Ankara saldırganının babası konuştu!

Bir de cemaatte ablalik abilige.bu kadar cuzzamli ayrica vatan haini muamelesi yapilmasini da anlamis degilim.Kaymagini yiyen kesim disinda cemaat mensubu olup ablalik abilik yapan piril piril insanlar taniyorum.Sapla samani ayirt etmek lazim!
Tabii ki.Onlar sayesinde çoğu anne baba gönül rahatlığıyla çocuğunu okutanlarda oldu.Benim tanıdığımda var abla olarak,çok değer verdiğim biri.Ama cemaat çok yönlendiriyor çoğunu.

Özgüveni falan geçin. Önce insan olmayi vicdan sahibi olmalarını ogretsinler cocuklarina. Bir üniversite öğrencisi kac tane üniversite öğrencisinin hayatını söndürdü.

sen nasil babasin be kac yildir kizindan nasil haber almazsin .kayip ilani vermismis yahu kizin okulu velli mutlaka bir izine rastlanir.Kizin belasini bulmus en azndan

Boyle diyemeyiz.
Adamin ne sucu var burda?
Kayip olanlar bulunmak istenmiyorsa bulunamaz, bu boyledir.
Polisten kose bicak kacan birisi nasil bulunsun.

Bazı insanlar zayıf karakterde oluyor,ve nereye çekersen oraya götürebiliyorsun.Ben aile ile de alakası olduğunu düşünmüyorum ya ,benim ailem çok ilgilidir ama bu konuda kendime güvenirim,kimse kolay kolay beni kandıramaz.
Mesela çocukluk arkadaşımın anne babası bir orda bir burada ama arkadaşım da hiç kanmaz ve çok güçlüdür.
İnsanın içinde olacak yani bence,bizim hoca daha bugün söyledi,"buradan hiçbir şey öğrenmeden gidin,cahil kalın ama yeter ki hain olmayın." diye.
Bizim hainler içimizde,önce onların temizlenmesi gerek.Kıza bak mesela terörist Türkiyedeki bir üniversitede,çok tuhaf.

Boyle diyemeyiz.
Adamin ne sucu var burda?
Kayip olanlar bulunmak istenmiyorsa bulunamaz, bu boyledir.
Polisten kose bicak kacan birisi nasil bulunsun.
kiz kayip degil ki maasallah butun pkk eylemlerine katilmis boy boy fotolari var medyada. Ailesinn de pilisinde bulamamasi hayret verici. Ben babasinida inandirici bulmadim dogrusu o yuzden gonul rahatligiyla soyleyebiliyorum.Ne teroriste ne de onun anne babasina saygi duymuyorum duymak zorunda da degilim.

kiz kayip degil ki maasallah butun pkk eylemlerine katilmis boy boy fotolari var medyada. Ailesinn de pilisinde bulamamasi hayret verici. Ben babasinida inandirici bulmadim dogrusu o yuzden gonul rahatligiyla soyleyebiliyorum.Ne teroriste ne de onun anne babasina saygi duymuyorum duymak zorunda da degilim.

Bende el ustunde tutucak degilim bi teroristin babasini.
Icimiz yandi!
Ama analar babalar kutsaldir.
Bi babaya " senin oglun seri katil oldu" diye yuzune tukuremeyiz.

Kiz kaybolmayi sectiyse kaybolur. Kimsede bulamaz onu. Ben su kiz basima bi takma sakal taksam ve erkek kiyafeti giysem kimse bulamaz beni. Guzelce saklanirim.
Polislerde ailemde paralasin kendini beni bulucaklar diye.
Ama eger gunduzleri disari cikmiyosam kimsede beni bulup diyemez " kizinizi bulduk" diye.

Icimiz yandi!

Kiz kaybolmayi sectiyse kaybolur. Kimsede bulamaz onu. Ben su kiz basima bi takma sakal taksam ve erkek kiyafeti giysem kimse bulamaz beni. Guzelce saklanirim.
Ama eger gunduzleri disari cikmiyosam kimsede beni bulup diyemez " kizinizi bulduk" diye.
Yuzune tukurmedim bende sadece nasil bir baba oldugunu sorguladim. Bu kizin oyle bir durumu yok diyorum size saklanmiyormus yani. Haberlerde gordum bir yuruyusten gayette eli yuzu acikta taninabilecek vaziyette. Aman beni bulmasinlar diye ozel bir caba sarfetmemis bence.

Icimiz yandi!

Bi de sunu eklemek istiyorum bir kac gune ailesinnde pkk ile vaglantisi cikar cunku vatan hainligi aileden geliyor.Kimse dur bari ben vatan haini olim demiyor. Cocukluktan oyle yetistiriliyorlar.

Bi de sunu eklemek istiyorum bir kac gune ailesinnde pkk ile vaglantisi cikar cunku vatan hainligi aileden geliyor.Kimse dur bari ben vatan haini olim demiyor. Cocukluktan oyle yetistiriliyorlar.

Cok buyuk konusuyosunz coookk.
Insallah basiniza gelmez, cunku ucu yine bizim halkimiza dokunucak.

Cok buyuk konusuyosunz coookk.
Insallah basiniza gelmez, cunku ucu yine bizim halkimiza dokunucak.
Bunun buyuk konusmakla ne alakasi var onu anlamadim. Teroristlere ve ailelerine karsi sizin kadar hosgorulu degilim sadece o kadar. Devletin ne sucu var, ailenn ne sucu var onun ne sucu var bunun ne sucu var diye diye bu hallere geldik zaten hep masumlarin cani yaniyor ama kimswnn bir sucu yok.

Bunun buyuk konusmakla ne alakasi var onu anlamadim. Teroristlere ve ailelerine karsi sizin kadar hosgorulu degilim sadece o kadar. Devletin ne sucu var, ailenn ne sucu var onun ne sucu var bunun ne sucu var diye diye bu hallere geldik zaten hep masumlarin cani yaniyor ama kimswnn bir sucu yok.

Tartismiycam smdi burda sizle hanfendi.
Ben teroristin babasini koruyorum diye gormuyorum bunu.
Sadece demek istedigim.
Aileler cocuklarindan sorumlu evet; ama senin oglun kiralik katil cunku sen bunu ona ogrettin diyemeyiz. Sende kiralik katilsin geber diyemeyizm
Bazen cocuklarimiz bizim yolumuzdan gitmiyor, ne kadar cabalasakta gitmiyor.
Ne kadar imam babalar varki; ogullari icki bagimlisi olan.
Ne kadar alkolik babalar varki; ogullari imam olan.
Babasinin karakteri esittir ogludur.
Yada oglunun karakteri esittir babasinin karakteridir diyemeyiz.
Bu genelleme olur.
Ben bi teroristin babasini savunmuyorum.
Ben babalari, anneleri savunuyorum.
Hangi baba ister mesela oglu uyusturucu bagimlisi olsun, gitsin hirsizlik yapsin, komsuya tecavuz edip altinlarini calsin?
Bazen elden bisey gelmiyor maalesefki.

Tartismiycam smdi burda sizle hanfendi.
Ben teroristin babasini koruyorum diye gormuyorum bunu.
Sadece demek istedigim.
Aileler cocuklarindan sorumlu evet; ama senin oglun kiralik katil cunku sen bunu ona ogrettin diyemeyiz. Sende kiralik katilsin geber diyemeyizm
Bazen cocuklarimiz bizim yolumuzdan gitmiyor, ne kadar cabalasakta gitmiyor.
Ne kadar imam babalar varki; ogullari icki bagimlisi olan.
Ne kadar alkolik babalar varki; ogullari imam olan.
Babasinin karakteri esittir ogludur.
Yada oglunun karakteri esittir babasinin karakteridir diyemeyiz.
Bu genelleme olur.
Ben bi teroristin babasini savunmuyorum.
Ben babalari, anneleri savunuyorum.
Hangi baba ister mesela oglu uyusturucu bagimlisi olsun, gitsin hirsizlik yapsin, komsuya tecavuz edip altinlarini calsin?
Bazen elden bisey gelmiyor maalesefki.
Tartismayalim tabiki benimde boyle bir amacim yok zaten. Bu soylediklerinize katiliyorum bende zaten ama inanin terorist diyince benim salterlerim atiyor o yuzden bu kadar onyargili ve tahammulsuzum bu konuda. Amacim kirmak degildi sizin ne demek istediginizi anladim teroristin babasini koruyorsunuz gibi bir seyde soylemedim boyle olmadigini biliyorum. Benim anlatmak istedigim ozellikle teror konusunda cok tahammulsuzm o yuzden bu babaya ve soylediklerine inanmiyorum.

Tartismayalim tabiki benimde boyle bir amacim yok zaten. Bu soylediklerinize katiliyorum bende zaten ama inanin terorist diyince benim salterlerim atiyor o yuzden bu kadar onyargili ve tahammulsuzum bu konuda. Amacim kirmak degildi sizin ne demek istediginizi anladim teroristin babasini koruyorsunuz gibi bir seyde soylemedim boyle olmadigini biliyorum. Benim anlatmak istedigim ozellikle teror konusunda cok tahammulsuzm o yuzden bu babaya ve soylediklerine inanmiyorum.

Tavrinizin nedenini anliyorum. Cokta yerli. Bu tavrinizin samimiyetinizden dolayi oldugunuda biliyorum. Iciniz yaniyor farkindayim. Benimde oyle. Herkesin oyle.
Insallah bir daha yasamayiz bu olaylari.
Alla bizi kazada beladan vatan hainlerinden korusun. Amin.

Tavrinizin nedenini anliyorum. Cokta yerli. Bu tavrinizin samimiyetinizden dolayi oldugunuda biliyorum. Iciniz yaniyor farkindayim. Benimde oyle. Herkesin oyle.
Insallah bir daha yasamayiz bu olaylari.
Alla bizi kazada beladan vatan hainlerinden korusun. Amin.
Anlayisiniz icin tesekkurler hepimizin ortak duasi huzur icinde ecelimizle gozlerimizi kapatmak. Hayirli aksamlar sizede kirdiysam hakkinizi helal edin.

ya ben büyük konuşmak istemiyorum çünkü aileden uzak üni. okuyan bazı gençler çok kolay kandırılıyor, insanın kafası basmıyor saçma olmaz diyorsun ama oluyor işte, kolayca cemaate kapılmaları gibi mesela...
Bu konuda ailelerin çok dikkatli olması gerekiyor . Kızım üniversiteyi kazandığı sene biz daha sonucu öğrenmeden bizi bu yurtlardan biri aradı hem de bir kaç sefer. Biz şok olmuştuk nasıl öğrendiler diye .

Ne oldu şimdi tarih seni katil, saldırgan olarak kayda geçti. Sitelerde herkes resminin altına gün yüzü görmemiş küfür yazıyor, öldün gittin senden nefret eden milyonlar var, çünkü sen katilsin, çünkü sen lanetli birisin.

Ne geçti eline, neyi değiştirdin? Seni ortaya atanlar mutlu ve seni zerre umursamıyor, sen sadece bir piyonsun, adın önemli değil, bombacı saldırgansın, bize göre de onlara görede. Ölümünden memnun olmayan kimse yok, seni salanlarda öldün diye mutlu, senden nefret edenlerde. Parçalanmana baban bile üzülmemiş bak.

Eee peki neden yaptın bunu be kadın, sen ve senin türevlerin neden bunu yapıyor???

https://eksisozluk.com/entry/59250387

Ekşide biri kızın nasıl bir aileden geldiğini anlatmış. Yorum yapamıyorum ben artık, siz de görün istedim sadece.

Burda geri cekilirim iste.
Bi onceki arkadasa soylediklerimi geri alirim. Kanit varsa bisey diyemem.
Su an kanit var ve tamda bu yuzden aklimiza gelen en ozenle secilmis kufurler babasina gitsin. Allah sizin bin belanizi versin! Canimizi yaktiniz caniniz yansin.

https://eksisozluk.com/entry/59250387

Ekşide biri kızın nasıl bir aileden geldiğini anlatmış. Yorum yapamıyorum ben artık, siz de görün istedim sadece.
Bu iddia doğruysa o aileye söylenecek çok şey var ama ben içimden diyeyim:KK62::KK62:

P pelinyaman28 hassasiyetinin sebebini biliyorum gülüm, terör deyince bizde senle aynı duyguları paylaşıyoruz, burada maksat aileyi korumak değildi, ki terör dahil birçok şeyde 18 yaş altı çocuklara ve oğlu/kızının ne yaptığından hiç haberdar olmayan ailelere karşı biraz daha esneğimdir çünkü 18 yaşın altındakilerin beynini yıkamak, korkutmak, zayıf noktalarından yakalayıp şekillendirmek kolaydır, aynı şekilde kimi gençlerde vardır ki anne babasına karşı bazı şeyleri kamufle edebiliyorlar, çocuğunun uzun süredir uyuşturucu kullandığını ya da Ayşe'de kalıyorum deyip bir bara gittiğini, sevgilisinde kaldığını fark etmeyen aileler var.

tantanis'in verdiği linkteki iddiaya bakacak olursak bu aile yalan söyleyerek duygularımızla oynuyormuş, 2 gün sürer duygularla oyun, eninde sonunda çıkar, çıktı işte.

Bu baba için işlem yapılır mı sanmıyorum, başka bir haber içeriğinde gayette terörist kızlarının cenazesine katılmış, bayraklar asmış, belki de sloganlar atmış kadınlar var, vekil var.

Bana kalsa terörsitlere cenaze töreni, taziye çadırı bile olmamalı, ama işte yapılıyor.

X