- 30 Mayıs 2020
- 89
- 76
- 3
Kimseyi karalamadım, tamamen yanlış anlamışsınız, revizyon ücretinin çok fahiş olduğunu belirttim, 45.000'den fazlasını gözden çıkarmamış olan bir kişinin konuşması, fiyat istemesi ve tavsiye vermesi anlamsız dedim. Çünkü revizyonu 45'ten başlıyor. 5 sene önce 5000 euroya revizyon yaptıran biriyle tanıştım ve 45.000 değil 5000 dahi verilmeyecek bir burnu var ve kendisi de tam olarak memnun olmadığını söyledi.
Haliyle yorum yapmıyorum, var olan bir gerçeği, gördüğüm şeyi dile getiriyorum. Hedef kitlesi Türk hastalar olmayabilir. Siz 50.000 lira verip yaptırırsanız sonucu burda bizlerle de paylaşmanızı rica ederim. Ben o parayı asla kat'a hiçbir doktora vermeyi düşünmüyorum.
Abdülkadir Göksel'in yaptığı burunlar bana hiç hitap etmiyor. Bana iri, düz ve kalın geliyor. Estetik açıdan beğeniyorsanız ona da söyleyecek bir sözüm yok tabi ki. Vücut sizin, para sizin, karar sizin.
Ayrıca benim burnum 7 saat sürecek bir iş değil. 2 saatte bitirilebilecek kadar basit. 7 saat sürecek kadar çökmüş, yamulmuş vs. burnum olsaydı 45.000 demesini o kadar abes karşılamayabilirdim. Sizinkisi o haldeyse size normal gelmiş olabilir. Bana gelmedi.
Bir de önerileriniz tanıdığınız birine mi dayanıyor? Tanıdığınız birisi mi yaptırdı veya bir revizyon fotoğrafı/videosu mu gördünüz? Ben şahsen yaptığı before-after bir revizyon göremedim. Varsa gördüğünüz bizimle de paylaşın, objektif bir yorum yapalım evet neymiş ne olmuş bu burna 45.000 vermeye gerçekten değermiş, helal olsun diyebilelim.
Karalama niyetiyle söylememiş olabilirsiniz ancak, bu forumda özellikle revizyon için konuşulmaması gerektiğini ve önerilmemesi gerektiğini dillendirmişsiniz. Siz nasıl gördüğünüzü yorumluyorsanız bende aynı şekilde araştırmalarımdan yola çıkarak konuşuyorum. Kaldı ki bu isimler yani Eren Taştan, Abdülkadir Göksel gibi isimler kendi başarılarını ispatlamış isimler. Yurt dışında da bizi defalarca kez temsil eden isimler. Yani benim onların yaptığı burunları beğenmem veya sizin beğenmemeniz bir şey değiştirmez. Sizin gördüğünüz hastanın burnunu beğenmediniz hasta da memnun değil diye burda olumsuz yorumlamayı da doğru bulmuyorum.Her doktorun böyle hastaları olabilir, bu da başarılarını etkilemez bence.Bu forumda da yüzlerce entry girilmesine rağmen çok nadir olumsuz yorumla karşılaştım haklarında. Önemli olan olumsuz yorum oranıdır bence. Ayrıca ben burda kimseyi zorlamıyorum, ne haddime zaten. Kimsenin benim pişmanlığımı yaşamasını, üzülmesini istemem. Bu nedenle öneriyorum, bildiğimi aktarıyorum kendi etik anlaşıma göre yapıyorum bunu. Kendi doktorumla birebir memnuniyetsizlik yaşamama rağmen ismini kimseye vermedim. O nedenle doktorun bana göre kötü olan sonucu olduğu için doktor hakkında olumsuz yorum yapmak hiç bana göre değil. Siz asla ve kat’a o parayı vermeyi tercih etmeyebilirsiniz, dilerim mutlu olursunuz sağlıkla istediğiniz burna kavuşursunuz. Abdülkadir Göksel Bey’in yaptığı burunları da asla sizin tanımladığınız gibi tanımlamam. Bence doğal burunlar yapıyor. Benim de isteğim bu zaten, kendisiyle estetik algımızın uyduğunu düşünüyorum bu nedenle ameliyat olmak istiyorum kendisine. Son olarak da söylediklerimden de çıkarabilirsiniz ama tekrar söylemiş olayım, burda gördüğümüz öncesi sonrası fotoğraflar aynı anda hem sizin hem de benim estetik algıma uyduğu için o parayı hak ettiklerini cidden değdiğini söylemek bir şey değiştirmez ki zaten hangimizin estetik algısına uyacak bu mümkün değil. Önemli olan hastaların memnuniyeti. Siz araştırabilirsiniz illa farkı görmek isterseniz. İyi günler.