Hemen randevu veriyorlar mı ? Ücretleri ne aralıkta?ODTÜ'nün Ayna Klinik Psikoloji Destek Ünitesi var, seans fiyatları da uygun. Oradan randevu alabilirsiniz. Tabii terapi almak istiyorsanız.
Hemen randevu veriyorlar mı ? Ücretleri ne aralıkta?
Fatma kırımlı taşkını bende duydum ankara da ama 200 tl miş 1 saati sanırım. Değer mi o fiyata ? Gidenler yazarsa çok sevinirimFatma Kırımlı Taşkını çok duydum. İnternetten bir araştırın isterseniz. Fiyatları biraz uçukmuş ama gidenler çok memnun görünüyor
Nette gidenlerin pek çok yorumunu bulabilirsiniz. Ben yeğenim için araştırırken görmüştüm zamanında. Biz gitmedik ama gidenlerin yorumları çok iyiydi. 200 den fazla diye biliyorum ücretini, 300-400 civarı olabilir yine de emin değilimFatma kırımlı taşkını bende duydum ankara da ama 200 tl miş 1 saati sanırım. Değer mi o fiyata ? Gidenler yazarsa çok sevinirim
Önerebilceğiniz bir doktor ismi war mı bu hastanelerden?ankara tip ve ataturk egitim ve arastirma hastanesinin dr lari bu konuda iyiler diye biliyorum
ankara tipa kuzenimi hoturuyor dayim sizofreni hastasi kuzenim yillardir oraya giderler baya duzeldi ilaclarla yarin arayip sorarim dayima size haber veririm olurmuÖnerebilceğiniz bir doktor ismi war mı bu hastanelerden?
Çok teşekkür ederim haberinizi bekliyorum.ankara tipa kuzenimi hoturuyor dayim sizofreni hastasi kuzenim yillardir oraya giderler baya duzeldi ilaclarla yarin arayip sorarim dayima size haber veririm olurmu
ben psikiatriye ve psikologa ozel de gitmeye karsiyim 200 tl ne ya bir kere ozele gitmistim 7 sene once falan 100 liraydi parayi verdikten sonra birdaha gitmeyim diye kendi kendimi duzelttim verdigim para daha cok koydu neden hepsi ayni seyi yapiyo oturuyo sohbet ediyo hmm soylemi boylemi tamam herzaman devlet yada uni hastanesi bneceFatma kırımlı taşkını bende duydum ankara da ama 200 tl miş 1 saati sanırım. Değer mi o fiyata ? Gidenler yazarsa çok sevinirim
ozgur ahmet yuncu dr un adiÇok teşekkür ederim haberinizi bekliyorum.
Not ediyorum çok teşekkür ederimozgur ahmet yuncu dr un adi
Çok fazla psikolog war hangisini önerirsiniz?Aramadan bilemezsiniz ne kadar yoğun olup olmadıklarını, sormanız lazım. Ücretlendirmeye de buradan bakabilirsiniz: https://ayna.metu.edu.tr/ucretlendirme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?