ankara özel bilgi hastanesinde dr NİDA YILMAZ' a gidenler...

cpr_06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2012
5
0
36
Ankara
merhaba aranızda yeniyim. konu oluşturabildimmi emin değilim :) özel bilgi hastanesinde dr nida hanıma gidip doğum yapan yada muayene amaçlı giden hanımların yorumlarını bekliyorum...

merhaba aranızda yeniyim. konu oluşturabildimmi emin değilim :) özel bilgi hastanesinde dr nida hanıma gidip doğum yapan yada muayene amaçlı giden hanımların yorumlarını bekliyorum...

merhaba ayın 13 de hamile olduğumu öğrendim ve nida hanıma gittim ancak çok ilgili göremedim. bunun yanı sıra sorularımı da sabırla da dinlemedi. ben başka doktora bakıyorum belki ilk defada anlaşılmaz ama ben çok memmun kalmadım

canım ben hamileliğimin başından beri nida hanıma gidiyorum gayet memnunum.. çok güleryüzlü herşeyle ilgileniyo..doğumu onda yapmayı düşünüyorum az kaldı zaten yazarım inşallah doğumdan sonra

kızlar hamileliğimi öğrendiğim ilk andan itibaren nida hanıma gidiyorum şuan 30. haftamızdayız allahtan bi aksilik çıkmazsada orada doğum yapmayı düşünüyorum şuan için hiç bi sıkıntıyla karşılaşmadım gayet ilgili ve anlayışlı ilk gebeliğim olduğu için tedirginlik ve korkularım çok fazla allah herkesin bebeğini sağlıklı sıhhatle kucağına almayı nasip etsin evlat hasreti çeken herkese bu duyguyu yaşatıp bi avazda kucağına almayı nasip etsin

amin canım ya. belki yeni hamile olduğumu öğrenmiştim ve ilk nida hanıma gittim. belki bakacak çok fazla bir şey yoktur diye ilgilenmemiştir. 3. haftamdaydım. ne kadar doğum ücreti bilgide.

Canim ben tobb cemil kayaya gidiyorum. Cok ilgili ve muhtesem bir hekim.. şiddetle tavsiye ederim

canım ya muayene ücreti çok pahalı galiba. 280 diye biliyorum ben. her gidişte de verilmez ki o kadar para. sen ne kadar veriyorsun. belki ben yaynlış biliyorum. yoksa tobb çok iyi bir hastane orası su götürmez. birde doğum eğitimleri felan var.

amin canım ya. belki yeni hamile olduğumu öğrenmiştim ve ilk nida hanıma gittim. belki bakacak çok fazla bir şey yoktur diye ilgilenmemiştir. 3. haftamdaydım. ne kadar doğum ücreti bilgide.

bugün kontrolüm vardı muayene ücreti 22 tl idi geçen dönemlerde şimdi 27 tl olmuş. doğum ücretide 900-1200 arası değişiyormuş canım

Kızlar ben de ilk muayeneme Nida hanıma gittim; evime yakın diye, çok da fikrim olmadan gittim açıkçası.
İlgili geldi; ama bu hafta tekrar gideceğim bakalım o zaman ne olacak.

Bir de Bilgi'de normal doğum oluyor mu?
Daha önce bir tanıdığımız orda doğum yaptı; ve sadece sezaryan yaptıklarını söylemişti.
Bu konuda bilgisi olan varsa çok sevinirim.:3:

Bugün randevum vardı, koştura koştura gittim, doktor yok doğuma girdi dediler.

Ondan sonra da aradan bir saat geçince eve geldiğimde arayıp doğum var randevunuzu erteyelelim dediler.
Oraya kadar gitmişim zaten, bir saat sonra arıyorlar.

öğleden sonraya almıştım randevumu ama tekrar doğum olduğunu söyleyerek aradılar ve haftaya salıya kadar randevu yok.
Oysa ben bugün muayene olup, şehir dışına gidecektim.
Peki telefon numarasını verseniz konuşayım, haftaya gelsem olur mu dedim, o da yok.

Özellikle telefon konusuna çok takıldım.
Kendim telefonunu istemedim; istesem verir belki bilemiyorum da insanları mağdur ediyorlar çözüm adına hiçbir şey de yapmıyorlar.

Selam. 17 ay once bilgi hastanesinde dogum yaptım. Doktorum nida yilmazdi. Gebeligimin ilk gunlerinden itibaren bilgi hastanesinde takip oldum. Dogum yaptigim gun kendisi bebegimin kilosuna bakmadi. Dogum esnasında nst cihazina baglamadi yeteri kadar da sancı cektirmeden beni doguma aldi. Bebegim 4300 gr dogdu. Ben doğum esnasında kendi irademle hiç bir şey yapmadım. Ebe hanım sürekli karnıma bastiriyordu. Bebegim dogdugunda kalp atışı ve solunumu yoktu. Günlerce makinelere bağlı yaşadı. 62 gün yoğun bakimda kaldı. Şu anda sağ kolu felçli. Beyinde odem kanama vardı. Ayrica diyafram felci mevcut. Anlayacağınız sapasağlam bebeğim acemi iş bilmezlerin elinde sakat kaldı. Hiçbir suclamayida kabul etmiyorlar. Bilir kişi diye isimlendirilen doktorlarda körü körüne meslektaşlarıni savunuyorlar. Sanki hipokrat yemini değilde meslektaşlarıni koruma yemini etmişler. Hastaneyi ve doktoru kesinlikle tercih etmemenizi oneririm. Azıcık özel ilgi görelim diye benim yaşadıklarımı yaşamanızı istemem. Lütfen doktorunuzu ve hastaneyi seçerken iyi araştırma yapın benim düştüğüm hataya düşmeyin. ..

ben de nida hanımın hastasıydım 2013 yılında düzenli olarak kontrollerine gittim. Fakat sık sık kanamam olmasına rağmen detaylı bir muayene etmedi en sonunda başka bir doktora gittim ve plesenta previa olduğumu öğrendim yani bebeğimin eşi aşağıdaydı ve 29. hafta olmasın rağmen kendisi bunu farketmemişti bile.Bu sebeple çalışmaya devam ettim ve sayesinde erken doğum yaparak 32. haftada bebeğimi doğurdum.bu bakımdan dr nidayı kesinlikle kimseye önermiyorum.Benim için hayati bir olayı atlayarak hayatımı tehlikeye atmıştı.

Kardesim sali gunu dr nida da dogum yapti kesinlikle tavsiye etmem kardesim olumden dondu onun hatasi yuzunden. Normal dogum yapti ancak ic yirtiklarimdan birini farketmemis dr hanim. Kardesim dogumdan sonra sanciyla kivrandi hemsireler agri kesici veri fayda etmedi. Kardesim artik ic kanama nedeniyle kan kaybindan bayildi. Dr u cagirdilar tekrar dogumhaneye indirip uyuttular tekrar dikis attilar iki gun ayaga kalkamadi bayildi kardesim kan kaybindan. Uc unite kan verildi. Tam cikacak derken dogum sirasinda bebegin kafasinda hasar biraktiklari icin sarilik oldu bebek suan hala hastanede yatiyorlar. Bin pismaniz oraya goturdugumuze kesinlille kimseye tavsiye etmem nida hanimi

Ben de NiDa Hanım'a gittim hamileliğinin ilk 10 haftasına kadar.çok ilgisiz bir doktor muayeneye giriş çıkış toplam 10dakıka bie değil.O da ultrasonla baktığı için.Siz bisey sormasanız hiç bisey söylediği yok doktorun.bir an önce yollama ister gibi.ben kesinlikle tavsiye etmem.yeni doktor arayışındayım.ayrıca burda yaşanılan talihsizlikleri okudukça ucuz kurtulmuşuö diyorum...

Merhaba ben de nida hanima gidiyordum. Şuan 8. Hafta içindeyiz. Muayene çok hızlı oluyor. İnsanın aklına o heyecanla soru gelmiyor o da bisey söylemiyor. En son cook kısa bi süre kalp atışı dinletti. Tam kapıdan çıktıktan sonra bir daha ne zaman geleyim demek aklıma geldi o söylemedi. 3 hafta sonra dedi. Ben bir sonraki muayeneye medical park Hastanesi ne gitmeye karar verdim. Baya memnun kalan var.

Hamile degilim ama doktora gitmeden once kendisiyle ilgili cok olumlu yorumlar okudum.(Nida Hanım'dan bahsetmiyorum) Ben de kendisinden cok memnun kaldim. Internete yazarsaniz benim doktorumla ilgili yazilan olumlu yorumlari gorebilirsiniz. Ozellikle hamile arkadaslara oneriyorum cunku cogu dogum yapan kadin doktorum hakkinda "hic bu kadar ayrintili ilgilenilmemis ve hic bu kadar ayrintili ultrason yapilmamisti, cocugumuzun daha once bize hic gosterilmeyen seylerini gosterdi" yazmisti. Eryaman Hastanesi Mesut Bayraktar

Merhaba ben de nida hanima gidiyordum. Şuan 8. Hafta içindeyiz. Muayene çok hızlı oluyor. İnsanın aklına o heyecanla soru gelmiyor o da bisey söylemiyor. En son cook kısa bi süre kalp atışı dinletti. Tam kapıdan çıktıktan sonra bir daha ne zaman geleyim demek aklıma geldi o söylemedi. 3 hafta sonra dedi. Ben bir sonraki muayeneye medical park Hastanesi ne gitmeye karar verdim. Baya memnun kalan var.
bende cuma icin medicalde aylin hanima randrvu aldim. Ilk kez gidecem umarim memnum kalirim

Muayeneden sonra görüşlerini yazarsan çok sevinirim ben de icim rahat giderim.
Aylin hanima randevu aldim ama ertan beye gectim sonra cunku sadece aylin hanim muayene ucretini 77tl yapmis digerleri 35tl. Ertan bey ilk izlenim olarak cok iyi. Bebegin butun organlarini tek tek inceledi. Simdilik skinti yok memnun kaldim kendisinden

Back