• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara şehir hastanesi hsg ???

Kuzeyguneyyy

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2019
496
146
23
Haftaya hsg cekilcem rahim filmi kalbim sıkışıyor korkudan... uzun zamandir erteledigim ama artik cektirmem gereken bir film... sehir hastanesinde cektirenler tecrubelerini yazabilirmi.... anestezisiz korkuncmu....

Haftaya hsg cekilcem rahim filmi kalbim sıkışıyor korkudan... uzun zamandir erteledigim ama artik cektirmem gereken bir film... sehir hastanesinde cektirenler tecrubelerini yazabilirmi.... anestezisiz korkuncmu....
Korkma basıt aslında anestesızı ıle mı cekılceksın yoksa yeni yontem mi bırde fıyatı ne kadar ben ıkı kere cektırdım yıne cektırmem lazım uygun ve c kollu rontgen cıhazıyla ceken yer arıyorum

Ben gatada anestezisiz çektirdim. Hiç korkulacak bi işlem değil. Çok anlık bi ağrı oluyor o kadar.

Korkma basıt aslında anestesızı ıle mı cekılceksın yoksa yeni yontem mi bırde fıyatı ne kadar ben ıkı kere cektırdım yıne cektırmem lazım uygun ve c kollu rontgen cıhazıyla ceken yer arıyorum
Ben cekilemedim iptal olmus pandemiden dolayi cekimler .. sehir hastanesinfe .. artik daha sonra cekilicem

Back
X