiss dedikleri uygulama yapıldı tıkanıklık vs var mı dye bi sorun olmadığı için başlamıştık, ilaçlara gelince rapor çıktığı için bi kısmını devlet karşıladı benim🤲
Herkesin kullandığı ilaçlar farklı oluyormuş ama doktor ilaç yazarken sorun rapor çıkarsa rapora yansıyacak ilaç varmı diye, bide meriofert derlerse zor bulunuyor öncesinde bulmaya çalışın🤗

Bana ilaçları önceden temin etmem söylendi bende eczacılar ile anlaştım ilaçları getirttim ama rapor çıktıktan snra reçeteye yazdırıp aldım, sizde rapor çıkarsa eczacı ile anlaşın çünkü ilaçlara önce başlıyorsunuz ama rapor reçete sonradan çıkıyor

Günaydın ❤️
Hayırlı olsun Allah kucana almayıda nasip etsin inşAllah değerin kaç çıktı🥰

Kızlar Ankara şehir hastanesinde sürece başlayanlar nasıl ilerlediniz hangi ilaçları önerdiler, ben yeni gittim müzeyyen Gülnur doktorumun adı bilginiz var mı bide rapor çıkartmak için neler yapılıyor yakın zamanda yaptıran var mı fiyatı nedir acaba
Transfer oldunuz mu

Kızlar Ankarada olan gonalf e ihtiyacı olan varsa yazsın elimde gonalf var soğuk zincir e dikkat ediyorum

merhaba 2 yumurtam döllenmiş ancak yasal olarak birini transfer yapacaklarını söylediler :KK43: yasal sınır nedir biliyor musunuz? Bu cuma transferim yapılacak. Nelere dikkat etmeliyim tavsiyeniz nedir?

merhaba 2 yumurtam döllenmiş ancak yasal olarak birini transfer yapacaklarını söylediler :KK43: yasal sınır nedir biliyor musunuz? Bu cuma transferim yapılacak. Nelere dikkat etmeliyim tavsiyeniz nedir?
Merhaba beslenmenize çok dikkat edin özellikle, transfere 40 dk varken gibi su içmeye başlayın idrara sıkışık bi şeklde transfer oluyor çnkü, yasal sınırın sebebi yaş olarak 35 gibi olmak gerekiyor du galiba ama net yaş bilgim yok, Rabbim güzel sonuçlar versin kolaylık versin inşallah 🙂

Ben kan sonucumu öğrendğimin ertesi günü leke kan geldi çok endişelendim hemen acile gittim doktorumu aradım yatışa aldılar beni iğneler vuruldu ve ped verildi leke takibi için , sonra her gün kan değerime bakıldı yükselmeye devam etti çok şükür 29nda da kesemizi gördük çok şükür, haftaya kontrol verdiler tekrar. Rabbimin izni ile sizler de güzel sonuçlar alırsınız inşallah 🤗

Ben kan sonucumu öğrendğimin ertesi günü leke kan geldi çok endişelendim hemen acile gittim doktorumu aradım yatışa aldılar beni iğneler vuruldu ve ped verildi leke takibi için , sonra her gün kan değerime bakıldı yükselmeye devam etti çok şükür 29nda da kesemizi gördük çok şükür, haftaya kontrol verdiler tekrar. Rabbimin izni ile sizler de güzel sonuçlar alırsınız inşallah 🤗
Ay çok sevindim sağlıcakla kucağına alırsın inşallah canım 🤲🏻 6 gün neden yattın hastenede

Ay çok sevindim sağlıcakla kucağına alırsın inşallah canım 🤲🏻 6 gün neden yattın hastenede
Teşekkür ederim 😇 lekem kana dönüşmüştü çünkü 5 gün de devam edince doktorum tedbir amaçlı gün gün kan takibimi yaptı 🙂 en son da keseyi görelim öyle çıkarayım seni dedi🥰 Rabbim bekleyen herkese bu mucizeyi yaşatsın🤲

X