Ankara saldırganının babası konuştu!

Ben sizi cok iyi anliyorum munecim. Ben fevri davranip yanlis ifade ettim kendimi. Allah evladinda ailennde hayirlisini versin. Cocuk yetistirmekte zor is anne olmadigim icin konusmak kolay geliyor belki bana. Genelde teroristler kucuk yaslarda bu sekilde yetistiriliyorlar. polis arabalarina tas atanlar coxuklar hep mesala. baskalarinn kandirmasina hacet yok yani ailede boyle goruyorlar malesef ki.

Dunden beri soylemek istedigim buydu iste arkadasim

Yok fevri davranmadın, öyle davransan bile doğal pelin'im, sinirlerimiz bozuldu iyice, ne duysak okusak sinirimiz zıplıyor

Ne denilebilir ki maalesef bin bir umutla doğur büyüt ama o senin utanç kaynağın olsun.Bu demek oluyor ki evlatlarimizi hiç yanlız birakmiycaz.

Yok fevri davranmadın, öyle davransan bile doğal pelin'im, sinirlerimiz bozuldu iyice, ne duysak okusak sinirimiz zıplıyor
Yoksa tabiki yani alimden zalim dogar derler nice anneler babalar evlatlarindan ne cekiyor. Dedigin gibi kontrol edilemiyorlar bazen.

Dimi ağzına saglik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…