ankara merkezde tavsiye çocuk doktoru lütfen..

Larosw

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2008
1.968
11
36
kızım 6 aylık oldu hala ilgili,dalında uzman olduğuna inandığım doktor bulamadım..
ankaralı anneler bebeğinizi hangi doktora götürüyorsunuz memnunmusunuz birde adresini rica ediyorum..

akropol hastanesinde reyhan hn a gidiyoruz çok ilgili kızımızın i.smini hatırlıyo memnunuz yani

canım ben hacettepe ye giderim her zaman çokda memnunum fazlasıyla ilgileniyorlar tavsiye ederim

selam elif 06,

Ben de senin gibi doktor arıyorum.
İlk başlarda kızımın doğduğu Fatih hastanesine gidiyorduk.Sonra muayenehanesi olan bir doktora götürdüm kontrol amaçlı.
İlgiliydi ama muayene ücreti 100 tl idi.100tllik de bir muayenesi yoktu açıkçası.

Şimdi biri Medicana da Prof.Dr. Musa Çağları önerdi.Kitapları falan varmış hatta.Muayene ücreti de sgklılara 50 tl. Yalnız ona da götüremedim.Akşam 6 ya kadar randevu veriyorlar.Çalıştığım için ancak akşam götürebilirm kızımı.
Ama tavsiye edenler çok memnunmuş.Bu arada hastane de çok güzel.

canım demetevlerdeysen eğer ben kızımı demette servet ünsal tıp merkezinde adnan beye götürüyorum çok memnunum çok ilgili ve bigili bi doktor tavsiy edebilirim okadar memnunumki ben ta mamaktan ggidiyorum oraya ilglenirsen nosunu adresini verebilirim

canım demetevlerdeysen eğer ben kızımı demette servet ünsal tıp merkezinde adnan beye götürüyorum çok memnunum çok ilgili ve bigili bi doktor tavsiy edebilirim okadar memnunumki ben ta mamaktan ggidiyorum oraya ilglenirsen nosunu adresini verebilirim

servet ünsal 1.cadde başında olanmıydı?
orayada gittim doktor izinde dedi .ok ilgisizlerdide acaba orasımı?
çok sevinirim numarasını verirsen çok güzel yardım olur teşekkürler canm

X