• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları Ankara Özel Ders

networkel

Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2013
2
0
16
Ankara
Herkese Merhaba,

Size öncelikle kendimi tanıtayım :) Liselere giriş sınavında Türkiye derecesi yaparak Ankara Fen Lisesini kazandım. Üniversite sınavında da Elektrik elektronik mühendisliği bölümünü kazandım ve çok şükür mezun oldum :) . Şu an da uzaman yardımcısı olarak çalışıyorum.
Ama yapmayı istediğim işin bu olmadığını fark ettim. Ben insanlara birşeyler anlatmayı ve öğretmeyi çok seviyorum. Bu sebeple özel ders vermeye karar vermiş bulunmaktayım :)

Üniversite de aynı zamanda matematik bölümünden çift anadal yaptığım için matematik ve fizik derslerini verebilirim. Daha önce kendi kardeşimde dahil olmak üzere çevredeki tanıdıklarımızın çocuklarına ders verdim. Ders vermek istememin sebebi SADECE para kazanmak değil çünkü şuan da gayet iyi bir maaşla çalışıyorum zaten. Sadece yapmaktan keyif aldığım işi yapmak istiyorum.

İlgilenenler ve sorusu olanlar olursa görüşelim. Herkese mutlu bir gün diliyorum :)

Back