Ankara(psikoloji)

Çok fazla psikolog war hangisini önerirsiniz?

Bütçeniz neye yeter ona göre önereyim, yüksek lisans öğrencisi psikologlardan yeterliliğini almış doktora öğrencilerine, hatta öğretim görevlilerine kadar çeşitlilik var. Hepsinin fiyatları değişiyor ya.

Bütçe sorun değil iyi bir psikolog olsun yeterli benim için

Bütçe sorun değil iyi bir psikolog olsun yeterli benim için

O zaman size sitesini atmıştım ya AYNA'nın hani, oradan "Ekibimiz" yazan kısma girin. Orada uzman psikologlar listesinde yanında * işareti olanlar var, onlar süpervizörler. Yani yanında yıldız olmayanlardan terapi alırken onlar süpervizörlerine danışırlar sizin hakkınızda "Şöyle yaptık, böyle ettik bundan sonra nasıl gidelim" falan diye. Yani süpervizörden almak daha deneyimliden almak anlamına geliyor öyle söyleyeyim. Onlardan alabilirsiniz. Öğretim üyelerinden de alabilirsiniz isterseniz tabii Faruk Gençöz, Tülin Gençöz falan çok bilgili, alanında uzman, değerli hocalardır.

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim.. faruk gençöz hocayı araştırıcam..

Ankara'nın belli hastanelerinde uzmanlar çok ama. Hasta da çok olduğu için yeteri kadar duyarlı yaklaşılmıyor. Bence bunu iyi araştırarak özel yapan birini bulun.Tabiki profesyonel olması gerek. Daha sağlıklı verim alabiliceğinize eminim.

Çok geçmiş olsun.Atilla Soykan'ı tavsiye ederim.Eşimden boşandıktan sonra bunalımlı bir dönemim olmuştu,sağolsun çok ilgilendi benle;sana da faydası olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…