• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara(psikoloji)

HeraVenus

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2017
315
197
18
37
Merhaba kızlar , bir süredir panikbozukluk-Anksiyete tedavisi görüyorum. Şehir değişikliğinden dolayı doktorumu bırakmak zorunda kaldım. Anksiyetem yeniden nüks etti. Ankaralı kızlar bi yardım edin. Ankara da psikolog ve psikiyatri arıyorum.

bu duyuruyu ben de takipteyim. yaşadığım diş probleminden sonra korkudan yemek yiyememeye başladım ve çok yoğun anksiyetem var. Devamlı kafamda felaket senaryoları yazıyorum ve kalbim yerinden fırlayacakmış gibi oluyor, öldüğümü hissediyorum. Benim de ihtiyacım var iyi bir psikiyatriste.

Ben artık evden çıkamıcak noktaya geldim neredeyse... ankarayı da pek bilmiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum

ODTÜ'nün Ayna Klinik Psikoloji Destek Ünitesi var, seans fiyatları da uygun. Oradan randevu alabilirsiniz. Tabii terapi almak istiyorsanız.

Fatma Kırımlı Taşkını çok duydum. İnternetten bir araştırın isterseniz. Fiyatları biraz uçukmuş ama gidenler çok memnun görünüyor

Fatma Kırımlı Taşkını çok duydum. İnternetten bir araştırın isterseniz. Fiyatları biraz uçukmuş ama gidenler çok memnun görünüyor
Fatma kırımlı taşkını bende duydum ankara da ama 200 tl miş 1 saati sanırım. Değer mi o fiyata ? Gidenler yazarsa çok sevinirim

Fatma kırımlı taşkını bende duydum ankara da ama 200 tl miş 1 saati sanırım. Değer mi o fiyata ? Gidenler yazarsa çok sevinirim
Nette gidenlerin pek çok yorumunu bulabilirsiniz. Ben yeğenim için araştırırken görmüştüm zamanında. Biz gitmedik ama gidenlerin yorumları çok iyiydi. 200 den fazla diye biliyorum ücretini, 300-400 civarı olabilir yine de emin değilim

ankara tip ve ataturk egitim ve arastirma hastanesinin dr lari bu konuda iyiler diye biliyorum

ben psikiatriye ve psikologa ozel de gitmeye karsiyim 200 tl ne ya bir kere ozele gitmistim 7 sene once falan 100 liraydi parayi verdikten sonra birdaha gitmeyim diye kendi kendimi duzelttim verdigim para daha cok koydu neden hepsi ayni seyi yapiyo oturuyo sohbet ediyo hmm soylemi boylemi tamam herzaman devlet yada uni hastanesi bnece

Back