merhaba aranızda yeniyim. konu oluşturabildimmi emin değilim :) özel bilgi hastanesinde dr nida hanıma gidip doğum yapan yada muayene amaçlı giden hanımların yorumlarını bekliyorum...
merhaba aranızda yeniyim. konu oluşturabildimmi emin değilim :) özel bilgi hastanesinde dr nida hanıma gidip doğum yapan yada muayene amaçlı giden hanımların yorumlarını bekliyorum...
Canim ben tobb cemil kayaya gidiyorum. Cok ilgili ve muhtesem bir hekim.. şiddetle tavsiye ederim
amin canım ya. belki yeni hamile olduğumu öğrenmiştim ve ilk nida hanıma gittim. belki bakacak çok fazla bir şey yoktur diye ilgilenmemiştir. 3. haftamdaydım. ne kadar doğum ücreti bilgide.
bende cuma icin medicalde aylin hanima randrvu aldim. Ilk kez gidecem umarim memnum kalirimMerhaba ben de nida hanima gidiyordum. Şuan 8. Hafta içindeyiz. Muayene çok hızlı oluyor. İnsanın aklına o heyecanla soru gelmiyor o da bisey söylemiyor. En son cook kısa bi süre kalp atışı dinletti. Tam kapıdan çıktıktan sonra bir daha ne zaman geleyim demek aklıma geldi o söylemedi. 3 hafta sonra dedi. Ben bir sonraki muayeneye medical park Hastanesi ne gitmeye karar verdim. Baya memnun kalan var.
bende cuma icin medicalde aylin hanima randrvu aldim. Ilk kez gidecem umarim memnum kalirim
Aylin hanima randevu aldim ama ertan beye gectim sonra cunku sadece aylin hanim muayene ucretini 77tl yapmis digerleri 35tl. Ertan bey ilk izlenim olarak cok iyi. Bebegin butun organlarini tek tek inceledi. Simdilik skinti yok memnun kaldim kendisindenMuayeneden sonra görüşlerini yazarsan çok sevinirim ben de icim rahat giderim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?