ankara özel bilgi hastanesinde dr NİDA YILMAZ' a gidenler...

Aylin hanima randevu aldim ama ertan beye gectim sonra cunku sadece aylin hanim muayene ucretini 77tl yapmis digerleri 35tl. Ertan bey ilk izlenim olarak cok iyi. Bebegin butun organlarini tek tek inceledi. Simdilik skinti yok memnun kaldim kendisinden
Farklı muayene ücreti almaları degisikmis. Bir bayan doktor daha vardı sanki o devam ediyor mu acaba. Sadece ertan bey mi vardı seçeneklerde

Bi erkek dr adi daha soyledi bayan varmi baska bilmiyorum. Ben kafaniza gore verin nasil olsa ikisinde bilmiyom dedim cok canim skildi muayene ucretindeki farki duyunca. Eger dr.u begenmeseydim devam etmeyecektim ama memnunum simdilik. Belki o an musait olan ikisiydi ona ragmen benden oncekileri bekledim bir saate yakin

Merhaba arkadaşlar.
ben 30 haftalik hamileyim. Ilk basindan beri dr Nida hanima gittim. Guler yüzlü bi bayan. Ama siz sormadan hic bisey söylemiyor. Ne zaman geleyim demezseniz söylemiyor. Ayrıntılı ultrasondaki doktorla sıkıntı yaşadım. Hastaneden sogudum. Birde burdaki yorumlari okuyunca hepten kararimi verip doktor aramaya basladim. Gazi Üniversitesi Doç. Dr. Deniz Karçaaltıncaba ya gittim. 29 haftalikken. ilgili sevimli bi bayan. Hastane personeli bile ilgili. Yanlız yogun. Tam randevu saatinde giremeyebilirsiniz. Doğumu da gazi de dr deniz hanımla yapacağım insallah bi sıkıntı cikmaz. Merak edenlere muayene ucreti 122 tl.

Merhaba arkadaşlar.
ben 30 haftalik hamileyim. Ilk basindan beri dr Nida hanima gittim. Guler yüzlü bi bayan. Ama siz sormadan hic bisey söylemiyor. Ne zaman geleyim demezseniz söylemiyor. Ayrıntılı ultrasondaki doktorla sıkıntı yaşadım. Hastaneden sogudum. Birde burdaki yorumlari okuyunca hepten kararimi verip doktor aramaya basladim. Gazi Üniversitesi Doç. Dr. Deniz Karçaaltıncaba ya gittim. 29 haftalikken. ilgili sevimli bi bayan. Hastane personeli bile ilgili. Yanlız yogun. Tam randevu saatinde giremeyebilirsiniz. Doğumu da gazi de dr deniz hanımla yapacağım insallah bi sıkıntı cikmaz. Merak edenlere muayene ucreti 122 tl.
slm canım deniz hocadan memnunmusun bende gitmeyi düşünüyorum 6 haftalık hamileyim.

slm arkadaşlar bende doktor arayisi içindeyim nida hanimi bulduk bilgi hastanesi ve nida hanim hakkinda yorumlaru okuyunca kafam karisti evime yakin diyede sevinmisim ama yazilan youmlar ciddi şeyler . icime sinen bir doktor ve hastane bulabilecekmiyim acaba

bundan 15 gün önce nida yılmaza gittim kontrol ve sipral taktırmak için. bana her şeyimin normal oldugunu bir ücretle siprali takacagını söyledi adetim olunca gidecektim ama kasıklarımda agrı ateş bulantı şikayetleimi atlatamamıştım .sekreterimizin sonuçlarıma gayri ihtiyari bakmasıyla ya bu sonuçlarda bi şey var amane demesiyle .ertesi günü bir devlet hastanesine gittim . gitmemle hastaneye alınmam bir oldu çok dirençli bir yaramın oldugunu enfeksiyon geçirdiğimi ve iki tane rahim agzında kistim oldugunu öğrendim. şoklardayım .... doktoruma nida hanımın bir hafta sonra sipral takacagını söylememle .böyle bi işlemin bu şekildeki bir rahme uygulandıgında sonuçlarının hayati tehlikeye varabilecegini ögreniyorum. benim kadına agrım var ateşleniyorum dediğim halde rahimimde HİÇ bir sorunumun olup olmadıgını sordugum halde ısrarla ... her şeyimin normal oldugunu söyleyiP SIRF PARA İÇİN BANA BU İŞLEMİ YAPACAKTI BUNU YAPAN NİDA YILMAZ DIR.SEKRETERİMİZİN FARK ETMESİYLE :KK43:SAGOLSUN ) RABBİM BENİ KORUDU ŞU ANDA DÖRT GÜNDÜR YOGUN TEDAVİ ALTINDAYIM. BU DOKTORA Gitmeden birdaha düşünün derim . bilgi hastanesi sırf para tuzagı olmuşş ... ver parayı yeterki ölecek adama saglam raporu çıkarırr . yaşadıklarımdan bunu anlıyorum .

Bende hamileligimde kontrollerime nida yılmaza gittim ne bilgi verdi nede kontrollerimi tam anlamıyla yaptı ilk hamileliğim olduğu için tecrubesizdim yüksek tansiyonum varmış ama tansiyonu falan olcmedigi için bilmiyoduk bigün önce kontrolüm olmasına ragmen hr şey iyi bir sıkıntı yok dedi beni yolladı sonraki gün fenalastim ve Etlik Zübeyde hanima yatirildim hemen doguma alındım sezeryan la bebegim prematüre olarak ve kalp rahatsizligiyla dünyaya geldi bütün bunların sebebi nidadir kimseye tavsiye etmiyorum

Back